Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewexoxo pisze:to ja sobie ukradnę fotkę na FB jak zwykle
horacy 7 pisze:ewexoxo pisze:to ja sobie ukradnę fotkę na FB jak zwykle
Proszę bardzo.Bezik już u Ewy się rozgoscił,wyszedł zrobił sio i poszedł na kanapę sie myć.
![]()
![]()
![]()
Zosia z Rafałem sa teraz z sunią w lecznicy ,która jest w bardzo złym stanie.Walczymy o jeszcze trochę życia lub godną śmierć.Proszę o kciuki dla tej psiny.
![]()
![]()
![]()
EVA2406 pisze:Bezik jest niesamowity![]()
Apetyt ma przeogromny. Chodzi za mną jak pies i nie chciał mnie wypuścić od siebie. A mruczy tak ślicznie i głośno![]()
.
Koniecznie musimy zrobić mu ponowne testy ..........
Iwonami pisze:Jakie Wy jesteście cudowne i wspaniałe....![]()
![]()
horacy 7 pisze:ewexoxo pisze:to ja sobie ukradnę fotkę na FB jak zwykle
Proszę bardzo.Bezik już u Ewy się rozgoscił,wyszedł zrobił sio i poszedł na kanapę sie myć.
![]()
![]()
![]()
Zosia z Rafałem sa teraz z sunią w lecznicy ,która jest w bardzo złym stanie.Walczymy o jeszcze trochę życia lub godną śmierć.Proszę o kciuki dla tej psiny.
![]()
![]()
![]()
horacy 7 pisze:Figa zasnęła o północy w objęciach wolontariuszki przy ciepłym grzejniku.Śpij psinko .[*]Strasznie nam przykro ,ze człowiek potraktował Cie tak przedmiotowo ,człowiek który ma ratować.Dziękuję wolontariuszkom z Olsztyna ,Warszawy ,Zosi za towarzyszenie Fidze w ostatnich godzinach.Ciężko nam .![]()
Koty dobrze ,szaleją, ja tak sobie lecz cóż życie się toczy i niesie różne przeciwności.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 195 gości