Pń : Maru DS, 8-mies Striełka bardzo pragnie domu! Czeka ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 16, 2012 17:28 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Dzisiaj Maru miał salon masażu :lol:
Wydrapany, wygłaskany, wytarmoszony za wszystkie czasy :D
No .... powiedzmy, za ostatnie 3 dni ;)

A Striełka dziś mnie kompletnie zaskoczyła ...
Przybiegła z czeluści złomowiska na wołanie - popatrzyła, popatrzyła, a jak wyciągnęłam kamerę, zeby pofocić i pofilmowac, przybiegła i wskoczyła mi na kolana 8O
Potem było kulanie sie w stylu Biełki, miaukolenie, wywalanie brzucha :D
Na koniec wzięłam na ręce - przytuliła się tak mocno ... tak mi przykro było kiedy ją musiałam odstawić przy miseczce i odejśc :(

Ona jest już gotowa do zabrania, ale kompletnie nie mam gdzie oczywiście jej wcisnąć. Nawet garażowa klatka tym razem zajęta - mój dochodzący Macho ją teraz okupuje, bo aura za oknem mu nie odpowiada :roll: Ani na chwilę z niej nie wychodzi, pewnie boi się, zeby mu ktoś miejsca nie zajął ;)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Nie gru 16, 2012 18:51 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

A co tam, pod swoim postem skoro nikt nie zaglada ;)

Maru w salonie masażu
http://www.youtube.com/watch?v=PexBb-fqv4k

I Striełka w prawie całej krasie :D
Popatrzcie, jaka ona słodka i jak bardzo podobna w zachowaniu do Biełki!
http://www.youtube.com/watch?v=yrBC2zhAuoE
http://www.youtube.com/watch?v=7TS_vBzWixE
http://www.youtube.com/watch?v=rQLXnZhA2a8

Może zajrzy tu ktoś, kto mógłby dac jej dom :oops:
Choć tymczas ...
Obrazek

Avian

Post » Nie gru 16, 2012 19:45 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Avian pisze:A co tam, pod swoim postem skoro nikt nie zaglada ;)

Maru w salonie masażu

I Striełka w prawie całej krasie :D
Popatrzcie, jaka ona słodka i jak bardzo podobna w zachowaniu do Biełki!
http://www.youtube.com/watch?v=yrBC2zhAuoE
http://www.youtube.com/watch?v=7TS_vBzWixE
http://www.youtube.com/watch?v=rQLXnZhA2a8

Może zajrzy tu ktoś, kto mógłby dac jej dom :oops:
Choć tymczas ...

Striełka to przepiękny misiaty burasek. Rozbrajająca kicia. Normalnie jak mój Tygrynio - moje oczko w głowie. :P A Maru mnie położył na łopatki. Dobrze go wytarmosiło z każdej strony. Strasznie rozbrajające jest to że on taki duży poważny a tutaj się nastawia jak kociątko.
Trzymam kciuki za kociaki! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Nie gru 16, 2012 20:21 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Salon masażu pierwsza klasa :wink:
Maru jest niesamowity 8O
jak on nadstawia tę tłustą dupinę i brzuś do tarmoszenia :lol:

Striełka na pewno prędzej czy później też będzie miał(a) dom :ok:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Nie gru 16, 2012 20:44 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Maru przepiękny. Już się doczekać nie umiem. Jeszcze troszkę, chwilę, zaraz po Nowym Roku... Będzie miał dom. Piękny kocurrro. I te wielkie łapeczki. Cudo po prostu.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Nie gru 16, 2012 21:22 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Bardzo radosna nowina cieszę się że Maru pójdzie to tak fajnego domku

anka22

Od: Wto wrz 09, 2008 11:47

Post » Nie gru 16, 2012 21:33 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Avian pisze:A co tam, pod swoim postem skoro nikt nie zaglada ;)

Maru w salonie masażu

Znowu się popłakałam... Jakie to kochane, ufne i spokojne stworzenie. Jak nie-kot.
Wspaniały jest, taki kochany...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie gru 16, 2012 22:08 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Villentretenmerth pisze:Maru przepiękny. Już się doczekać nie umiem. Jeszcze troszkę, chwilę, zaraz po Nowym Roku... Będzie miał dom. Piękny kocurrro. I te wielkie łapeczki. Cudo po prostu.

Pięknie o nim piszesz :D

Ja się nie mogę doczekać relacji, jak będzie odkrywał od nowa życie domowe :D
Łóżko, lodówka (no wiem, zaryglowana ;) ), ciekawe, czy mu nowi koledzy przypadną do gustu :oops:
I czy zaanektuje Twoje kolana ;)

Dla Alberta i Odisia 8)

Paniczyk z okienka

Obrazek

Paniczyków dwóch ;)
Obrazek
Obrazek

Avian

Post » Nie gru 16, 2012 22:20 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Maru jest przecudny, ma urodę i fantastyczny charakter :D :D

Jejku, jak ja się cieszę, że będzie grzał dupkę w domku i to forumowym :D :ok:

Striełka jest też przepiękna i zobaczysz Iza, że i ona trafi na swojego człowieka :ok:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pon gru 17, 2012 6:29 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Maru, nigdy nie widziałam ani nie słyszałam, żeby ktoś się tak wiercił w czasie masażu :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon gru 17, 2012 8:39 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Czy ten urokliwy zielonooki dżentelmen dystyngowanie ubrany w szlachetną czerń to może Radek? W pewnych kręgach znany jako "Wściekły"? Taki kocur przebiegający drogę od razu "robi mi dzień". Bo ja jestem "zabobonny odwrotnie". :wink:

...Jejku, jak ja się cieszę, że będzie grzał dupkę w domku i to forumowym...

Ja też. Choć trochę się boję, bo moja Mama po drugim kocie już poprosiła "żebym się więcej nie rozmnażał". A jeszcze nic nie wie o Maru. Ale co tam. "Żeby pokonać przeszkodę trzeba najpierw przerzucić przez nią serce." Tak mówią sportowcy.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Pon gru 17, 2012 9:09 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Ten czarny to foczka Batonik 8)
Razem spoglądają z wysokości parapetu na Wściekłego patrolującego swoje tereny pod oknem :twisted:
Obrazek

Avian

Post » Pon gru 17, 2012 9:47 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Avianku. Foczkowate to u Ciebie są wszystkie. Kluchy po prostu. :D
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Pon gru 17, 2012 10:33 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Villentretenmerth pisze:Avianku. Foczkowate to u Ciebie są wszystkie. Kluchy po prostu. :D

:ryk: :ryk: :ryk: co prawda, to prawda :ok:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pon gru 17, 2012 14:13 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

W jakich strasznych warunkach żyje Striełka. Ludzie. Pomóżcie. POMÓŻCIE.

A ja to będę miał niezły kabaret. Jeden "Cfaniaczek-Wieluniaczek", jeden "der echt Lodzermensch" i jeden "Posenmensch". Jeszcze mi Kaszuba albo Górala brakuje. Znacie takiego? :wink:
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

[poprzednia][następna]