Sa przepiekne i fantastycznie uszyte ! Jestem pelna podziwu dla tak dobrze wykonanej pracy !
A jak slicznie wygladaja na kanapie ! - nie moglam sie zdecydowac ktory komplet nałożyć pierwszy

I na dokladke dostalam dodatek

Wielkie dzieki

Moderator: Moderatorzy
paw pisze:a ja poproszę nr 21 - liliową w kwiatki ! trochę myślę nad jeszcze jedną, ale to może następnym razem
paw pisze:a ja poproszę nr 21 - liliową w kwiatki ! trochę myślę nad jeszcze jedną, ale to może następnym razem
Luna53 pisze:Jupi !!!!! Poduszki dojechaly![]()
![]()
![]()
Sa przepiekne i fantastycznie uszyte ! Jestem pelna podziwu dla tak dobrze wykonanej pracy !
A jak slicznie wygladaja na kanapie ! - nie moglam sie zdecydowac ktory komplet nałożyć pierwszy, w koncu przyszla wnusia i wybrala brazowe po bokach a w srodku kremowy-liscie brazowe. Mam wrazenie ze mam nowa kanape
![]()
I na dokladke dostalam dodatek![]()
Wielkie dzieki![]()
![]()
Meg2 pisze:paw pisze:a ja poproszę nr 21 - liliową w kwiatki ! trochę myślę nad jeszcze jedną, ale to może następnym razem
ja radziłabym się zastanowić czy tej drugiej od razy nie wziąść, bo przesyłka bedzie tańsza, niz potem 2 razy płacic za przesyłke![]()
a firanki Halinki sa Suuper
halinka1403 pisze:Meg2 pisze:paw pisze:a ja poproszę nr 21 - liliową w kwiatki ! trochę myślę nad jeszcze jedną, ale to może następnym razem
ja radziłabym się zastanowić czy tej drugiej od razy nie wziąść, bo przesyłka bedzie tańsza, niz potem 2 razy płacic za przesyłke![]()
a firanki Halinki sa Suuper
Małgosiu,dzięki za pochwały![]()
paw pisze:tak się wzruszyłam troską o moje finanse że poproszę jeszcze nr 36 = tęczową w pomarańczowe kółka
paw pisze:tak się wzruszyłam troską o moje finanse że poproszę jeszcze nr 36 = tęczową w pomarańczowe kółka
blackobsession pisze:Piękne firanki. Tylko dlaczego te pasujące do mnie już sprzedane? No i zgłaszam sprzeciw! Mam w salonie dwa balkonowe okna.... I 54 nr. pasowałby mi do salonu idealnie. Ale sprzedany to raz, a dwa te balkonowe okna.... Zasłonięte musi być firanką bo mam dom naprzeciwko i nie lubię wścibstwa sąsiadki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości