zresztą może go jutro wezmę do p. Eli żeby go obejrzała to ona nam prawdę powie tylko nie jestem pewna czy w czwartki ona jest popołudniu na ul. widok
ja, wstyd się przyznać, nigdy nie miałam kocura i nie wiem jak wyglądają jajca u kota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KITA - RZESZÓW pisze:Axa76 pisze:Oj, ale nie musi być chyba idealnie, wg mnie powinno być Wasze zdjęcie kociarniane, a nie jakiś obcy kot nie wiadomo skąd... To nie jest konkurs fotograficzny...
też tak myślę
Marcisz pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Axa76 pisze:Oj, ale nie musi być chyba idealnie, wg mnie powinno być Wasze zdjęcie kociarniane, a nie jakiś obcy kot nie wiadomo skąd... To nie jest konkurs fotograficzny...
też tak myślę
Słuchajcie kolega robi stronę za darmo, chce mieć profesjonalne zdjęcie bo jest to też wizytówka jego pracy jakby nie było więc się nie czepiajcie tylko przyjmijcie do wiadomości że zdjęć z naszej galerii nie akceptuje! I ja to szanuje chce mieć profesjonalne czy jak chcecie to inaczej nazwać to będzie miał, jest to jego jedyne wymaganie więc proszę skończcie po nim jeździć bo jak na razie tylko on coś robi w tej sprawie strony z wielu już chętnych!
Marcisz pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Axa76 pisze:Oj, ale nie musi być chyba idealnie, wg mnie powinno być Wasze zdjęcie kociarniane, a nie jakiś obcy kot nie wiadomo skąd... To nie jest konkurs fotograficzny...
też tak myślę
Słuchajcie kolega robi stronę za darmo, chce mieć profesjonalne zdjęcie bo jest to też wizytówka jego pracy jakby nie było więc się nie czepiajcie tylko przyjmijcie do wiadomości że zdjęć z naszej galerii nie akceptuje! I ja to szanuje chce mieć profesjonalne czy jak chcecie to inaczej nazwać to będzie miał, jest to jego jedyne wymaganie więc proszę skończcie po nim jeździć bo jak na razie tylko on coś robi w tej sprawie strony z wielu już chętnych!
hidi pisze:ok. ja chyba nie zrozumiałam tej całej dyskusji, bo wydawało mi się, ze on chce cos dla nas zrobic bardziej niz dla siebie. ale jak innym pasuje, to moga byc super ekstra profesjonalne zdjecia obcych kotow z neta.
Marcisz pisze:hidi pisze:ok. ja chyba nie zrozumiałam tej całej dyskusji, bo wydawało mi się, ze on chce cos dla nas zrobic bardziej niz dla siebie. ale jak innym pasuje, to moga byc super ekstra profesjonalne zdjecia obcych kotow z neta.
Hidi myślisz że jakby chciał to zrobić dla siebie to robiłby to za darmo, nie! wziąłby kolejne zlecenie za pieniądze... i miej to proszę na uwadze że będzie na tej stronie( tak jak zresztą na aktualnej) że robi to on i nie może być strona zła bo automatycznie odstraszy potencjalnego klienta!!!
Tak to działa!!!
Mam propozycję, skoro Wam nie pasuje poproszę go żeby zamiast strony zrobił tylko projekt Wy przedstawcie swoje propozycję i zobaczymy co się przyjmie bardziej! Nie chce Wam nic narzucać żeby nie było że stronę zrobiłam sama!
A i mówię tylko że potrzebne mi są takie zdjęcia zainteresowani tematem napisali na priv i odpisałam konkretnie o co chodzi!
hidi pisze:Marcisz pisze:hidi pisze:ok. ja chyba nie zrozumiałam tej całej dyskusji, bo wydawało mi się, ze on chce cos dla nas zrobic bardziej niz dla siebie. ale jak innym pasuje, to moga byc super ekstra profesjonalne zdjecia obcych kotow z neta.
Hidi myślisz że jakby chciał to zrobić dla siebie to robiłby to za darmo, nie! wziąłby kolejne zlecenie za pieniądze... i miej to proszę na uwadze że będzie na tej stronie( tak jak zresztą na aktualnej) że robi to on i nie może być strona zła bo automatycznie odstraszy potencjalnego klienta!!!
Tak to działa!!!
Mam propozycję, skoro Wam nie pasuje poproszę go żeby zamiast strony zrobił tylko projekt Wy przedstawcie swoje propozycję i zobaczymy co się przyjmie bardziej! Nie chce Wam nic narzucać żeby nie było że stronę zrobiłam sama!
A i mówię tylko że potrzebne mi są takie zdjęcia zainteresowani tematem napisali na priv i odpisałam konkretnie o co chodzi!
ok. rozumiem. ale musisz przy tym tak krzyczeć? bo to wprowadza niezbyt przyjemną atmosferę i jest niekulturalne
vaylei pisze:Kurcze laski spokojnie. Jestem w stanie zrobić dobre zdjęcia, czasem wręcz bardzo dobre, mam takie i klary i pusi i kaira. Ale chciałabym dostać jakieś wytyczne, bo: "idealne" to trochę mało wyraźne kryterium. Idealne zdjęcia sa tylko ze studia fotograficznego a tego niestety nie posiadam, bo ubogi ze mnie fotograf. Czego on chce: kot w plenerze, zdjęcie dynamiczne, statyczne, z jaką głębia ostrości, w jakiej tonacji barwnej? Wycinanie figury kota na białe tło jest proste, ale efekt jest sztuczny i mało "profesjonalny". Więc proszę o kontakt do pana Kolegi - najlepiej meila,bo się zas potem nie wypłace za telefon jak mi plus wszystko podliczy. Ja mu wyślę to co ja uważam za idealne, a jak gościu jest komptenetny i wie czego chce i jaka ma wizję to się na przykładach dogadamy o co biega.
Ale z góry uprzedzam, że przed 18.12 nie mogę się temu poświęcić całym sercem. Z Pusią codziennie siedzą na kroplówkach, uczelnia chce udupić moją obrone, a na ziemi lezy białe g****Ale zrobię co w mojej mocy żeby zrobić to jedno odpowiednie, właściwe zdjęcie. Tylko koniecznie musze porozmawiać bezpośrednio z Panem Kolegą.
Kupowanie zdjęcia nie ma sensu. Z tego serwisu Marcisz, który pokazałaś to ledwie 2 czy 3 zdjęcia się do czegokolwiek nadają. Za naprawdę dobre trzeba by zapłacić dużo, a i tak zdjęcie nie będzie unikatowe, a my musimy mieć jedyne w sieci zdjęcie, bo jak to wtedy będzie wyglądało?
Dodatkowo chciałabym zaznaczyć, ze zrobienie tej jednej unikatowej fotografii nie jest kwestią jednego dnia. na to składa się setka czynników, a i tak decyduje przypadek. Ale jak mówiłam chętnie zaangażuję się w taki projekt, tylko po prostu to nie będzie kwestia pół godzinnego plenerku z klarką.
aange pisze:mam nadzieję że Marta z Alina dogadały się na pw w sprawie zdjęć
rozpisujemy dyżury na przyszły tydzień
16.12 /pon/ Rawen /
17.12 /wt/ ......./ LadyStardust
18.12 /śr/ ......../ Sylwia
19.12 /czw/ vaylei / Hidi
20.12 /pt/ anka1989e / Brunhilda
21.12 /sb/ Kasia89 /.........
22.12 /niedz/ evik75 / Rawen
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 643 gości