Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po co?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 11, 2012 14:26 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

jeszcze nie wróciły dziewczynki ze sterylek ,może dzisiaj przyjadą?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto gru 11, 2012 15:38 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Nie wiem czy wróciły czy nie :(
Wpadłam tylko na 5 sekund do schroniska, musiałam obiecać, że Bezik zostanie zaszczepiony p/wściekliźnie, bo tylko zaszczepionego kota mogą wydawać.
Czekam też na info, komu mam umowy Bezikowe wysyłać, mam nadzieję, że dziś już będzie wiadomo, gdzie trafi :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt gru 14, 2012 21:56 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Dzisiejsze informacje, które usłyszałam od pań w schronisku: obie księżniczki zostały po sterylizacji adoptowane.
Mam nadzieję, że będą odtąd wiodły szczęśliwe życie we własnych królestwach :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon gru 17, 2012 12:05 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Zgodnie z informacją jaką otrzymaliśmy z Olsztyna, gdzie kobitki pojechały na sterylkę...
obydwie zostały wyadoptowane i do schronu w Szczytnie już nie wróciły.

To jeżeli Rada Nadzorcza wielogłowo zgodę wyrazi, to poprosimy o zamknięcie wątku, zaciskając kciukasy o szcżęście kociastych i zajmując się poszukiwaniem szczęścia dla innych footrzastych.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia]