kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą.U nas też dziś troszkę śniegiem sypnęło.
Cześć Renia. No, sypnęło, sypnęło..Zima na całego.
Tuśki ogonki grzeją?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą.U nas też dziś troszkę śniegiem sypnęło.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą.U nas też dziś troszkę śniegiem sypnęło.
Tuśki ogonki grzeją?
MonikaMroz pisze:Kalair zajrzyj tam do mnie. O ocenę drapaków mi chodzi
Witanko wieczorne
Grzeją, grzeją! A Ty wiesz, jak jest ciepło bliżej sufitu?! Jej, różnica duża!
kocurzyca41 pisze:Grzeją, grzeją! A Ty wiesz, jak jest ciepło bliżej sufitu?! Jej, różnica duża!
No...jakby tu powiedzieć....pod sufitem nie urzęduję....
kocurzyca41 pisze:No tak zapomniałam,że posiadasz królewskie komnaty...Trudno takie ogrzać...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No tak zapomniałam,że posiadasz królewskie komnaty...Trudno takie ogrzać...
trzeba by było sobie antresolkę z łóżkiem zrobić.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No tak zapomniałam,że posiadasz królewskie komnaty...Trudno takie ogrzać...
I to jest genialny pomysł....
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No tak zapomniałam,że posiadasz królewskie komnaty...Trudno takie ogrzać...
tylko kosztowny. Znasz kogoś , kto by zrobił na piękne oczy?![]()
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No tak zapomniałam,że posiadasz królewskie komnaty...Trudno takie ogrzać...
tylko kosztowny. Znasz kogoś , kto by zrobił na piękne oczy?![]()
Znam.....JJ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 31 gości