OTW7-Żuk[*]Dziki dzik-może Piotruś? Zuzinka w DS:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 11, 2012 9:35 Re: OTW7-Żuk[*]Nastka[*]Rudo-biała na mrozie DT?! s.100

Oj Asiu, tyle się dzieje...smutnego. Oby już się smutki skończyły, żeby już wreszcie nie pod górkę a z górki Wam było. Takie pobożne życzenia mam. Żal tych chorujących i żal tych na mrozie biedaków :( Gdyby nie Wy...

Dla Was duzo siły trzeba przede wszystkim, i tego też życzę :1luvu:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Wto gru 11, 2012 9:49 Re: OTW7-Żuk[*]Nastka[*]Rudo-biała na mrozie DT?! s.100

merlok pisze:Oj Asiu, tyle się dzieje...smutnego. Oby już się smutki skończyły, żeby już wreszcie nie pod górkę a z górki Wam było. Takie pobożne życzenia mam. Żal tych chorujących i żal tych na mrozie biedaków :( Gdyby nie Wy...

Dla Was duzo siły trzeba przede wszystkim, i tego też życzę :1luvu:

Najbardziej to tych dzieciaków żal.Wychudły bardzo.A świństwo nie chce odpuścić maleńtasom. One są za drobne jak na swój wiek.Ale Marysia ma wielkość Żwira.A Żwir ma 5-6 m-cy.
Nie miały łatwego startu w życiu.Ich mamunia również.Była chuda przeraźliwie.Czort wie jak się u Janusza w pracy znalazła.Tam pola tylko.Czort wie jaką miałą przeszłość. Ona jest bardzo nieśmiała i zahukana przez stadko.Dom szybko powinien się jej znaleźć (mam nadzieję) ale dopóki jej nie ciachnę i nie wyleczę to nie ogłoszę.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto gru 11, 2012 12:36 Re: OTW7-Żuk[*]Nastka[*]Rudo-biała na mrozie DT?! s.100

Chyba juz mogę wypuścić powietrze i odtrąbić światu,że Robaczek am domek. Od niedzieli w nim siedzi.Znaczy sie zadekował sie w łóżku.To nieśmiały bardzo chłopczyk. Ale pełen uroku wielkiego.
Hani66 dziękuje za wizytę pa :1luvu:
Oto co dostałam na maila dopiero co. Oczywiście siedzę i ryczę. Nerwy mi odpusciły. Rozmazuję drgocenny tusz na różanych policzkach.

Robaczek jest warszawiakiem i ma dwoje dzieciaczków oraz koteczke w swoim wieku do towarzystwa ,Pusię.Bura jak on i tak jak on przy głaskaniu kładzie ogonek na grzbiecie.Straszna gaduła i bardzo życzliwie była do niego nastawiona.

...Robaczek został "uwiedziony" przez Natalkę i spal z nią w łożku całą
noc, kuwetkuje, je pasztecik i suche.. co prawda na razie u siebie w
pokoiku.. bo Puśka zaczęła Go ostentacyjnie "olewać". trudno sie
dziewczynie dziwić, bo tak to już jest ja się odrzuci, nawet z
niesmiałości kocie zaloty :D.
Tak czy inaczej myślę, że jest dobrze i będzie coraz lepiej z każdym dniem...
Kotki nie wchodzą sobie za bardzo w drogę.. i nich i tak będzie - mają czas..
Robuś jest strasznym słodziakiem i Natalce kojarzy się raczej z
króliczkiem czy zajączkiem niż z robakiem - bo jak mowi ma takie
słodkie uszki które kładzie i różowe poduszeczki na łapkach :)

Bądź szczęśliwy dzieciaku :1luvu:

ObrazekObrazek
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 11, 2012 12:42 Re: OTW7-Żuk[*]Kotka na mrozie s.100!Robaczek w DS :)

Asiu!!! Cieszę się z Tobą :) To dobra wiadomość i oby była początkiem dobrej passy :ok:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Wto gru 11, 2012 12:43 Re: OTW7-Żuk[*]Kotka na mrozie s.100!Robaczek w DS :)

Robaczku :ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto gru 11, 2012 12:50 Re: OTW7-Żuk[*]Kotka na mrozie s.100!Robaczek w DS :)

Robaczku :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Asiu, nie rycz mała, nie rycz :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto gru 11, 2012 13:10 Re: OTW7-Żuk[*]Kotka na mrozie s.100!Robaczek w DS :)

Jako mało gramotna i niezbyt dobrze wychowana :oops: nie podziękowałam meksykance za pomoc w ogłoszeniach.
Sobie przypisałam całą zasługę. :oops:

Bardzo Zosiu dziękuję :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 11, 2012 14:28 Re: OTW7-Żuk[*]Kotka na mrozie s.100!Robaczek w DS :)

Robaczku powodzenia :ok: :1luvu:
Asiu :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto gru 11, 2012 15:41 Re: OTW7-Żuk[*]Kotka na mrozie s.100!Robaczek w DS :)

Robaczku niech Ci się dobrze wiedzie :1luvu: :ok:

Asiu a Tobie ukłony w pas za opiekę nad nim :1luvu: :1luvu:

Cioteczkom buziaki za ogłaszanie buraska :1luvu: :1luvu:

Dziękuję :piwa: :piwa:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto gru 11, 2012 18:38 Re: OTW7-Żuk[*]Kotka na mrozie s.100!Robaczek w DS :)

Robaczku :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
bądź szczęśliwy :!:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto gru 11, 2012 18:48 Re: OTW7-Żuk[*]Kotka na mrozie s.100!Robaczek w DS :)

Tak się cieszę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Wto gru 11, 2012 19:03 Re: OTW7-Żuk[*]Kotka na mrozie s.100!Robaczek w DS :)

Dziękujemy za wizytę trusiaak. Było bardzo miło nam Ciebie poznać.

Miś ma paskudne gardło.Antybiotyk, unidox do łykania.Temperatura o 16 40,2 8O
Maszeńka temperatura i osłuchowo ok.Nadżerki jeszcze na języku są.Zachowujemy leki takie jakie były.
Lucek wył, zawodził i podśmierdywał strachem. Pazurek brzydko brzydki.zastrzyk w dupinę i rozpacz wielka.

Szlag by to trafił.Co ten Misiek przytargał sobie.
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 12, 2012 9:06 Re: OTW7-Żuk[*]Kotka na mrozie s.100!Robaczek w DS :)

Rudo biała już nie ma takich białych łapek :cry: .Już jest głodna, bardzo głodna jak przychodzę.Jakby skurczyła sie deczko. Liczyłam,że może wychodzący z niej kot jest.Liczyłam,że może ktosik ją zechce na DT...Muszę sobie stadko policzyć...
Może jednak skusi się jakaś dobra duszyczka.

Wczoraj Żwir w eter poszedł.W poniedziałek Szycha zabłysła.Dziś miał być Lucek ale późno wracam.Siem opóźni.Oby ktoś je wypatrzył. :kotek:

Maleńtasy kiblują dalej z przyjemnością w łazience.Wykazują duże zainteresowanie papierem toaletowym. Szczególnie Miś. Podobnie jak w reklamie o księżniczce i królewiczu rolka wije się, owija się, rozwija się...Tylko mam wrażenie,że Miś to prawdziwy królewicz i szuka liściku. Doopnym aspektem papieru nie jest zainteresowany.
Poczynione w łazience przemeblowania bardzo kotom się podobają.Mają dojście do ciepłych rurek.
Maszeńka straszny żywczyk się zrobiła.A Miś gaduła.Tylko nadal nie je.
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 12, 2012 11:11 Re: OTW7-Żuk[*]Kotka na mrozie s.100!Robaczek w DS :)

Przynajmniej maluchy ożyły. Zaraz jeść zaczną :ok:
A rudo-biała... Ech... Przecież każda kociara marzy tylko o tym, żeby się przed świętami porządnie zakocić... :(
Obrazek

hanelka

Post » Śro gru 12, 2012 11:21 Re: OTW7-Żuk[*]Kotka na mrozie s.100!Robaczek w DS :)

Przepraszam za zaśmiecanie wątku Asiu. Broszka zrobiła bazarek dla moich tymczasów. Może coś komuś się spodoba, a moje futerka będą wdzięczne :oops: Zapraszam serdecznie. :)
Broszka pisze:MEGA bazar z różnościami dla hanelki :P
viewtopic.php?f=20&t=148961

Zapraszam, dużo super fantów: pluszaki, lampki, książki o kotach :ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]