Złotooka szylcia już w domu!!! Merka ma koleżankę, Kolię.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 12, 2012 19:43 Re: Lena, szylkretka(tortie) o złotych oczach.DT/DS pilnie!

:mrgreen: Lolek jest na wątku ewar :oops:

a tu jest śliczna Lena, co ma oczy jak bursztynki.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro gru 12, 2012 20:01 Re: Lena, szylkretka(tortie) o złotych oczach.DT/DS pilnie!

Loluś to kotek huciany, wolno żyjący.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro gru 12, 2012 21:23 Re: Lena, szylkretka(tortie) o złotych oczach.DT/DS pilnie!

Doczytałam w końcu :) w piątek muszę podnieść ogłoszenia Lenki, żeby były na weekend, widzę, że szczepiona już :) :ok:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Śro gru 12, 2012 21:30 Re: Lena, szylkretka(tortie) o złotych oczach.DT/DS pilnie!

Tak, miała też zrobione badania, morfologię na pewno, o biochemii nie wiem.Wyniki bardo dobre, jest zdrowiutka.

ewar

Post » Śro gru 12, 2012 23:18 Re: Lena, szylkretka(tortie) o złotych oczach.DT/DS pilnie!

Lenkę wywindować ?
Nie ma sprawy , dołączam się do akcji w piątek wieczór siup do góry, w sobotę czujnie sprawdzamy i mamy na wszystko oko

Obrazek

Lenka, trzymaj się, żebyś nie dostała zawrotów głowy :mrgreen:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Czw gru 13, 2012 13:44 Re: Lena, szylkretka(tortie) o złotych oczach.DT/DS pilnie!

Ludzie ! Wklejam w swoim poście zdjęcie Lenki, bohaterki wątku.
Dla tych co nie wiedzą, to jest Lenka :

Obrazek

Lenka jest mistrzynią akrobacji powietrznych i gimnastyki artystycznej ,niezmordowanie "wygina śmiało ciało"
Lenka ma kolor drogocennej mirry i jest kotką która wie, czego od życia chce.

Przyszły ludzki towarzysz życia powinien być:
mądry :mrgreen:
szczodry :mrgreen:
dobry :mrgreen:
i Lenkolubny na amen :mrgreen:

Jest w Polsce jakiś "ludź" spełniający powyższe warunki ?

PS Gdyby Lenkę trzeba było zawieźć od Krakowa gdzieś naokoło , mogę przejąć i zawieźć nawet do Zakopanego :mrgreen: jak się znajdzie jakiś Podhalańczyk z w/wym cechami :ok:

Monika_Krk

Post » Czw gru 13, 2012 21:19 Re: Lena, szylkretka(tortie) o złotych oczach.DT/DS pilnie!

W sumie na Podhale może jechać-z jej charakterkiem żadna owca by nie umknęła :wink: o zabawkę się upomina,o michę też :mrgreen:,o pieszczoty również :mrgreen: barankuje nawet do laptopa :mrgreen:,urodna ,miziasta,kuwetkowa-same zalety :mrgreen:nie jest wybredna w jedzeniu :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Czw gru 13, 2012 21:34 Re: Lena, szylkretka(tortie) o złotych oczach.DT/DS pilnie!

I jak tu jej nie kochać? :1luvu:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw gru 13, 2012 23:15 Re: Lena, szylkretka(tortie) o złotych oczach.DT/DS pilnie!

Lenka , należy Ci się taki domek :

Obrazek

i wypatrzymy go dla Ciebie, a raczej niech się biją o Ciebie tu :mrgreen:

Monika_Krk

Post » Pt gru 14, 2012 11:21 Re: Lena, szylkretka(tortie) o złotych oczach.DT/DS pilnie!

I co tam u Lenki? Są jakieś potencjalne domki chętne na piękną szylkretkę? Ona ma gdzieś ogłoszenia?
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Pt gru 14, 2012 11:46 Re: Lena, szylkretka(tortie) o złotych oczach.DT/DS pilnie!

Nie wiem czy ma ogłoszenia,był jeden domek na wsi to jej nie dałam,natomiast może awaryjnie iść do mojej znajomej do Kraśnika-jak na razie innej opcji nie widzę :mrgreen: Szkoda Lenki bo jest naprawdę wyjątkowo urodziwa :1luvu:u mnie nie może zostać-bez przerwy muszę pilnować bo kradnie kamienie,guziki-boję się że coś połknie i będzie nieszczęście.Dzisiaj prała się ze Żwirkiem o gumkę kapeluszówkę-a zabawki niech sobie leżą :mrgreen: Jest jak prawdziwa kobieta-błyskotki i już :mrgreen:

jaga1666

Post » Pt gru 14, 2012 13:47 Re: Lena, szylkretka(tortie) o złotych oczach.DT/DS pilnie!

Czyli domu szukacie tylko przez miau? Mogę zamieścić ogłoszenie na tablica.pl albo gumtree, tam sporo ludzi zagląda i szuka.

Na wieś faktycznie jej szkoda ;)
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Pt gru 14, 2012 13:54 Re: Lena, szylkretka(tortie) o złotych oczach.DT/DS pilnie!

Ma ogłoszenia, sherina jej zrobiła.

ewar

Post » Pt gru 14, 2012 14:46 Re: Lena, szylkretka(tortie) o złotych oczach.DT/DS pilnie!

Kurcze, ona wygląda jak mała arystokratka.
Na wieś to tak, ale chyba do dworku ? :mrgreen:

Jest taka jak laleczka porcelanowa i to pysio niewinne. Nie widać , że taka zadziorna do innych kotów.
Niewiniątko i tyle, taka do kochania i miziania.
Jakaś samotna osoba miałaby z niej pociechę, szkoda że nie wszystkie "dojrzalsze" babeczki serfują po internecie...

Monika_Krk

Post » Pt gru 14, 2012 21:51 Re: Lena, szylkretka(tortie) o złotych oczach.DT/DS pilnie!

Ładne niewiniątko :mrgreen: Lenka trzyma torebkę w łapkach i ząbkami rozsuwa zamek błyskawiczny :mrgreen: opanowane do perfekcjii-może ktoś chce kotkę-spryciarę :mrgreen: bawić się chce a u mnie z warunkami do tego ciężko :mrgreen: Muszę przyznać że Żwirka mi rozruszała-koło 1 w nocy płacze mi koło łóżka-patrzę a on do mnie z gumeczką przyszedł-dziewczyny spały :1luvu:

jaga1666

[poprzednia][następna]