*Lubelskie Tymczasy*

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw gru 13, 2012 20:31 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

Anda pisze:noooooooo, maue to było a ustawiało wszystkie koty dookoła :) dzikie też
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Teraz ustawia ludzi ;)
Jedynie przede mną czuje respekt, bo ją szkolę. Inaczej robiłaby co by chciała.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Czw gru 13, 2012 20:37 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

maueczarne pisze:Naburmuszone najfajniejsze :D

Vip będzie ładna, widać po niej. W ogóle dziewczynki mają jakiś taki wdzięk i ładniejsze są od chłopaków, o ;)

O tak, jest w tym sporo prawdy.
Ja mam cztery chłopa, i są naprawdę atrakcyjnymi facecikami, ale dopiero, jak trzy lata temu zjawiła się Zosia, zobaczyłam, co znaczy koci wdzięk, gracja, idealne proporcje ciała....
Może Kreska też bedzie taka, jak ciotka Zofia...na razie ma króciutkie łapiny, wielki łebek, i potyka sie o własne łapki :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw gru 13, 2012 21:33 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

vip pisze:..na razie ma króciutkie łapiny, wielki łebek, i potyka sie o własne łapki :mrgreen: .

no i ta mina :1luvu:
słodziak
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw gru 13, 2012 22:15 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

Wytargałam Zebrę zza kibla. Upozowałam w posłaniu Jaśki, poczekałam aż postawi uszy i... padła mi bateria w aparacie :evil:

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Pt gru 14, 2012 0:16 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

:)

Puściłam trochę ogłoszeń Julkowi. Właśnie skończyłam. Jutro po pracy cd.
Dobrej nocy
Obrazek

koszka

Od: Czw paź 11, 2007 17:01

Post » Pt gru 14, 2012 0:42 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

Kładłam się, wjrzałam przez okno. Coś dziwnie układało sie w kształt kota na ulicy. Wyszłam- to trzeci niezłapany (brat Julka i Zebry) chyba rozjechał go samochód :( :( ..

Mam nadzieję, że nie cierpiał..
Obrazek

koszka

Post » Pt gru 14, 2012 7:40 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

[*] :(

Ja przyszłam z ogłoszeniem. Do moich rodziców przyszedł nad ranem mały czarny kociak. Bardzo zziebnięty, aż oblodzony :( Ma na sobie 2 obróżki. To ul. Gospodarcza na Tatarach. Rzuciłam info na FB ale chciałam i tutaj, bo może ktoś szuka. Jakbyście mogły podać dalej.
Ogłoszenie już powieszono. Mam nadzieję, że znajdzie się właściciel.

Mały rzucił się na jedzenie. Mama go wytarła i zawinęła w koce. Grzeje się teraz. Kacper roznosi im dom, bo czuje malucha przez drzwi. Jedynak się zrobił proszę, proszę. A z kotami przecież był wychowany.

maueczarne

Post » Pt gru 14, 2012 12:33 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

popytam babki spod bloku jak będę w okolicy

a tu http://tablica.pl/oferta/zaginal-kotek- ... ;r:8;s:125 - tu ktoś z ul. 1-Maja zgubił rudaska
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pt gru 14, 2012 14:42 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

koszka pisze:Kładłam się, wjrzałam przez okno. Coś dziwnie układało sie w kształt kota na ulicy. Wyszłam- to trzeci niezłapany (brat Julka i Zebry) chyba rozjechał go samochód :( :( ..

Mam nadzieję, że nie cierpiał..

heh :(

a Julek i Zebra siedzą w cieple, w zielonej pluszowej oponie. Micha pełna. Trochę im się nudzi chyba. Mam nadzieję, że znajdą dobre domy...
Zebra już nie wchodzi do schronu... jak podchodzę, to syczy, ale już rzadko łapę na mnie podnosi. Chociaż nadal głaskanie przyjmuje z rezerwą.

kwiatkowa

Post » Pt gru 14, 2012 14:43 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

maueczarne pisze:Ja przyszłam z ogłoszeniem.

Udostępniłam na FB. Mam nadzieję, że jednak się zgubił, a nie wywalony... Może oknem ludziom zwiał...?

kwiatkowa

Post » Pt gru 14, 2012 15:37 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

Dzięki. Moim zdaniem to był prezent mikołajkowy, bo mała i obróżki nowe ma. Widać, że dopiero trafić musiała do tych ludzi. Podejrzewam, że im czmychnęła. Musiała wczoraj wieczorem, bo nie wygląda jakby długo chodziła.
Ogłoszenia rozwieszone. Mam nadzieję, że się ktoś zgłosi, bo jak nie... to mój tata będzie zły ;) Chociaż to on znowu ją pod drzwiami wypatrzył. Musi przestać pali, bo co wyjdzie rano na papierosa to z kotem wraca 8)

A mała śliczna. Cała czarna, lekko przedłużana sierść, puchata. Mizia się na potęgę :) Tylko kicha trochę, ale nie dziwne jak tak zmarzła. Właśnie siedzi mi na kolanach :mrgreen:

maueczarne

Post » Pt gru 14, 2012 17:07 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

Fotkę daj :) - z przedłużaną sierścią :1luvu:
A jej może rutinoscorbin.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt gru 14, 2012 17:29 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

Jest prześliczna. Sierść nie będzie raczej aż tak długa jak Klary, ale będzie puszystą kotką.
Mam jakieś zdjęcia w tel. ale nie mogę kabla znaleźć. Hmm...

Dzięki Anda za pomysł z rutinoscorbinem. Już dzwonię do mamy.

maueczarne

Post » Pt gru 14, 2012 22:18 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

maueczarne:
Do moich rodziców przyszedł nad ranem mały czarny kociak. Bardzo zziebnięty, aż oblodzony :( Ma na sobie 2 obróżki.

Mam nadzieję, że właściciel się znajdzie.

kwiatkowa:
a Julek i Zebra siedzą w cieple, w zielonej pluszowej oponie. Micha pełna. Trochę im się nudzi chyba. Mam nadzieję, że znajdą dobre domy...
Zebra już nie wchodzi do schronu... jak podchodzę, to syczy, ale już rzadko łapę na mnie podnosi. Chociaż nadal głaskanie przyjmuje z rezerwą.

Tydzień temu z hakiem były jeszcze całkiem dzikie. Jak na taką rewolucję, to chyba nie jest najgorzej z Zeberką(?). Tylko może im jednak ograniczyć jedzenie, żeby nie rosły zbyt szybko :wink:
Puściłam jeszcze trochę ogłoszeń. Mam nadzieję, że w weekend zacznie się odzew.
Obrazek

koszka

Post » Sob gru 15, 2012 20:56 Re: *Lubelskie Tymczasy*Elvis, Julian, Dzika i Bebe

Cześć ciocie!
Obrazek

Fajna jestem, co?

Obrazek

Ale nikt po mnie nie dzwoni. Chyba mnie już tam nie chcą :(

Zdjęcia kiepściutkie, bo z telefonu. Mała przecudna, rozmruczana, zabawowa. Cudo :)
Powoli zapoznają się z Kacprem rodziców. Jest nieźle. Nie rzucał się do niej jak na Tigera. Widać, że czuje kobietę ;)

maueczarne

[poprzednia][następna]