KubaTST pisze:Chciałam Wam tylko powiedzieć, że przywracacie wiarę w ludzi.![]()
![]()
![]()
![]()
Monika.
O tak to prawda

Moderator: Moderatorzy
KubaTST pisze:Chciałam Wam tylko powiedzieć, że przywracacie wiarę w ludzi.![]()
![]()
![]()
![]()
Monika.
CatAngel pisze:Salah Ad-Din pisze:CatAngel pisze:Dobry wieczór
Chciałam zapytać czy także można prosićo malutką pomoc dla bezdomniaczków. viewtopic.php?f=1&t=112221&start=1485 jeżeli oczywiście można
![]()
Staram się pomagać kotom od ponad dwóch lat. Natrafiliśmy pewnego dnia na ogromne stadooo małych ......................
Witam
Proszę sobie wybrać w zooplusie jedzonko do kwoty 400 zł. Proszę też po otrzymaniu jedzonka zrobić kilka fotek z kociakami i darami i umieścić tu na forum
Pozdrawiam
Bardzo dziękuję wysłałam Pw
Never pisze:Przypadkiem przeczytałam wątek zachęcona tytułem i jestem pod wrażeniem
Wielki szacunek za pomoc![]()
Nie wiem czy jest to dobre miejsce do napisania, ale jeśli ktoś inny niż gospodarze (którzy już zrobili baaaardzo dużo dla kociastych i trzeba dać im podreperować budżet) chciałby przekazać jakiekolwiek fanty na bazarek, to z chęcią przyjmę. Sama już swoje przekazałam, gromadzę kolejne, ale potrzeby są ogromne - chodzi o pokrycie kosztów sterylizacji bezdomniaków które rozmnażają się w zastraszającym tempie oraz o zakup szczepionek i karmy dla maluszków zabranych ze schronu oraz karmy dla dorosłych kotów przebywających w warszawskim schronisku (tam jest tylko Whiskas i Kitekat, a 80% to koty chore, wymagające dobrej zywności bądź diety)
Salah Ad-Din pisze:CatAngel czy paczki dotarły , czy wszystko z nimi dobrze ? proszę o info bo już dawno powinna Pani je dostać.
Salah Ad-Din pisze:Never pisze:Przypadkiem przeczytałam wątek zachęcona tytułem i jestem pod wrażeniem
Wielki szacunek za pomoc![]()
Nie wiem czy jest to dobre miejsce do napisania, ale jeśli ktoś inny niż gospodarze (którzy już zrobili baaaardzo dużo dla kociastych i trzeba dać im podreperować budżet) chciałby przekazać jakiekolwiek fanty na bazarek, to z chęcią przyjmę. Sama już swoje przekazałam, gromadzę kolejne, ale potrzeby są ogromne - chodzi o pokrycie kosztów sterylizacji bezdomniaków które rozmnażają się w zastraszającym tempie oraz o zakup szczepionek i karmy dla maluszków zabranych ze schronu oraz karmy dla dorosłych kotów przebywających w warszawskim schronisku (tam jest tylko Whiskas i Kitekat, a 80% to koty chore, wymagające dobrej zywności bądź diety)
Coś postaramy się zebrać. Nie wiem jakie to będą fanty ,ale zawsze coś.
alab108 pisze:Bardzo, bardzo interesuje mnie paczka nr 1. Zrobię bazarek dla potrzebujących kociaków ze Szczytna viewtopic.php?f=1&t=143964, gdzie wolontariuszko wyciągają kolejno koty ze schronu, robią im testy i badania i znajdują domy![]()
i dla kotów hanelki viewtopic.php?f=1&t=129181, która bierze do domu kolejne kociaki chore i bezdomne i z poświęceniem walczy o nie w dzień i w nocy, a może starczy jeszcze dla dt Ani Rylskiej viewtopic.php?f=1&t=134639 i viewtopic.php?f=1&t=148912 . Proszę, te fanty są na wagę życia tych kociaków. Pozdrawiam serdecznie
alab108 pisze:Bardzo, bardzo interesuje mnie paczka nr 1. Zrobię bazarek dla potrzebujących kociaków ze Szczytna viewtopic.php?f=1&t=143964, gdzie wolontariuszko ...............
Migotka123 pisze:Jeżeli można, to byłabym zainteresowana paczką nr 1. Fanty zostaną wystawione na psy i koty z Fundacji SOS Chorzów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: indianeczka i 21 gości