KOCIE SIEROTY!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 13, 2012 16:18 Re: KOCIE SIEROTY!!!!!!

Jeszcze jedno... Maluchy samodzielnie korzystają z kuwety:-)

Marvano

Od: Pon paź 22, 2012 16:14

Post » Czw gru 13, 2012 16:27 Re: KOCIE SIEROTY!!!!!!

Super :ok:
Sam będziesz szukał im domków czy pojadą do 7ksiezyc?
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Sob gru 22, 2012 1:27 Re: KOCIE SIEROTY!!!!!!

Marvano czekam ponad tydzien na wiadomosc od Ciebie co z maluchami i jak transport zalatwiac
dwukrotnie prosilam o namiar telefoniczny do Ciebie, nic kompletna cisza, w zwiazku z tym wycofuje swoją propozyce DT dla maluchow bo jak dla mnie Tobie na tym kompletnie nie zalezy - bo wybacz ale brak kontaktu przez taki dlugi okres czasu to dla mnie ignorancja ...
jest cała masa potrzebujących DT kociat, a ja czekac juz nie mam zamiaru - zwalniam miejsce ktore trzymałam dla Twojej dwoji dla innych kociat

teraz zaczyna się genialny okres gdzie latwo znalezc transport i szkoda ze nie potraktowałes tego powaznie ...
mam nadzieje ze ta dwojka malcow znajdzie dobre domki

moja propozycja tak jak powiedzialam jest nieaktualna

nelka83 pisze:Super :ok:
Sam będziesz szukał im domków czy pojadą do 7ksiezyc?

tak jak napisałam wyzej, nie pojada juz do mnie niestety - czekam na kontakt od 13go, wiadomosc na pw dawno juz odebrana, ze strony Marvano cisza wiec ja juz nie czekam - nie ma na co, a sa inne potrzebujace koty i ludzie ktorzy na powaznie Dt szukaja
7ksiezyc

Post » Czw sty 03, 2013 16:20 Re: KOCIE SIEROTY!!!!!!

Czytałem post 7ksiezyc kilka razy, i za Chiny nie rozumiem po co te uniesienie??? Mam pracę jaką mam, dałem kociaki na odchowanie. Pracę mam w rozjazdach, czasem nie ma mnie w domu po 2 tygodnie. Nie mam netu w domu, korzystam w miarę możliwości z kafei. Nie było mnie w domu od 13 do 20 grudnia, do tego masa problemów rodzinnych. Wyjeżdżając miałem na myśli kociaki, że mają mamkę i rosną zdrowo.. Nie wiem, jakie tu są zasady, jestem nowy, i nie wiedziałem, że trzeba być codziennie na forum i się logować, i tym bardziej, że transport trzeba uzgadniać na 3 tygodnie przed!!! Kociaki miały być oddane po 8 tygodniach i sądziłem, że po tym terminie będzie załatwiany transport.
7ksiezyc wymaga, że jeśli zada pytania to oczekuje natychmiastowej odpowiedzi (co tłumaczyłem jej na pw), nie biorąc zupełnie pod uwagę faktu, iż każdy ma inny tryb życia, inną pracę. Nie mam tego luksusu jak ona, by logować się po pierwszej w nocy!
Ale oki. Jak postanowiła, niech będzie.

Marvano

Post » Czw sty 03, 2013 16:23 Re: KOCIE SIEROTY!!!!!!

Jeszcze jedno. Kociaki i tak wiele przeszły. I chodziło wyłącznie o ich dobro. Wyłącznie.

Marvano

[poprzednia]