TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 12, 2012 1:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

szok,nie pojmuję :(

Tu szczenię,na fb widziałam wydarzenie 3 szczeniaki w kartonie :(

brak słów :(

podnosze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro gru 12, 2012 7:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

A założyłaś wątek na dogomanii? Bo trzeba maluchowi dobre miejsce znaleźć jak najszybciej. Zwłaszcza że ma lęk separacyjny - w jego przypadku nic dziwnego.
A nie masz termosa, żeby zabrać tą wodę do niego? Dla bezdomniaczków.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 12, 2012 7:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

Aria u Justy - dom pilnie potrzebny :!:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Śro gru 12, 2012 13:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

Justa&Zwierzaki pisze:Pomocy !!!
Maleńkie szczenie w kartonie na mrozie , błagam o DT , DS , zapewniam karmę i weta , Błagam u mnie totalne przepełnienie ....

Jest na razie u mnie na tdt , ale nie może zostać , jutro jade z nia do weta na przegląd ... błagam o pomoc :cry: :cry: :cry:

brak mi slow... :roll: zaczyna sie... nietrafione "prezenty" itp...
ale sliczna jest :1luvu: widac po oczkach, ze juz wiele wycierpiala...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro gru 12, 2012 14:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

Alienor pisze:A założyłaś wątek na dogomanii? Bo trzeba maluchowi dobre miejsce znaleźć jak najszybciej. Zwłaszcza że ma lęk separacyjny - w jego przypadku nic dziwnego.
A nie masz termosa, żeby zabrać tą wodę do niego? Dla bezdomniaczków.

Ma na dogo
http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... 28-%28-%28
A na miau też :(
viewtopic.php?f=21&t=148963
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro gru 12, 2012 15:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

Justyś, a jak po wizycie u weta? Byłaś już?

Jak na szybko skleisz kilka ważnych informacji, to porobię na szybko jakieś ogłoszenia (w tzw. międzyczasie, bo zawalona robotą jestem).
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Śro gru 12, 2012 17:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

Jaka słodka psinka :(

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro gru 12, 2012 17:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

Justyś :1luvu: za domek dla psinki.. :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro gru 12, 2012 18:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

lidka02 pisze:Justyś :1luvu: za domek dla psinki.. :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro gru 12, 2012 20:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za wszystkie futrzaki, ktore szukaja swojej ludzkiej drugiej polowki i DS - niech na gwiazdke dostana to, o czym marza :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek

Kociara82

Post » Śro gru 12, 2012 22:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

Dokładnie tak ! Niech dostaną najwspanialsze domki i najkochańszych dużych ! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro gru 12, 2012 22:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

No proszę... tyle kciuków przyniosło efekt!
Psinka adoptowana :piwa:
Justa pewnie napisze więcej jak już ogarnie towarzystwo.

Teraz takie same kciuki potrzebne za resztę towarzystwa! :ok:

Ptyś już wykastrowany. Szczylki też gotowe do adopcji...
Czy ktoś mógłby zrobić szczylkom nowe, świeże zdjęcia do ogłoszeń? I Ptysiowi może też?
Kociara, mogłabyś zrobić? Nawet bez obrabiania mogłabyś mi wysłać, a ja postaram się poklepać trochę tych ogłoszeń. I może jak znów tyle kciuków zaciśniemy, to znajdą się kolejne domy? :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro gru 12, 2012 23:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

niestety w najblizszym czasie nie dam rady. Na pewno nie w tym tygodniu, bo jeszcze mam troche porzadkow swiatecznych do zrobienia, czeka mnie jeszcze robienie piernikow... a poza tym cos chce mnie zlapac :evil: a kysz, won, wynocha ode mnie! :evil: Biore profilaktycznie cos przeciwko grypie, ale wole jeszcze pare dni nie odwiedzac Justy. Nie chce jej zarazic... ale na pewno jeszcze przed swietami do kociastych wpadne, przypomnijcie mi tylko potem, zebym aparat wziela :ok:

a jak tam zdrowko Eryka?

Nowa_Sztno pisze:
Psinka adoptowana :piwa:

no, super :) Tak cos mi przeczucie mowilo, ze wszystko bedzie dobrze :) Nie moge sie doczekac, gdy zobacze zdjecie na ktorym widac radosc w oczkach malej a nie przerazenie i smutek jak dotad :ok:

Nowa_Sztno pisze:
Ptyś już wykastrowany.

:ok: :ok: :piwa: no to za to uszlachetnienie :piwa:

Kociara82

Post » Czw gru 13, 2012 13:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-szczenie w kartonie, pilnie DT, DS :(:

Aria już w DS i to dzięki tyskiemu schronisku , ponieważ i tam dałam znać że jej szukam domu a że na schronisku nie mieli szczeniąt to podali mój nr tel . Wczoraj wieczorem byłyśmy z forumowa miko_bs na wizycie P A i od razu Aria tam została :) Aria mieszka w Tychach i w niedziele ide jeszcze na wizytę po adopcyjną z Sarą :wink:

Ptys juz po kastracji i już mozna by go zacząć ogłaszać :)

Maluchy Dadi i Dekster też juz sa gotowe do adopcji :)

Bona mi sie nie podoba , coś chudnie mimo iz je i ma znów problem z tymi oczkami :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

[poprzednia][następna]