Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Dziś przywiozłam Benię i Bronkę - te kociaki trafiły do schroniska latem jako maluszki z matką. W klatce siedziały chyba ze cztery miesiące - leków żadnych nie dostają, na dodatek posrały mi się w trakcie transportu, smród na maksa, wymazały siebie i cały kontenerek, musiałyśmy z Martą zrobić im kompiel i dosłownie miałyśmy "rzygowe łzy od nieziemskiego smrodu".
Dla Beni i Bronki robią ogłoszenia wolontariusze ze schroniska - mam nadzieję że szybko znajdą domki, jak coś wyadoptuje je Kasia - Kasia klucze ma do kociarni.
terenia1 pisze:Niestety jak już Marta pisała towarzyszka Borysa odeszła wczoraj w schroniskuNie dałyśmy rady już jej pomóc może jakbym ją wcześniej wyciągnęła jeszcze by zyła
ale w schronie jest tyle kotów, że nie wiadomo co robić
![]()
A to maluszki - niestety zostały tylko trzy jeden z nich też już odszedł , mam nadzieję że do jutra dotrwają zabierze je Ewa i w poniedziałek Piotrek zawiezie je do DT.
Anett84 pisze:jutro do nowego domku jedzie Rudolf, proszę przygotować kociaka, tzn książeczkę jeżeli ma, jeszcze nie wiem o której godzinie, bo to ja mam zawieźć małęgo do domku, będzie mieszkał w Świętochłowicach,a jutro tam się wybieram, więc mogę zabrać kociaka,
Mara Ty jutro masz dyżur popołudniowy tzn wieczorny?
nie chciałabym wchodzić także muszę się z kimś umówić, proszę o info.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 749 gości