*Lubelskie Tymczasy*

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob gru 15, 2012 21:04 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

Jejku, alez cudeńko czarniutkie! :1luvu:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob gru 15, 2012 21:28 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

maueczarne pisze:Obrazek

Cudeńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Sob gru 15, 2012 21:39 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

Mówiłam, że fajna :mrgreen:
Poza tym maua i czarna to jak może być inaczej? :twisted:

Właśnie dostałam tel, że ona bardziej poburkuje na Kacpra niż on na nią. Oczywiście zaczepia go i biega za nim. Coś łapkami do siebie machają, ale agresji w tym nie ma. Czasami jakieś syknięcie i burki. Oczywiście cały czas są obserwowane kiedy mają ze sobą kontakt. A na noc rodzice dzielą się kotami i każdy śpi ze swoim w innych częściach domu, hehe.
Dogadają się czarnuszki :ok:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Sob gru 15, 2012 21:49 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

Ciasteczko z kremem :1luvu:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Sob gru 15, 2012 21:56 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

Anda pisze:Ciasteczko z kremem :1luvu:
czekoladowe z kawowym :1luvu:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Sob gru 15, 2012 23:00 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

turkusowa pisze:
Anda pisze:Ciasteczko z kremem :1luvu:
czekoladowe z kawowym :1luvu:

Bez słodyczy mi tutaj, bo mam zakaz ;)

Fajna mała. Dziwne, że jej nikt nie szuka. Ogłoszeń sporo powieszonych zostało.

maueczarne

Post » Nie gru 16, 2012 11:46 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

Może faktycznie prezent mikołajowy. Zrobił siku do buta i poszedł szukać szczęścia w świat :(
Będziesz jej szukać domu, czy zostaje? 8)

Anda

Post » Nie gru 16, 2012 12:25 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

U nas źle. I jeśli do jutra choć trochę się nie polepszy, to będziemy się żegnać :cry: A tak szczerze mówiąc to nie zanosi się polepszyło.
Małej wcale nie pracują jelita, dopóki karmiła się mlekiem matki jakoś dawała radę, a kiedy przeszła na stały pokarm, zaczęło i ciągnie się do tej pory - w jelitach powstają wielkie guzy z kału, prawie nie do ruszenia 40sto minutową lewatywą. Jutro próbujmy ostatni raz, choć nie wiem czy warto ją tym męczyć, urwa no...
Cholernie mi żal.

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Nie gru 16, 2012 15:11 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

bloo przykro mi :( Najważniejsze, żeby się nie męczyła.

Anda pisze:Może faktycznie prezent mikołajowy. Zrobił siku do buta i poszedł szukać szczęścia w świat :(
Będziesz jej szukać domu, czy zostaje? 8)

Ale bez sensu, wyrzucać z takimi ładnymi obróżkami?

Jeśli nikt nie zgłosi się to chyba zostanie, bo...
Obrazek

maueczarne

Post » Nie gru 16, 2012 15:40 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

I jeszcze jedno, właśnie dostałam zapytanie odnośnie dwóch malców, które razem do domku poszły. Usuwałam ogłoszenie na gumtree a ono dalej jest widoczne 8O
Pani pyta czy ogłoszenie aktualne i czy nadają się do domu z dzieckiem. Ja za moment dzwonię do innej Pani wstępnie zainteresowanej Elvisem, więc pytanie czy są do wydania koty nadające się do małych dzieci?

maueczarne

Post » Nie gru 16, 2012 16:30 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

W KamaWecie na Bazylianówce są dwa śliczne, czarne kocurki na kwarantannie ( są zdrowe, ale chcemy być pewne), Jeden ma leczone oczko bo jest "katarowe". Na święta zabieram je do domu. I szukam dla nich domku stałego. Złapałam je tydzień temu u siebie w pracy. Dwa jeszcze zostały: burasek i biało -bura (y?). Mam zamiar od poniedziałku znowu nastawić klatkę, bo strasznie mi ich żal. Mają góra 3 miesiące, okrągłe pyszczki i zachwycają wszystkich, nawet strażników miejskich.... Jak na razie maluchów więcej nie będzie , zostają nam 3 kotki do sterylki, i mamy nadzieję, że więcej nie przybędzie.
Również w przychodni Animalsa są kocięta do adopcji, bardzo proszę , rozgłaszajcie!
joanna

joannaN

Od: Pt paź 12, 2007 22:07

Post » Pon gru 17, 2012 13:07 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

bloo pisze:U nas źle.

Kciuki za poprawę, mocne.

kwiatkowa

Post » Pon gru 17, 2012 13:16 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

bloo, bardzo mi przykro, że z małą tak źle

Anda

Post » Pon gru 17, 2012 22:28 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

U nas zmiennie, ale szaleństwa z socjalizacją Zebry nie ma. Mimo, że głaskana codziennie, Zebra nadal syczy na maksa i rzuca się z pazurami jak się ją chce wziąć (które zdążyły jej odrosnąć, więc mnie dzisiaj podrapała). Podczas głaskania siedzi czujna... Problemem trochę jest to, że ona jest dominująca w tej dwójce, i zamiast uczyć się od Julka mruczenia, on uczy się od niej syczenia... A syczący kot, nawet jeżeli zupełnie nieagresywny, to jednak średnio atrakcyjny pupil :( Zdecydowanie każdemu z nich przydałby się dom osobny.
I tak to...
Pozytyw jest taki, że ładnie jedzą - mokre i suche (karmię Britem czeskim, bo trochę tańszy od Royala), ładne koopy, i do kuwety trafiają.

kwiatkowa

Post » Pon gru 17, 2012 22:54 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

a u Elvisia dziś szczepienie nr 1 i profesjonalny manicure. teraz ponoć śpi. trochę obrażony, ale przytulić się jednak przyszedł :P
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

[poprzednia][następna]