Lara z alergią , znów mamy stresa , tym razem auta :(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob gru 01, 2012 16:44 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

W imieniu Tyskich Mruczkow i ich pozostalych futrzastych kompanow, prosze o pomoc dla Justy, by ta mogla pomoc swoim futrzakom normalnie zyc... Opieka zwlaszcza nad kalekimi zwierzetami nie nalezy do latwych zadan, a w dodatku jest nieco kosztowna. Justynie jest ciezko, bardzo ciezko, ale sie nie poddaje, walczy jak moze, stara sie... Wspolnymi silami walczy razem ze swoimi podopiecznymi o ich byt, o ich zycie, zdrowie, o ich przetrwanie... Tylko do tego potrzeba jeszcze pomocy finansowej, liczy sie kazda zlotowka...
Te zwierzaki naprawde bardzo, bardzo, bardzo chca zyc! :1luvu: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie gru 02, 2012 0:19 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

A dziś jak byłam u Czikusia ( jego stan jak na razie stabilny, choć troche sie dusi ) okazało sie że musze być w pewnym miejscu dosłownie na już a że byłam z Larą to Pani Marysia zaproponowała aby Lara u niej została no i narobiło sie bo ze strachu nasikała na dywan :( pomijam już to ze ukradła ze stołu bułke z masłem , a jak tylko do niej zawołałam zostaw to uciekała jak bym co najmniej miała bym ją zbić :| , co ona musiała przejść , jak tu szukać dla niej domu ...

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie gru 02, 2012 11:22 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Oj musiała przejść z czasem zapomni albo i nie :( Domek dla niej musi byc wyjątkowy..

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie gru 02, 2012 20:09 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Biedna sunia, jak ona musiała być dręczona i straszona :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon gru 03, 2012 18:30 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

i to nie byla tam pierwszy raz, zna ten dom, zna tamtych ludzi, zwierzaki... Przestraszyla sie, bo nie bylo obok Justy, a przy niej czuje sie pewniej

Kociara82

Post » Wto gru 04, 2012 18:25 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Kociara82 pisze:i to nie byla tam pierwszy raz, zna ten dom, zna tamtych ludzi, zwierzaki... Przestraszyla sie, bo nie bylo obok Justy, a przy niej czuje sie pewniej

pewniej i bezpieczniej :D

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Sob gru 08, 2012 18:29 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

:ok: :ok: :ok:

miko_bs

Post » Nie gru 09, 2012 17:12 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Lara mi dzis narobiła wstydu jak byłam u Czikusia bo ukradła ze stołu, z talerzyka kiełbasę i jedzenie z miski od Czikusia :roll: ona jest pod tym względem okropna :evil: nawet wywęszyła kilka suchych kupel karmy których Cziko nie chce :roll:
Z Cziko jest coraz gorzej jest bardzo słaby , on juz chyba ma dni policzone :cry: :cry: :cry:

A Lara ma nowa koleżankę , Sare bardzo podobna do niej :) Ma około 5 mies i szukamy jej domu ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie gru 09, 2012 17:52 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Lara jest nieobliczalna :ryk: :ryk:
Biedny Cziko, oby jakiś cud :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I za domek dla Saruni :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie gru 09, 2012 17:56 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

bulba pisze:Lara jest nieobliczalna :ryk: :ryk:
Biedny Cziko, oby jakiś cud :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I za domek dla Saruni :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bardzo nieobliczalna, jaki dom sie podejmnie sie jej adopcji :?

U Czikusia cudu nie bedzie :cry: , serduszko coraz gorzej :( Do tego i narządy wewnętrzne sie sypią , boje sie tylko tego aby nie cierpiał , aby w odpowiednim momencie podjąć decyzje ...

A Tu watek Sary , ale na razie tylko na dogo
http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... %82oszenia!
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro gru 12, 2012 22:55 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Cziko jest w dobrych rekach, ktore na pewno nie pozwola mu cierpiec.
Obrazek
Larysko, opanuj sie choc troszke, prosze!

Kociara82

Post » Czw gru 13, 2012 20:21 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

No Lara to przy tej małej tak świetnie się czuje, najlepiej, jakby razem znalazły dom. Byłam wczoraj u Justyny i nie dość, że te małe podstępne zawadiaki nie dały mi w spokoju usiąść, to jeszcze tak się zaczęły razem bawić, że myślałam, że nie skończą. A najlepszy motyw był, jak Justyna chciała je zamknąć z powrotem, żeby koty mogły polatać. Laryska weszła do klatki,zresztą, szybciej będzie w formie dialogu (J-Justyna; M-Magda):
J: Sara chodź do klatki
M: już jest w klatce
J: Nie, to jest Lara
M: No jest, ale Sara też tam weszła:)

Mała myślałam,że nikt jej nie zauważy :lol: :lol: :lol: Tak słodko razem leżały, nawet kostkę we dwie obgryzały, każda ze swojej strony. Jak mi się uda zrzucić zdjęcie z telefonu to wrzucę, może coś będzie widać, bo miałam raptem chwilę, kiedy była szansa zrobić im zdjęcie:)

miko_bs

Post » Pt gru 14, 2012 21:51 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Lara i Sara :D
Obrazek Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt gru 14, 2012 23:12 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

:ok:
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Nie gru 16, 2012 12:52 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Super :D

miko_bs

[poprzednia][następna]