Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Goyka pisze:To może Ula jednak weźmie tą 2kę do siebie na DT?
jakkolwiek pisze:Goyka pisze:To może Ula jednak weźmie tą 2kę do siebie na DT?
Jeśli wyadoptuje się te najmniejsze i nikt inny się nie zgłosi po tą dwójeczkę bengalkowo-plamkową to wezmę, na tym mrozie ich nie zostawię. Nadal jednak ucieszyłabym się ogromnie, jakby je wziął ktoś innySuper by było, jakby im ktoś choćby na tydzień dał domek. Może ta pani, która się boi grzybicy?
![]()
Jutro rano dostanę zdjęcia maluszków od Izy i będzie im można robić ogłoszenia. Dziękuje Ci bardzo za pomocJa zrobię płatne na trójmiasto.pl.
Trzymajcie kciuki za mój egzamin na prawko w poniedziałek, jak zdam zawiozę całą gromadę na sterylki, bez łaski/niełaski faceta
kotika pisze:Fundacja Kotikowo przeznaczy część sterylek na koty z tej rudery.
Nie wiem ile jest kotek i czy tych sterylek wystarczy, jeśli nie, będziemy prosić o pomoc.
W piątek byłam tam razem z Jakkolwiek, ale na miejscu była tylko matka kociątek i kilka nastolatków.![]()
Kocięta mają około 4 tygodni, jeszcze są puchate, zdrowe, a ja martwię się, żeby nie stało się a nimi to,
co z kociakami z tego wątku : viewtopic.php?f=1&t=145990
Domy tymczasowe w naszej fundacji są zapchane, jest nas zresztą tylko kilka osób, więc kociaków nie zabierzemy.
Wstawimy jeden domek do piwnicy i jeden postawimy na podwórzu, to styropianowe, dość ciepłe domki.
Zawsze to lepsze niż nic, ale DT nic nie zastąpi, bo ludziska nie chcą kociąt z ulicy.![]()
Gorzej, że dom przeznaczony do wyburzenia. Ludzie, którzy jeszcze tam mieszkają, w przyszłym roku dostają mieszkania.
Kto będzie karmił te koty ? Co się z nimi stanie, gdy już wyburzą dom ?
Nikt na to nie odpowie. Narazie z Jakkolwiek i jej chłopakiem zaczynamy od poniedziałku wyłapywać kotki na sterylki.
A teraz fotki, nie są najlepsze, bo koty stale w ruchu, a jeszcze bateria nawaliła.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smarti pisze:dwoje starszych czyli ci dla których szukacie dt jeszcze co na dworze póki co zostały??
bo się strasznie gubię w nich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości