Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze::1luvu:
Karolek(ona) pisze:
iwoo1 pisze:lidka02 pisze::1luvu:
Witam się również![]()
A co u Ciebie Llidziu, zamknęłaś wątek i nic nie wiem co u Ciebie, jesteś niedobra
meg11 pisze:iwoo1 pisze:lidka02 pisze::1luvu:
Witam się również![]()
A co u Ciebie Llidziu, zamknęłaś wątek i nic nie wiem co u Ciebie, jesteś niedobra
Wątek otworzony, stara "ekipa" już na miejscu. "Kulturą" wypowiedzi aż bije po oczach. Trochę tylko dziwne że już niedługo jedne z najpiękniejszych Świąt a panie zachowują się jak zachowują.
iwoo1 pisze:meg11 pisze:iwoo1 pisze:lidka02 pisze::1luvu:
Witam się również![]()
Wątek otworzony, stara "ekipa" już na miejscu. "Kulturą" wypowiedzi aż bije po oczach. Trochę tylko dziwne że już niedługo jedne z najpiękniejszych Świąt a panie zachowują się jak zachowują.
Dajcie mi proszę link do wątku, ja Lidzię
puszatek pisze:już zdążyłam na niego popatrzeć, tylko tyle już mogę![]()
dziwne, że ta kulturalna ekipa z wątku Lidki to wchodzi na jej wątek....hurtem
iwoo1 pisze:Ja też jestem nocnym stworzeniem, więc witam się![]()
Ja dopiero teraz doczytałam wątek Lidzi, myślałam że go zamknęła już wcześniej.
Jestem pełna podziwu dla Lidki, ja dawno wyprosiłabym co niektóre osoby, chociaż wątpię czy swoim rozumkiem by to pojęły. Zajadłość niektórych jest żenująca, kąsają jak wściekłe psy. Nie sięgają Jej do pięt.
Mam nadzieję, że już pokazawszy zbyt dużo jadu dadzą jej wreszcie spokój i kolejny wątek Lidzi będzie można jak zawsze z przyjemnością czytać i razem z Nią przeżywać jej troski, radości i wspierać, choć dobrym słowem.
puszatek pisze:iwoo1 pisze:Ja też jestem nocnym stworzeniem, więc witam się![]()
Ja dopiero teraz doczytałam wątek Lidzi, myślałam że go zamknęła już wcześniej.
Jestem pełna podziwu dla Lidki, ja dawno wyprosiłabym co niektóre osoby, chociaż wątpię czy swoim rozumkiem by to pojęły. Zajadłość niektórych jest żenująca, kąsają jak wściekłe psy. Nie sięgają Jej do pięt.
Mam nadzieję, że już pokazawszy zbyt dużo jadu dadzą jej wreszcie spokój i kolejny wątek Lidzi będzie można jak zawsze z przyjemnością czytać i razem z Nią przeżywać jej troski, radości i wspierać, choć dobrym słowem.
witaj nocny marku![]()
zamknęła ale otworzyła bo nie miała czasu na nowy i w tym czasie wpadły na wątek....
kocham psy nawet wściekłe czego nie mogę powiedzieć o tym kąsającym stadzie
Lidka próbowała wyprosić ale niestety co jakiś czas wracają.......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 124 gości