Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 15, 2012 13:51 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

lamiglowka pisze:Mam sukienkę Michelle, nie noszoną. Wisiałana wierzchu i ostatnio uprałam ją. Slużę w każdej chwili. Jest trykotowa, na cztery łapki, taka mocniejsza, z obszyciem ciemnozielona. Ma numerk 2, cokolwiek to znaczy.

Jeżeli Krówce przyda się podrzucę gdzieś w pobliżu...

:kotek:

2 to pewnie rozmiar, ja się znam na ubraniach bo mój kulka ciągle w takich łazi (obecnie ma różowy w czarne łapy :D ), nie będę jej nic zakładała, bo myślę, że nie ma takiej potrzeby, ale dzięki :)
jo.anna

Post » Sob gru 15, 2012 13:52 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

zdjęcia będą, wieczorkiem będę miała więcej czasu to cyknę jakieś ( może nawet na tle z innymi ) :kotek:
jo.anna

Post » Sob gru 15, 2012 14:12 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

druga dziś kupka i rzadka, podać węgiel czy jeszcze się wstrzymać ?
jo.anna

Post » Sob gru 15, 2012 14:42 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Wstrzymać się.
Węgiel daję psu, kotom dosypuję Smektę do wody...

Wstrzymaj się, jeszcze nie wie co się stało...

:kotek:
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Sob gru 15, 2012 17:04 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Dopiero przeczytalam, ze kociak juz u Asi, super! :ok: :ok: :ok:

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Sob gru 15, 2012 19:02 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

hej :D Milusiu

szwy sa rozpuszczalne, ale to nie sa wypasione szwy, wiec rozpuszczają się bardzo długo i spokojnie można je np będąc na wizycie u weta w okolicy 2 tyg po sterylce wyciagnąć
Też bym jej nie kapała, tylko namaczała powolutku ten tyłek
Mam nadzieje, że rozwolnienie minęło- przede wszystkim trzeba jej unormowac karmę-tzn dawaj jej jeden rodzaj
np gotowany kurczak jeśli lubi przez kilka dni, smecta nie zaszkodzi

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob gru 15, 2012 19:21 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Kurczak to jest to, może być z odrobiną ryżu. Wiesz z tą Smectą to jeszcze czekaj...może ją przymurować, a przy szwach to nie jest korzystne. Może wystarczy kurczak. I bez suchego jeszcze trochę.

No nie mogę się doczekać tej urody na zdjęciu :D
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Post » Sob gru 15, 2012 19:27 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

i ten tytuł tak jakoś mało aktualny.. :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob gru 15, 2012 20:03 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Milka 3cią kupkę oddała mieszaną ;p hehe, także się wstrzymam z podawaniem czegokolwiek. Paniusia z niej niesamowita, przychodzi jak tylko szczęk naczyń usłyszy a tak to siedzi w swoim domku i wygląda na nas. Troszkę się dziś ze mną pobawiła i podrapała, pazury ostre jak brzytwa;p będę musiała przyciąć,a tak to chyba wszystko ok :)
jo.anna

Post » Sob gru 15, 2012 22:03 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Poprosiłam moderatora o zminę tytułu.
Dzięki Olat:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob gru 15, 2012 22:36 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Takich zmian z radością się dokonuje :D

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Sob gru 15, 2012 22:48 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

z radością ogłaszam, że jeden z kotów (lucky) zaczął myć Milkę :D

agula jak się tu fotki wkleja ?
jo.anna

Post » Sob gru 15, 2012 23:00 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

to może ja błysnę świeżą wiedzą

http://wstaw.org/
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Post » Sob gru 15, 2012 23:03 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

jo.anna pisze:z radością ogłaszam, że jeden z kotów (lucky) zaczął myć Milkę :D

agula jak się tu fotki wkleja ?

to juz bardzo dobry znak:):):):)

na pw wyłałam info
agula76

Post » Sob gru 15, 2012 23:15 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

lucky i milka :)
jo.anna

[poprzednia][następna]