Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu. Zazwyczaj.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt gru 14, 2012 23:01 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Iwonami pisze:
kamari pisze:
Megana pisze:Myśmy na ten stół się tylko wywalili. <wyjaśnia z godnością>

Rozumiem. A te hołubce wcześniej to ktoś cyknął dla potomności ? pliss

Iwonami pisze:Oj, coś mi te zabawy przypominają.....
Moje młode lata. Przyznam ze wstydem, że choć może teraz na to nie wyglądam, ale w przeszłości był ze mnie niezły aparat. Chyba przewidziałam, że trzeba się było wyszaleć w odpowiednim czasie. :lol:
Tobie Meg trzeba pozazdrościć "lekkiego pióra". Super lektura :D

Nie chwal się, opowiadaj :ok:

Powiem krótko. Z powodu pewnej szaleńczej zabawy przesiedziałam noc w areszcie. Wojskowym. 8)
Dalej nic nie napiszę, bo to nie mój wątek :mrgreen:

To pisz natychmiast na swoim :ok: 8)
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt gru 14, 2012 23:04 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

kamari pisze:
Iwonami pisze:
kamari pisze:

Moje młode lata. Przyznam ze wstydem, że choć może teraz na to nie wyglądam, ale w przeszłości był ze mnie niezły aparat. Chyba przewidziałam, że trzeba się było wyszaleć w odpowiednim czasie. :lol:

Powiem krótko. Z powodu pewnej szaleńczej zabawy przesiedziałam noc w areszcie. Wojskowym. 8)

Nie mogę, bo tam jest o trzech grzecznych kotkach i jednym łobuzie :kotek: :1luvu:
Nie o mnie :mrgreen:
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Pt gru 14, 2012 23:08 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Iwonami pisze:
kamari pisze:
Iwonami pisze:
kamari pisze:

Nie mogę, bo tam jest o trzech grzecznych kotkach i jednym łobuzie :kotek: :1luvu:

To pisz na moim. Może wezmę przykład :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt gru 14, 2012 23:21 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

kamari pisze:
Iwonami pisze:
kamari pisze:
Iwonami pisze:

kamari pisze:To pisz na moim. Może wezmę przykład :ok:

Oj, lepiej nie. Odgrażałam się kiedyś, że napiszę kiedyś książkę o moich wyczynach i ludziach których poznałam, ale nie mam na to czasu. Jak się kiedyś spotkamy, wszystko Ci Maryś opowiem. Obiecuję.
http://images10.fotosik.pl/2838/aecca1bcbc83e9ec.jpg
Dodam, że miałam nawet kiedyś seszelskiego narzeczonego 8)
Ale to już koniec o mnie. Meg zaraz mnie stąd przepędzi :cry: :oops:
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Pt gru 14, 2012 23:52 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Iwonami pisze:Oj, lepiej nie. Odgrażałam się kiedyś, że napiszę kiedyś książkę o moich wyczynach i ludziach których poznałam, ale nie mam na to czasu. Jak się kiedyś spotkamy, wszystko Ci Maryś opowiem. Obiecuję.
http://images10.fotosik.pl/2838/aecca1bcbc83e9ec.jpg
Dodam, że miałam nawet kiedyś seszelskiego narzeczonego 8)
Ale to już koniec o mnie. Meg zaraz mnie stąd przepędzi :cry: :oops:

Meg nie taka, żeby kogoś pędzić 8) Obejrzałam fotkę i pójdę spać marząc o słońcu i ciepłym morzu :ok: I pisz tę książkę, tylko szybko, żebym doczekała :mrgreen: :ok:
A jeżeli masz jeszcze jakieś fotki to dawaj na mój wątek. W ilościach dowolnych :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob gru 15, 2012 10:45 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Proszę jakie tajemnice kryją te szanowane kocie miłośniczki :ryk: Coraz bardziej mi się podobacie :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob gru 15, 2012 21:42 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megano, nie dość, że pocieszasz, wprawiasz w rechot nieutulony, to jeszcze inspirujesz
wczoraj - jabol
dziś - przeżarcie plackami ziemniaczanymi
i życie stało się piękne
8)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob gru 15, 2012 22:25 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Mój życiorys jawi mi się jako ta pustynia kiedy czytam co inni mają w cv :(
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob gru 15, 2012 22:58 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Póki życia, póty nadziei... :mrgreen:
Że się nadrobi.
Akurat takie rzeczy najłatwiej.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie gru 16, 2012 11:15 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

babajaga pisze:Mój życiorys jawi mi się jako ta pustynia kiedy czytam co inni mają w cv :(

Ulubione lepieje
Lepiej późno niż później
oraz
Lepiej grzeszyć i żałować, niż żałować, że się nie grzeszyło

Ot, i cała filozofia...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie gru 16, 2012 12:34 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Trochę pogrzeszyłam, ale chyba trochę mało, bo trochę żałuję, że nie więcej. :D

Ale obecnie to już mnie się nie chce i najchętniej - jak mój stary Tygrysek - pospać/poleżeć w ciepełku, zjeść, znowu poleżeć, trochę się pomiziać, znowu zjeść ... Różni nas tylko to, że w czasie niespania ja czytam, a Tygrysek paczy. Święty spokój. 8)
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Nie gru 16, 2012 12:36 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

O, mam odwrotnie - nie grzeszyłam, nie żałuję, wręcz się cieszę, bo dzięki temu mam full sprawne wątpia :mrgreen:
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie gru 16, 2012 21:45 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY!

Tym razem mniej do śmiechu, bardziej filozoficznie.

Teżet wraca z Najmłodszym, po drodze byli w sklepie, między innymi nabyli wielki chlebuś, tak zwany wiejski, gorący, z chrupiącą, popękaną skórką. Teżet zdążył obgryźć sporą część chlebusia, Najmłodszy przygląda mu się z naganą.
Teżet (wręczając Meg torbę z obgryzionym chlebem) - No sorry, nie mogłem się powstrzymać, ja wiem, że to głupio i...
Meg (przerywa, wyrywając chlebusiowi ręcznie wielki kawał skóry) - Ty chyba zdurniałeś...
Teżet (patrzy z pewnym niedowierzaniem, jak Meg pakuje sobie skórkę do ust) - Tak...?
Meg (z lekką irytacją) - No jak rany. Kupiłeś chleb z własne, ciężko zarobione pieniądze, dlaczego nie możesz go zeżreć tak, jak masz ochotę? (obrywa kolejny kawałek skórki)
Teżet - ...
Meg (chrupie i ciamka)
Teżet - No właściwie... (stanowczym gestem zabiera Meg bochenek i pozbawia drugiej przylepki) - Faktycznie, dlaczego nie mogę?... A co zrobimy z resztą? Dla ptaszków?
Meg - Damy szczurciom.
(chrupanie i ciamkanie, Najmłodszy wciąż patrzy z naganą)

A wy? Macie głupie wyrzuty sumienia, jak obgryziecie chlebkowi skórkę?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie gru 16, 2012 21:50 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Ja tam nie mam żadnych...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie gru 16, 2012 21:51 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Żartujesz? to najlepsze jedzenie na świecie. Ciągle nie rozumiem, dlaczego chleb ma tylko dwie dupki :evil: Bo tylko tam jest najlepsza skórka :D
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]