Renia już bezpieczna,Mamusia złapana :) WROCŁAW

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 12, 2012 8:51 Re: Mała Kocia już bezpieczna, łapiemy Mamuśkę - WROCŁAW

Renia "bryka" wesoło u mnie w mieszkaniu.... a sen z powiek "płoszy" mi to, że nie mogę złapać jej mamy :( :cry: :cry:
ech
ostatnio zaczełam mieć wizję, że coś jej sie stało, bo dlaczego się nie pojawia????? :( :(

Reniusia dzisiaj nawet spała ze mną w łóżku 8O 8O, jeszcze boi sie mnie ale już z dnia na dzień robimy postępy
najlepsza jest jak skacze z szafki na idącego kota, wygląda jak takie wiewiórki latające- wszytakie łapki rozłożone na boki :D a jaka szczesliwa potem, że go wystraszyła :) śmiechowa jest...
Ostatnio edytowano Śro gru 12, 2012 10:23 przez Magdalena424, łącznie edytowano 1 raz
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Śro gru 12, 2012 9:33 Re: Mała Kocia już bezpieczna, łapiemy Mamuśkę - WROCŁAW

też jakoś mam wrażenie,że mamę moglo spotkać coś złego :(

fajnie że mała jest coraz odważniejsza
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw gru 13, 2012 7:23 Re: Mała Kocia już bezpieczna, łapiemy Mamuśkę - WROCŁAW

wczoraj, za przyczyną Sroka7 :1luvu: mięliśmy pierwszą wizytę w sprawie adopcji Renii :)
Państwo na razie się zastanawiają, jakby co mają odezwać się po Nowym Roku :)
Renia pokazała sie z tej "dzikszej" strony, nie chciała wyjść " na salony" i poszaleć trochę, tak jak to Ona potrafi, siedziała przyczajona w dzwiach i patrzyła tylko.... jednak nie minęło 5 minut, jak potencjalny domek wyszedł, a ta już mi mieszkanie z Papikiem denowolała gonitwami :? .... mała gadzina :D i zrozum tu Kota :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Pt gru 21, 2012 21:30 Re: Mała Kocia już bezpieczna, łapiemy Mamuśkę - WROCŁAW

trochę nowych fotek i wieści :)

Malutka nadal boi się głaskania, zmyka od razu jak się wyciąga w jej kierunku rękę, poza tym jest wesołym, szalejacym koteckiem :D ulubiona zabawka to piłeczka, pod każdą postacią czy to papierowa, materiałowa czy też gumowa:)
Renia z Papikiem :)
Obrazek

odruchy ma prawidłowe :D żadne pudełko nie jest bezpieczne :ryk:
Obrazek

Magdalena424

Post » Wto sty 08, 2013 13:18 Re: Renia już bezpieczna,Mamusię będziemy łapać wiosną:(-WRO

rośniemy :)

Obrazek

ta jej kita, to wygląda jakby doczepiona do kota była :)
Obrazek

Magdalena424

Post » Sob lut 09, 2013 22:52 Re: Renia już bezpieczna,Mamusię będziemy łapać wiosną:(-WRO

Renia przekonuje się do nas coraz bardziej :)
Od środy mamy w domku jej śpiewy, z powodu rujki :(
Jak tylko uda się ją trochę wyciszyć idziemy na sterylke.

Jutro będę łapać jej mamę, mam nadzieję że się uda...

Magdalena424

Post » Pt mar 29, 2013 23:59 Re: Renia już bezpieczna,Mamusia złapana :) WROCŁAW

We czwartek udało się przez przypadek złapać mamusieRenii :)
W piątek ją wysterylizowalam teraz dzięki uprzejmości Jessi74 :1luvu: :1luvu: :1luvu: , która się nią zajmowała przez te parę dni kiedy jestem poza Wrocławiem, dochodzi do siebie po sterylce.

Magdalena424

[poprzednia]