Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkubinat pisze:chyba wie, co się szykuje....jeden z moich kotów przed odjajczeniem zachowywał się podobnie. Gdy pakowałam go do transportera przed zabiegiem jeden jedyny raz w jego życiu ugryzł mnie....Ale potem ....przebaczył. A by the way czy Tristan nie jest wnętrakiem skoro tak się zachowuje? bo wlaśnie ten mój kotek był wnętrakiem....
M.
iwona66 pisze:kotkubinat pisze:chyba wie, co się szykuje....jeden z moich kotów przed odjajczeniem zachowywał się podobnie. Gdy pakowałam go do transportera przed zabiegiem jeden jedyny raz w jego życiu ugryzł mnie....Ale potem ....przebaczył. A by the way czy Tristan nie jest wnętrakiem skoro tak się zachowuje? bo wlaśnie ten mój kotek był wnętrakiem....
M.
jajka jak dzwonki![]()
widać , słychać i czuć
kotika pisze:iwona66 pisze:kotkubinat pisze:chyba wie, co się szykuje....jeden z moich kotów przed odjajczeniem zachowywał się podobnie. Gdy pakowałam go do transportera przed zabiegiem jeden jedyny raz w jego życiu ugryzł mnie....Ale potem ....przebaczył. A by the way czy Tristan nie jest wnętrakiem skoro tak się zachowuje? bo wlaśnie ten mój kotek był wnętrakiem....
M.
jajka jak dzwonki![]()
widać , słychać i czuć
Święta tuż tuż, to i dzwonki dzwonią.
iwona66 pisze:Mały pozdrawia cioteczki![]()
Siedząc wieczorem przed telewizorem ,zaszczyciła mnie
swoja obecnością cała kocia banda ,naliczyłam się 9 futer
każde futro innecała banda zgodnie rozłożyła swoje
ciałka na miętkich posłankach ,oczywiście Mały też tam był ,
nawet podszedł na głaski i drapki pod bródkowe
Trisia jest jego ulubioną koleżanka ,choć i Dziunię też tri
bardzo lubi,za to unika Mynię ,ta to porafi za fri łapą
przywalić w czarną łepetynę.
Rysia natomiast Mały się boi ,ostrzegawczo
fuka lub ucieka na jego widok![]()
Babiniec w domu króluje
iwona66 pisze:To te dwa nowe oszołomy tak rozrabiają ,reszta jest obserwatorami zdarzeń
skarbonka pisze:kotika pisze:iwona66 pisze:jajka jak dzwonkikotkubinat pisze:A by the way czy Tristan nie jest wnętrakiem skoro tak się zachowuje? bo wlaśnie ten mój kotek był wnętrakiem....
M.![]()
widać , słychać i czuć
Święta tuż tuż, to i dzwonki dzwonią.
alix76 pisze:No to przy Tristanku masz od razu mniej roboty![]()
alix76 pisze:Współczuję, zamknąłam kiedyś kota w szafie niechcący, ale było
iwona66 pisze:To te dwa nowe oszołomy tak rozrabiają ,reszta jest obserwatorami zdarzeń
iwona66 pisze:Mały pozdrawia cioteczki![]()
Siedząc wieczorem przed telewizorem ,zaszczyciła mnie
swoja obecnością cała kocia banda ,naliczyłam się 9 futer
każde futro inne :D
Trisia jest jego ulubioną koleżanka ,choć i Dziunię też tri bardzo lubi![]()
kotkubinat pisze:Głaski dla Tristana. I dla całek kociej gromadki też. No i dla Ciebie
Iwonko
M.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 122 gości