Jaki śliczny pałac z bajki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:Cześc Ineczko , biedna jesteś że Ci dają kłuje , ja mam rybke , nazywa sie tilapia ,moge sie z Tobą podzielić na pocieszenie :*
Złoś
Nigdy nawet nie słyszałam o takiej rybce. Smaczna jest?
Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:Cześc Ineczko , biedna jesteś że Ci dają kłuje , ja mam rybke , nazywa sie tilapia ,moge sie z Tobą podzielić na pocieszenie :*
Złoś
Hmm rybka jak rybka ,twardsza i mniej krucha niz inne rybki jakie jadlem ,ale smaczna
MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:Cześc Ineczko , biedna jesteś że Ci dają kłuje , ja mam rybke , nazywa sie tilapia ,moge sie z Tobą podzielić na pocieszenie :*
Złoś
Hmm rybka jak rybka ,twardsza i mniej krucha niz inne rybki jakie jadlem ,ale smaczna
To pomogę Ci ją zjeść
Inka łaskawa
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Inuś, a kiedy koniec tych kui?
Ja nie ma w domu szybkiego netu, zepsuł się.
I to nie ja zepsułem![]()
Haker
Nie wiem, kiedy...
A kto zepsuł neta? Bo ja też nie!
Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:Cześc Ineczko , biedna jesteś że Ci dają kłuje , ja mam rybke , nazywa sie tilapia ,moge sie z Tobą podzielić na pocieszenie :*
Złoś
To pomogę Ci ją zjeść
Inka łaskawa
Ja tam nie wiem jak ty ale ja lubie wsystkie rybki , duza dzis sie pomylila i dala mi troche tunczyka ale z oleju , dopiero jak zjadlem zorientowala sie ze otwarla nie ta puszke ....,ale niestety dostalem tylko troszke , mnie obojetne czy z oleju czy z wody ...
Złoś nie nasycony
MonikaMroz pisze:A ja lubię tuńczyka z saszetkiCosmy albo Sheba
głodna Mili
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Inuś, a kiedy koniec tych kui?
Ja nie ma w domu szybkiego netu, zepsuł się.
I to nie ja zepsułem![]()
Haker
Nie wiem, kiedy...
A kto zepsuł neta? Bo ja też nie!
Live box zepsuł net, po prostu zrobił kaput.
Haker
Kociama pisze:Inusia dawaj te pieczarki posadzimy w lesie albo na rajczuli
feniks32 pisze:Od czasu do czasu to ja też chętnie zjem rybkę. Esiek
Pozdrawiamy gorąco Ineczkę i Dużą![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan i 34 gości