Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Axa76 pisze:Czy ktoś z Was słyszał o wecie-okuliście, który udzieliłby konsultacji mailowej? Bo ja już nie mam pomysłów co do tego mojego biednego kota... Leczenie się nie powiodło, są jeszcze jakieś opcje, ale raczej marne, w tym badania w Niemczech za 250 zł lub strzelanie na ślepo w domniemane mikrobyJechać do tego okulisty raczej nie mogę, bo po pierwsze nie mam czym, a po drugie kot by chyba umarł w drodze, i tak ledwo taksówką dojeżdżamy te półtora kilometra :/
KITA - RZESZÓW pisze:Axa76 pisze:Czy ktoś z Was słyszał o wecie-okuliście, który udzieliłby konsultacji mailowej? Bo ja już nie mam pomysłów co do tego mojego biednego kota... Leczenie się nie powiodło, są jeszcze jakieś opcje, ale raczej marne, w tym badania w Niemczech za 250 zł lub strzelanie na ślepo w domniemane mikrobyJechać do tego okulisty raczej nie mogę, bo po pierwsze nie mam czym, a po drugie kot by chyba umarł w drodze, i tak ledwo taksówką dojeżdżamy te półtora kilometra :/
Dzwoń do mojego cudotwórcyhttp://www.facebook.com/DoktorKuba?ref=ts&fref=ts
myślę, że pomoże
aange pisze:Evik to co mialyśmy załatwić dla Twoich kotów pod blokiem lezy na przedsionku w kartonie
kiełbaski które leżą na pudełko z suchym sa dla naszych kotów- co parę dni można im dać o kiełbasce bo jest zapas w reklamówce
przywiozłyśmy książki od p. Iwony na bazarek
aange pisze:Ja jeszcze z języczkiem uwagi co do Rudiego naszego
Alinka czy dalabyś radę jakoś zrobić mu fotki, bo fajnie by było do ogłoszeń dać z 2 fotki "przed" a resztę "po" leczeniu i oglaszac naszego kocurro i fru z nim do domu, bo jest zbyt fany żeby u nas siedział
hmm duzy kenel jest rolożony dla Franczeski więc trochę będzie roboty ze skladaniem - dla niej wystarczy chyba klatka z dnem ala kueta - tez jest duża
Mar_tika smycz i ogłoszenia Emi sa na przedsionku w kuwetach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 81 gości