TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 15, 2012 22:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie Aria juz w DS,kociaki do adop

Sto lat :piwa: :) Zdrowia życzę ;)
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Nie gru 16, 2012 16:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie Aria juz w DS,kociaki do adop

Dzięki cioteczki :piwa:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie gru 16, 2012 16:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie Aria juz w DS,kociaki do adop

Przed chwilką były mnie dwie panie, i jest szansa dla Ptysia , w środę idę na wizytę P A i mam nadzieje że to będzie ten dom , a mieszkają niedaleko bo na os "H", trzymajcie :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie gru 16, 2012 17:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie Aria juz w DS,kociaki do adop

Miki ma coś z oczkiem , wygląda to na uraz , może jak szalał z innymi kotami którys go drapnął :( , ma je mocno opuchnięte i jutro jadę z nim do weta , jadę tez z Karolkiem na obcinanie zębów , nie wiem czy da mi sie złapać Bona a też bym musiała z Prima jechać do weta bo ma czarny kieł i dziąsła chore :(:(:( Tylko jak to zrobić :?

A za chwile ide na wizytę po adopcyjną do Ari :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie gru 16, 2012 18:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie Aria juz w DS,kociaki do adop

Biedne koteczki,trzymać mi się tam :ok: :ok:

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Nie gru 16, 2012 20:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie Aria juz w DS,kociaki do adop

Własnie wróciłam z wizyty po adopcyjnej u Ari , teraz Sziry :)
Niestety nie zastałam właścicieli Sziry bo się spóźniłam :oops: a oni gdzieś jechali ale zastałam mamę od nich i sobie pogadałyśmy :)
Szira jest grzeczna , choć próbuje wymuszać co chce , ładnie chodzi na swoje miejsce spać, i ma ogromny apetyt , a jest karmiona gotowanym mięskiem z ryżem :)

No i bardzo ładnie zachowywała sie Sara, na każde polecenie reagowała ładnie , domek który sie w niej zakocha będzie z niej dumny :) Choć jest z Sara jeden problem bo nie chce jeść suchego a ze ja codziennie mam gotowane lub puszki to sie bardzo dopomina gotowanego a suchego nie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie gru 16, 2012 21:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie Aria juz w DS,kociaki do adop

To bardzo się cieszę, że z Arią/Szirą tak się to potoczyło:) Justyna, spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe: mnóstwo zdrowia i tej energii do robienia tego, co teraz,a przede wszystkim wielu wolontariuszy, domków i osób chętnych do pomocy :1luvu:

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Nie gru 16, 2012 22:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie Aria juz w DS,kociaki do adop

miko_bs pisze:To bardzo się cieszę, że z Arią/Szirą tak się to potoczyło:) Justyna, spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe: mnóstwo zdrowia i tej energii do robienia tego, co teraz,a przede wszystkim wielu wolontariuszy, domków i osób chętnych do pomocy :1luvu:

Dziękuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon gru 17, 2012 0:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie Aria juz w DS,kociaki do adop

Cos nie tak jest z Noemi , bo jak ją wieczorem wypuściłam to nie biegała tylko poszła do transporterka i nie bawiła sie nawet za namową , ma co jakiś czas drgawke , nie mam pojceia co jest :(:(:( Boje sie :(:(:( Jutro biore ja do wet ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon gru 17, 2012 7:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie Aria juz w DS,kociaki do adop

Noemi, co jest ślicznoto?
Trzymaj się tam i wracaj do zdrowia! :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon gru 17, 2012 7:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie Aria juz w DS,kociaki do adop

:ok: :ok: za Noemi - oby to był tylko przejściowy spadek formy :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon gru 17, 2012 10:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie Aria juz w DS,kociaki do adop

Justynko, niestety spóźnione :oops: ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :torte: :piwa:
Za koteczki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon gru 17, 2012 13:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie Aria juz w DS,kociaki do adop

Dzieki cioteczki :piwa:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon gru 17, 2012 13:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie Aria juz w DS,kociaki do adop

Już jesteśmy po wizycie u weta :

Noemi ma grypę jelitową i dostała 3 zastrzyki w tym też antybiotyk i w środę kolejny ...

Miki m uraz oka i też jest n antybiotyku i w czwartek tez i mam mu wykupić krople do do tego ok .

Tygrys ma okrągła zmianę n szyi i mam m j smarować imawerolem bo jest podejrzenie grzybicy :(

Karolek miał obcinane zęby .

A przed chwilka miałam tel od pani która adoptowała Borysa i powiedziała że Borys jest nienormalny bo ją gryzie i chowa sie pod szafą i pod kabina prysznicową i boi sie że Borys zdechnie , dała mu jeszcze tydzień , obroże z feromonami pogryzł ponoć na strzępy :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon gru 17, 2012 15:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys wraca z adop bo jest nienormalny

Czytam zmieniony tytuł wątku: Borys wraca z adop bo jest nienormalny :( i myślę sobie, że albo ja jestem nienormalna, albo ludzie na łeb upadli...

Justyś, może babka po prostu się o Borysa martwi?
Nie może go jakąś zabawką zainteresować? Wstawić feliway do kontaktu? Kurcze, myślała, że kotek od razu będzie wielkim przytulakiem? Przecież chyba nikt jej nie mówił, że tak jest, bo Borys przytulakiem nie był przecież nigdy...

Zasmuciłam się... :(

A wy, koty pozostałe, proszę się wziąć w garść i nie ganiać Justy po lecznicach! Ona się i tak urobi przy was w domu! :evil:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

[poprzednia][następna]