Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. IX

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 11, 2012 11:58 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

no to przyszłość mi się różowo rysuje 8)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto gru 11, 2012 14:16 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Podpinam się całym sercem pod wszystkie punkty hejterstwa.
1. znam od kuchni.
2. z pracy drałuję 2 przystanki z pętli nocą i na mrozie, bo idealnie działający system przesiadkowy rozpiźdżono w mak
3. no dobra, tutaj się nie podpinam :twisted:
4. w niedzielę specjalnie się wybraliśmy na przejażdżkę (!) dookoła Błoń, bo stwierdziliśmy, że warto ten syf zobaczyć - spektakularne, nie było widać na 200 metrów, Błonia wyglądały jak bezkres
5. nagminne :evil:
6. a jak taki cham zbolały nie wytrzyma tych dwudziestu sekund do wyjścia na zewnątrz, tylko musi, koniecznie musi zapalić na klatce schodowej i ja wychodząc z domu muszę się tym inhalować?? :evil:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto gru 11, 2012 14:22 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

1. nie dotyczy, nie mamy umowy ze służbą zdrowia ani żadną inną
2. jeżdżę autem, a ono nie wymaga przesiadek
3. tu się mogę podpiąć, chociaż u mnie zaczęły dużo później. Ze dwie godziny później.
4. nie wiem, co to jest PM10, a do Krakowa mam daaaleeeekooo
5. nie dotyczy, nie kupuję w księgarniach netowych
6. palę jak wściekła, bo lubię :smokin:

czy zostanę zamordowana z zawiści?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto gru 11, 2012 14:32 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

z zawiści?
a czego tu zawiszczać?
- czy firmowa służba zdrowia, czy inna i tak wolą pracować w godzinach pracy - naszej pracy ;)
- co z tego, że dziś pospałaś dłużej, jak czasem koty i psi robią ci taki sajgon, że nie daj buk
i kobold ci leje za szafkę (albo do torebki)
- auto ci się psuje czasem, albo nie zapali, albo części musisz kupować i ubezpieczenie 8)
- nie kupujesz w księgarni internetowej tzn. musisz iść nogami i dźwigać (to było duże, zbiorcze zamówienie świąteczne)
- palisz i masz czarne płuca
- no ja mam czarne od PM10

tak czy tak nie zawiszczam :mrgreen:
nie hejtuję 8)

pozytywka

Post » Wto gru 11, 2012 14:35 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Pasibrzucha pisze:Podpinam się całym sercem pod wszystkie punkty hejterstwa.
1. znam od kuchni.
2. z pracy drałuję 2 przystanki z pętli nocą i na mrozie, bo idealnie działający system przesiadkowy rozpiźdżono w mak
3. no dobra, tutaj się nie podpinam :twisted:
4. w niedzielę specjalnie się wybraliśmy na przejażdżkę (!) dookoła Błoń, bo stwierdziliśmy, że warto ten syf zobaczyć - spektakularne, nie było widać na 200 metrów, Błonia wyglądały jak bezkres
5. nagminne :evil:
6. a jak taki cham zbolały nie wytrzyma tych dwudziestu sekund do wyjścia na zewnątrz, tylko musi, koniecznie musi zapalić na klatce schodowej i ja wychodząc z domu muszę się tym inhalować?? :evil:

no krakowianka zawsze zrozumi krakowiankę 8)
ale ZIKiT ma u mnie fp...ol
a Kartaginu nada paburit!

pozytywka

Post » Wto gru 11, 2012 14:58 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

A ja ciebie pozytywko nie hejtuję.
Ja ciebie miłuję :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto gru 11, 2012 15:01 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

:oops:
no to teraz żem się ze wstydu do skorupki schował
bo taki niegrzeczny żem był dziś, a tu takie miłe słowa
to co, teraz mam odszczekiwać to hejterstwo?

pozytywka

Post » Wto gru 11, 2012 15:14 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

A po co?
Ja ciebie miłuję pomimo.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto gru 11, 2012 15:16 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

:mrgreen:
to fajnie, bo jeszcze mi kilka nienawistnych punktów na jutro zostało 8)
ale za to odczepię się od Świąt
deal?
:mrgreen:

pozytywka

Post » Wto gru 11, 2012 16:07 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Współczuwam z całego serca (mam dzisiaj bardzo rozwinięta empatię, bowiem byłam cały dzień na szkoleniu w pracy i tam mówili mi, że powinnam), jednak hejterstwo to jest piękne określenie - kradnę!
Powietrze względnie czyste dopóki nie zaczną wieczorem palić starymi gaciami (kartonów po wińsku tak bardzo bym się nie czepiała, nie śmierdzą tak, jak stare, palone kości czy plastikowe butelki) a i tak mieszkam na skraju wsi więc generalnie tutaj już słabo dymy dolatują, ale na przykład jak jakiś baran pali na klatce schodowej zamiast wyjść z budynku i wtedy zapalić to wtedy faktycznie nienawidzę gościa czy gościówy (bo mnie ten dym do chaty wlatuje) i wtedy mam ochotę zabijać

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto gru 11, 2012 16:09 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

A u mnie palą w windzie :evil: Gdy widzę osobę wymachującą papierosem zawsze mam obawy czy mi przypadkiem o ubranie nie zawadzi. Szczególnie teraz, zimą gdy chodzimy opatuleni.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto gru 11, 2012 19:08 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Megana pisze:<ciach>Proponuję najpierw obrzygać, potem wyrwać łeb z płucami i jeszcze raz narzygać do szyi.
Umarłam i powstałam, by umrzeć znów :ryk: :ryk: :ryk:

A powaznie Pozytywko, zbaraniałam czytajac listę uwag do życia. Widze jest tak ... Obrazek, a nawet chyba tak Obrazek

Jesli Cię to pocieszy mam dzis podobny stosunek i przeczytawszy jak tu swojsko ulżyło mi, bom nafaszerowana obrzydliwie pierdzącymi zewsząd modelami, połączeniami przejściowymi i przeciwstawnymi, a także czymś tam przez coś tam nad jakimś tam, a to dopiero pierwszy dzień szkolenia … Obrazek
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto gru 11, 2012 19:29 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

tak, ona tylko hejt, hejt, hejt
ale nie powiedziała co sama zrobiła
wczoraj zapomniała kupić chrupek i dziś na śniadanie dostaliśmy tylko po pół porcji
a nawet, mówiąc po krakowsku, była to ta mniejsza połowa :(
paczyliśmy na nią smutnymi oczkami, zabiegaliśmy jej drogę
ale nic więcej dla nas nie miała
że też jej serce zatwardziałe nie pękło
ja myślę, że ona jest jako cymbał brzmiący
Caillou

pozytywka

Post » Wto gru 11, 2012 19:35 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Tak jakby nie jest dobrze :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto gru 11, 2012 19:49 Re: Stara Szafa Mała Sowa IX dreaming of the WILD christmas

Nadrobiła potem? Przeprosiła? :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]