Lilka Mrau pisze:Wstępnie rezerwuję nr 3 za wywoławczą , tylko chcialam bym sie dowiedziec jaki będzie koszt z przesyłką ..
Broszka pisze:Lilka Mrau pisze:Wstępnie rezerwuję nr 3 za wywoławczą , tylko chcialam bym sie dowiedziec jaki będzie koszt z przesyłką ..
Trzeba będzie chwilę poczekać na odpowiedź bo ja tylko wystawiłam i prowadzę bazarek na prośbę hanelki a fanty są u osoby z poza miau.
Pytanie już wysłane, czekam teraz na odpowiedźLilka Mrau pisze:Broszka pisze:Lilka Mrau pisze:Wstępnie rezerwuję nr 3 za wywoławczą , tylko chcialam bym sie dowiedziec jaki będzie koszt z przesyłką ..
Trzeba będzie chwilę poczekać na odpowiedź bo ja tylko wystawiłam i prowadzę bazarek na prośbę hanelki a fanty są u osoby z poza miau.
Spokojnie ja poczekam
Koszt paczki ekonomicznej 9,50 zł, a priorytetowej 11,00 zł. Jest to koszt paczki do 1 kg. Sam miś waży niecałe 400 g.hanelka pisze:Pytanie już wysłane, czekam teraz na odpowiedźLilka Mrau pisze:Broszka pisze:Lilka Mrau pisze:Wstępnie rezerwuję nr 3 za wywoławczą , tylko chcialam bym sie dowiedziec jaki będzie koszt z przesyłką ..
Spokojnie ja poczekam
hanelka pisze:Dziękuję dziewczynyBazarek idzie jak burza
Osoba, u której są fanty zgadza się na odbiór własny po uprzednim uzgodnieniu (to dla Warszawiaków)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości