Wieńce adwetowe - zbieramy na karmę dla kociochatkowiczów

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw gru 13, 2012 23:34 Wieńce adwetowe - zbieramy na karmę dla kociochatkowiczów

Kolejny bazarek na zakup karmy specjalistycznej - intensinala mokrego dla chorego Łezka i karmy Febri dla Ziutka.
Łezuś Obrazek
O Łezku http://www.nadziejanadom.org/?kociak=2327

Ziutuś Obrazek
O Ziutku http://www.nadziejanadom.org/?kociak=2331
Popatrzcie w te mordki i oczyska, bez pomocy nie damy juz rady. Długi u weta, na jedzonko specjalistyczne po prostu nie ma :| a one bez tego się nie wyleczą, karma wspomaga leczenie

Fanty podarowała Gosiakot :1luvu:

Może komuś przydadzą się do ozdobienia drzwi lub innego miejsca - wieńce adwentowe:
Cena wywoławcza każdego - 10 zł, lub opcja KT 20 zł. .

1. Jagodowy fajny klimatyczny z dodatkami czerwonymi. średnica ok 32 cm
:kotek: :kotek: sprzedany w opcji KT - tellma - 20 zł. :1luvu:

2. Obfitości
[/size][/color] - drobne dodatki orzechów, gwiazek - średnica 30 cm
:kotek: :kotek: sprzedany w opcji KT LadyStardust - 20 zł. :1luvu:

3. świąteczny z bombkami - średnica 35 cm.
Obrazek + Obrazek

4. Na choinie, z suszonych kwiatów , średnica 30 cm
:kotek: :kotek: sprzedane w opcji KT terenia1 20 zł. :1luvu:

Bazarek do wtorku : 18.12.12 do godz. 22:00 Przy wysyłce doliczyć trzeba koszty wg poczty Polskiej
Ostatnio edytowano Sob gru 15, 2012 22:16 przez Dorota Wojciechowska, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt gru 14, 2012 7:45 Re: Wieńce adwetowe - zbieramy na karmę dla kociochatkowiczó

Hooopsa
ARO
8)

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pt gru 14, 2012 7:56 Re: Wieńce adwetowe - zbieramy na karmę dla kociochatkowiczó

Ten jagodowy bym prosiła opcjA KT. Ten krowek to jak mój Krzywuś...
Pozdr serd
tellma

Post » Pt gru 14, 2012 8:20 Re: Wieńce adwetowe - zbieramy na karmę dla kociochatkowiczó

Czy można by ewentualnie odebrać w schronie? :oops:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Pt gru 14, 2012 12:34 Re: Wieńce adwetowe - zbieramy na karmę dla kociochatkowiczó

tellma pisze:Ten jagodowy bym prosiła opcjA KT. Ten krowek to jak mój Krzywuś...
Pozdr serd

Dzięki Basiu - adres znam :D
A że niby ten krówek - biały na zdjęciu z wieńcami - toż to Bikuś białociały grubasek w czapeczce :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt gru 14, 2012 12:34 Re: Wieńce adwetowe - zbieramy na karmę dla kociochatkowiczó

LadyStardust pisze:Czy można by ewentualnie odebrać w schronie? :oops:

Oczywiście że tak (w niedzielę będę u kotów ok 10 tej), a co cię interesuje :?:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt gru 14, 2012 12:55 Re: Wieńce adwetowe - zbieramy na karmę dla kociochatkowiczó

Dorota Wojciechowska pisze:
LadyStardust pisze:Czy można by ewentualnie odebrać w schronie? :oops:

Oczywiście że tak (w niedzielę będę u kotów ok 10 tej), a co cię interesuje :?:

ja niestety w tę niedzielę nie jestem w schronie, ale będę w następną, więc czy można by się umówić na następną niedzielę, albo by ktoś mi przekazał wieniec w następną niedzielę? Mogę się zgłosić do kociarni schroniskowej do Teresy lub Kasi (w sumie tylko je znam :D ). To bym chciała wieniec nr 2 w opcji KT.

LadyStardust

Post » Pt gru 14, 2012 13:02 Re: Wieńce adwetowe - zbieramy na karmę dla kociochatkowiczó

LadyStardust pisze:ja niestety w tę niedzielę nie jestem w schronie, ale będę w następną, więc czy można by się umówić na następną niedzielę, albo by ktoś mi przekazał wieniec w następną niedzielę? Mogę się zgłosić do kociarni schroniskowej do Teresy lub Kasi (w sumie tylko je znam ). To bym chciała wieniec nr 2 w opcji KT.

Ok to rezerwuję nr 2 dla ciebie. Podaj mi na pw nr telefonu to sie będziemy jakoś zdzwaniać.
Być może ja w następną niedzielę tez będę, albo w sobotę. Zadzwonię i sie jakoś umówimy :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt gru 14, 2012 13:15 Re: Wieńce adwetowe - zbieramy na karmę dla kociochatkowiczó

Dorota Wojciechowska pisze:
LadyStardust pisze:ja niestety w tę niedzielę nie jestem w schronie, ale będę w następną, więc czy można by się umówić na następną niedzielę, albo by ktoś mi przekazał wieniec w następną niedzielę? Mogę się zgłosić do kociarni schroniskowej do Teresy lub Kasi (w sumie tylko je znam ). To bym chciała wieniec nr 2 w opcji KT.

Ok to rezerwuję nr 2 dla ciebie. Podaj mi na pw nr telefonu to sie będziemy jakoś zdzwaniać.
Być może ja w następną niedzielę tez będę, albo w sobotę. Zadzwonię i sie jakoś umówimy :ok:

Ok super, już ślę PW :)

LadyStardust

Post » Pt gru 14, 2012 23:04 Re: Wieńce adwetowe - zbieramy na karmę dla kociochatkowiczó

Ja poproszę ten na choince z suszonymi kwiatami w opcji KT

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob gru 15, 2012 12:35 Re: Wieńce adwetowe - zbieramy na karmę dla kociochatkowiczó

Hoopsa
ARO
8)

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Sob gru 15, 2012 22:14 Re: Wieńce adwetowe - zbieramy na karmę dla kociochatkowiczó

terenia1 pisze:Ja poproszę ten na choince z suszonymi kwiatami w opcji KT

Dzięki Terenia :1luvu: - już zapisuję :ok:
8O A jak sie umówimy z odbiorem- są u mnie w domu :?:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie gru 16, 2012 8:41 Forum

Świateczny wieniec czeka na wlasciciela :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie gru 16, 2012 20:11 Re: Wieńce adwetowe - zbieramy na karmę dla kociochatkowiczó

hop hop
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon gru 24, 2012 14:47 Re: Wieńce adwetowe - zbieramy na karmę dla kociochatkowiczó

Śliczny wieniec, bardzo dziękuję, życzę radosnych i zdrowych świat :)

LadyStardust