MalgWroclaw pisze:Stadion narodowy też z hukiem musieli otworzyć. Prymitywni ludzie to i prymitywne zabawy
Nie wyobrażasz sobie z JAKIM hukiem.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Stadion narodowy też z hukiem musieli otworzyć. Prymitywni ludzie to i prymitywne zabawy
Zofia&Sasza pisze:MalgWroclaw pisze:Stadion narodowy też z hukiem musieli otworzyć. Prymitywni ludzie to i prymitywne zabawy
Nie wyobrażasz sobie z JAKIM hukiem.Ja mieszkam na Żoliborzu - druga strona Wisły, spory jednak kawałek, a zanim się zorientowałam skąd ta kanonada - myślałam że trzecia wojna wybuchła
Gorsze niż Sylwester...
MalgWroclaw pisze:Cytuję za gazetą: Echo Miasta Zakopane – 16 lutego 2012
Górale chcą podobnie jak Paryż i Wenecja, by pod Giewontem panował całoroczny zakaz sprzedaży i używania w mieście fajerwerków, także w sylwestra i podczas imprez zorganizowanych. Przedstawiciele różnych środowisk rozpoczęli w mieście kampanię pod hasłem „Zakopane wolne od fajerwerków”. Wypowiedzieli wojnę fajerwerkom, które zagrażają m.in. zabytkowym góralskim chałupom, tadziko żyjącym zwierzętom i zdrowiu. Obecnie w woj.lubelskim, mazowieckim, dolnośląskim i zachodniopomorskim jest zakaz używania fajerwerków, z wyjątkiem sylwestra i imprez zorganizowanych. ŁB
MalgWroclaw pisze:wibrysko, jest na ten temat wydarzenie na fb? Jeśli nie ma, koniecznie trzeba zrobić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości