kalair pisze:A wydaje mi się, że ktoś na jakimś bazarku szył, musiałabyś sprawdzić. Niegoopie! Tylko czy by w tym chodziła?
Hy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:A wydaje mi się, że ktoś na jakimś bazarku szył, musiałabyś sprawdzić. Niegoopie! Tylko czy by w tym chodziła?
vailet pisze:kalair pisze:A wydaje mi się, że ktoś na jakimś bazarku szył, musiałabyś sprawdzić. Niegoopie! Tylko czy by w tym chodziła?
Hynooo dlatego bez łapek tylko pelerynka na plecki bo wiem że ubieranie kota jak Bejbi źle dla mnie by się skończyło.Może by się nauczyła,najwyżej by podarła trochę.Nie można ze swetra bo kot się zachaczy.
kalair pisze:vailet pisze:kalair pisze:A wydaje mi się, że ktoś na jakimś bazarku szył, musiałabyś sprawdzić. Niegoopie! Tylko czy by w tym chodziła?
Hynooo dlatego bez łapek tylko pelerynka na plecki bo wiem że ubieranie kota jak Bejbi źle dla mnie by się skończyło.Może by się nauczyła,najwyżej by podarła trochę.Nie można ze swetra bo kot się zachaczy.
Nie tylko Bejbi!
vailet pisze:kalair pisze:vailet pisze:kalair pisze:A wydaje mi się, że ktoś na jakimś bazarku szył, musiałabyś sprawdzić. Niegoopie! Tylko czy by w tym chodziła?
Nie tylko Bejbi!
Ja wiem że nie tylkoCiekawa jestem jakbyś chciała Iriskę ubrać
![]()
vailet pisze:Bożenko i Bejbi jest mała,a walczy jak lewczterech wetów musiało te 3kg trzymać kiedyś do pobierania krwi.Sama byłam w szoku.Teraz boją się jej pobierać
gryzie,wali ogonem i nagle jest tak silna
kalair pisze:vailet pisze:Bożenko i Bejbi jest mała,a walczy jak lewczterech wetów musiało te 3kg trzymać kiedyś do pobierania krwi.Sama byłam w szoku.Teraz boją się jej pobierać
No właśnie , mam wrażenie, że te małe to najwaleczniejsze gady!![]()
I nagle dostają 10 paszczy, 100 łap i w ogóle..
vailet pisze:kalair pisze:vailet pisze:Bożenko i Bejbi jest mała,a walczy jak lewczterech wetów musiało te 3kg trzymać kiedyś do pobierania krwi.Sama byłam w szoku.Teraz boją się jej pobierać
No właśnie , mam wrażenie, że te małe to najwaleczniejsze gady!![]()
I nagle dostają 10 paszczy, 100 łap i w ogóle..
To chyba prawda bo Aisha była jeszcze mniejsza,a wetkę baaardzo poturbowałaszylkretka ta przed Bejbi.
Betaka pisze:Czołem Kretkowo!
Obce w domu sprawiły, że mam jeszcze większe zaległości na wątku niż zwykle. Ale przynajmniej wymówka jest konkretna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 42 gości