Część XI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 12, 2012 14:12 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Jeśli ktoś jeszcze nie ma prezentu dla chłopaka, dziecka, męża etc. to zapraszam :mrgreen:
viewtopic.php?f=20&t=148985&p=9457785#p9457785
MIKUŚ

Post » Śro gru 12, 2012 15:06 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

ej a co z meblami moimi chcecie je :?: :?: :?: bo swieta ida sasiadki mnie zamecza jak sie ich nie pozbede

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro gru 12, 2012 16:10 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

herzpl pisze:ej a co z meblami moimi chcecie je :?: :?: :?: bo swieta ida sasiadki mnie zamecza jak sie ich nie pozbede

poprosze kogoś żeby na dyżurze wymnierzył jeszcze raz miejsce na meble i zobaczymy czy szafki nam się przydadzą daj nam czas do piątku

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Śro gru 12, 2012 16:10 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

aange pisze:
herzpl pisze:ej a co z meblami moimi chcecie je :?: :?: :?: bo swieta ida sasiadki mnie zamecza jak sie ich nie pozbede

poprosze kogoś żeby na dyżurze wymnierzył jeszcze raz miejsce na meble i zobaczymy czy szafki nam się przydadzą daj nam czas do piątku

:ok:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro gru 12, 2012 16:16 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

10. 12/pon/ Rawen /angie
11.12 /wt/ vaylei / angie
12.12 /śr/ Herz / Sylwia
13.12 /czw/ vaylei /
14.12 /pt/ anka1989e/ Brunhilda
14.12 /sb/ Kasia89 / Hidi
15.12 /niedz/ evik75 / Rawen
kto podejdzie jutro wieczorem??

aange

Post » Śro gru 12, 2012 16:56 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

LadyStardust pisze:
Marcisz pisze:
mar_tika pisze:Marcie chodzi zapewne o zdjęcie oryginalne czyli w duzym rozmiarze.Ja na picasa wrzucam zdjęcia zmniejszone.

Marta o jakie zdjecia chodzi ?Do czego mają służyć?

Kolega jest perfekcjonalistą więc zależy mu na profesjonalnych zdjeciach są takie np na stronie http://www.shutterstock.com/cat.mhtml?s ... earch_form

hmm coś podobnego miała Klara czy Walerka, zdjęcia na białym tle robione. Bo niestety innych nie posiadamy, a ja osobiście nie wiem jak obrobić kota, by tak miał białe ładne tło. A nie może być po prostu jedno z naszych normalnych zdjęć? Tyle pięknych zdjęć martika zrobiła przecież przez te wiele miesięcy i wielką ilość pięknych kociastych... :(

Wiem wiem też mi się podobają ale on kręci noskiem że musi być idealnie :)
No nic w takim razie kupie jakieś zdjęcie pasujące szkoda że nie od naszych kociastych będzie ale trudno :)
Idę go męczyć dalej :))
"Na zaufanie kota trzeba sobie zasłużyć"

Marcisz

Od: Wto lip 24, 2012 19:47

Post » Śro gru 12, 2012 17:07 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Oj, ale nie musi być chyba idealnie, wg mnie powinno być Wasze zdjęcie kociarniane, a nie jakiś obcy kot nie wiadomo skąd... To nie jest konkurs fotograficzny...
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro gru 12, 2012 17:32 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Też uważam, że bez sensu jest brać jakieś "obce" zdjęcie, Mar_tika zrobiła tyle pięknych zdjęć, w końcu to nasza KP i zdjęcie powinno oddawać jej charakter.
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Śro gru 12, 2012 17:33 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Marcisz napisz do Aliny- vaylei ona najwyżej zrobi ładne zdjęcie Klarze i będzie jako tło
Herz czy Ty karmiłaś koty w noksach nr 1, 2, 3 i 6 za pomocą strzykawki, bo bylam na kociarni na chwilkę i w boksie Diesla widziałam mokre w miseczce a one jeszcze same nie mają chęci jeść

aange

Post » Śro gru 12, 2012 17:45 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Axa76 pisze:Oj, ale nie musi być chyba idealnie, wg mnie powinno być Wasze zdjęcie kociarniane, a nie jakiś obcy kot nie wiadomo skąd... To nie jest konkurs fotograficzny...

też tak myślę :ok:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Śro gru 12, 2012 19:09 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

KITA - RZESZÓW pisze:
Axa76 pisze:Oj, ale nie musi być chyba idealnie, wg mnie powinno być Wasze zdjęcie kociarniane, a nie jakiś obcy kot nie wiadomo skąd... To nie jest konkurs fotograficzny...

też tak myślę :ok:

Niom dlatego też tak spytałam...
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Śro gru 12, 2012 20:55 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Zdecydowanie powinno być Nasze jakieś zdjęcie. :wink:

Mamy bardzo dużo pięknych zdjęć, nie chcemy sztucznych na białym tle etc. Takie jest moje zdanie.
Wolę by było gorsze ale Nasze, Nasz podopieczny. Proszę o negocjowanie tego istotnego faktu :lol:
MIKUŚ

Post » Śro gru 12, 2012 21:01 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Marcisz, myślę że potem jakoś z Nami uzgodni kolega jakbyśmy chcieli aby wyglądała stronka. Choćby nawet w kwestii kolorów, co chcemy by było na wizytówce, jaki układ menu checmy etc.

Wydaje mi się że, np. Pampers powinien być gdzieś na głównej stronie jako oficjalna maskotka Kociej Przystani.
Że po prawej stronie np. widzę taki pasek na którym będzie Pampers jako Maskotka i 2 najbardziej wymagające koty, które potrzebują wsparcia.
Np. wydaje mi się że powinno też być logo KP.
MIKUŚ

Post » Śro gru 12, 2012 21:21 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Mój tymczas buro-ruda Zuzia, bo chyba to dziewczynka ale ja znawca jajek kocich nie jestem więc jakby się okazlo że to chłopczyk to będzie Ziutek :D
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

aange

Post » Śro gru 12, 2012 21:47 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Angelika to coś co masz to chyba dorosły kot,a nie jakieś kilku miesięczne :roll: Kocurro jak byk :mrgreen:

Jezeli chodzi o stronke to nadal nie wiem do czego mają słuzyć te fotki.Jezeli chodzi o baner i zarys graficzny to faktem jest że ani ja,ani Ala nie jesteśmy fotografami profesjonalnymi.
Jak autor strony chce zamieścić zdjęcia profesjonalne to ja nie mam nic przeciwko.Strona będzie naszą wizytówką i ważne jest żeby miała ręce i nogi,żeby przykuwała swoją szatą graficzną i budziła zainteresownie.Ważne żeby w ogóle ruszyła!!
Jeżeli chodzi o pomysly w jej tworzeniu to może warto uwzględnić to co Basia pisze.Bandzior jest wyjątkowym kotem .Niestety na X lat będzie na naszym utrzymaniu i tak na mrginsesie chyba jesteśmy wyjątkowi bo takiego kota żadna fundacja czy stowarzyszenie nie posiada :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]