KONIEC!! ceramika kocia zawieszka - na sterylke tymczasa

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt gru 07, 2012 22:14 Re: ceramika kocia zawieszka - na sterylke tymczasa

gosiakot pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:
gosiakot pisze:Dorota -pierwszy niebieski kotek proszę dla mnie - w opcji KT pzdr

:oops: Gosiu :oops: nie wystawiłam ceny KT - bo nie wim ile :oops:
A ty byś chciała kotecka na szyję (zrobię na rzemyku) czy na ścianę - to wtedy krótki sznureczek

Ja na ścianę poproszę.

Się robi :ok:
:oops: Szkoda że inym sie nie podobają. Robiła je taka fajma dziewczyna - z pracowni "Robiwrażenie" (fb http://www.facebook.com/#!/robiwrazenie?fref=ts )
Pomysł wspólny - wykonanie, malwanie - wypalanie i szkiwienie to Juz Joasia Stań - równiez posiadaczka kota :kotek:
myslałam że się spodobaja , a tu taaaka klapa :cry:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon gru 10, 2012 17:36 Re: ceramika kocia zawieszka - na sterylke tymczasa

dołożę 3 złote na sznureczek do zawieszenia na ścianie (obok Felka ludowego)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro gru 12, 2012 13:10 Re: ceramika kocia zawieszka - na sterylke tymczasa

kotuchy są genialne,wiem coś o tym :wink:
gdyby dało jeszcze radę to poproszę nr 5 i 6 :D
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Śro gru 12, 2012 13:22 Re: ceramika kocia zawieszka - na sterylke tymczasa

kasiek252 pisze:kotuchy są genialne,wiem coś o tym

No tak prototyp testowany :mrgreen:
Pewnie że da radę Kasiu jak widzisz szturmu nie było. :|
A czy chcesz to jako zawieszke na ścianę (wtedy krótszy sznureczek) czy może jako wisior- to wtedy zrobię na rzemyku :?:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Śro gru 12, 2012 14:34 Re: ceramika kocia zawieszka - na sterylke tymczasa

łatek jako zawieszka na ścianę,turkusik na szyję :D
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Śro gru 12, 2012 14:41 Re: ceramika kocia zawieszka - na sterylke tymczasa

kasiek252 pisze:łatek jako zawieszka na ścianę,turkusik na szyję :D

ok
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia]