Conchita pisze:Broszeczko, ja pisałam o Mai - ona jak nosi myszkę to tak zawodzi, że kiedyś ja i wszystkie koty lecieliśmy sprawdzać, czemu ona cierpi
Skąd ta fajna budka w kocie łapki?

A budka z zooplusa - caly czas takie mają.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Conchita pisze:Broszeczko, ja pisałam o Mai - ona jak nosi myszkę to tak zawodzi, że kiedyś ja i wszystkie koty lecieliśmy sprawdzać, czemu ona cierpi
felin pisze:Conchita pisze:Broszeczko, ja pisałam o Mai - ona jak nosi myszkę to tak zawodzi, że kiedyś ja i wszystkie koty lecieliśmy sprawdzać, czemu ona cierpi
![]()
A budka z zooplusa - caly czas takie mają.
Nie ma się co śmiaćfelin pisze:bo wtedy malo kopyt nie polamalam
Broszka pisze:Nie ma się co śmiaćfelin pisze:bo wtedy malo kopyt nie polamalam![]()
Nasze wybiegi dla kopytnych dzisiaj zamieniły się w oblodzone ślizgawki i konie cały dzień niestety kisiły się w stajni bo mimo 4 kopyt na takiej nawierzchni przyczepność zerowa
Ja dzisiaj na własnym podwórku tańczyłam kankana na lodzie![]()
A pogoda do świąt jeszcze się zmieni, podobo ma być mróz i śnieg
No właśnie też nie czuję tej atmosfery i trudno mi wykrzesać jakiekolwiek chęci a powinnam z zapałem i radością rzucać się w wir przedświątecznych przygotowańRevontulet pisze:Jakoś ne ma odpowiedniej atmosfery i w pracy do kitu. Odechciewa sie wszystkiego.
brązowobiali pisze:Dołączam do chorutkich. Muszę bezwzględnie być zdrowa na czwartek
Broszka pisze:brązowobiali pisze:Dołączam do chorutkich. Muszę bezwzględnie być zdrowa na czwartek
O, dawno nie widziana cioteczka![]()
Współczuję choroby i życzę zdrówka![]()
W sklepach prezentowa gorączka, współczujęfelin pisze:Idę kupować prezenty albowiem nic jeszcze nie mam![]()
![]()
Tzn, z wyjątkiem prezentów dla kocurów
brązowobiali pisze:A konikom nie można podać jakiejś tabletki na przykład?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, januszek, Lifter, Silverblue i 48 gości