koci aniołek poszukuje ciepłego kąta i kochającego opiekuna

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 08, 2012 11:19 koci aniołek poszukuje ciepłego kąta i kochającego opiekuna

Witam!
Znalazłem tydzień temu na mojej klatce schodowej kocurka. Próbowałem odszukać jego właściciela jednakże wygląda na to, że ktoś postanowił go porzucić. Zabrałem więc go do siebie i muszę powiedzieć, iż jest to najwspanialsza istota na ziemi! Kotek szybko się do mnie przywiązał, przepięknie mruczy, załatwia swoje potrzeby do kuwety, zjada wszystko co mu serwuję, śpi w wyznaczonym miejscu i aż tak bardzo nie hałasuje :) Kotek jest szary w czarne prążki. Jego bródka i koniuszki łapek są białe. Ma przepiękne, hipnotyzujące oczka. Niestety od dziecka cierpię na silną alergię na koty i nie mogę go zatrzymać, dlatego też zamieszczam tu moją prośbę. Jeśli moglibyście go przygarnąć bądź też pomóc mi znaleźć kogoś kto mógłby się nim zaopiekować bardzo proszę o kontakt:
- telefoniczny 693 343 472,
- gadu gadu 5723590

Jestem ze Szczecina, ale tak bardzo chciałbym mu znaleźć dom, że wykombinuje każdy transport. Zależy mi na tym aby odpowiadał nowemu właścicielowi toteż chętnie wyślę Wam zdjęcia na maila.

Nie mam serca skazywać tego kociego aniołka na życie w schronisku.

aniaaa_bukowska

Od: Sob gru 08, 2012 11:07

Post » Sob gru 08, 2012 16:23 Re: koci aniołek poszukuje ciepłego kąta i kochającego opiek

Dobrze,że nim sie zajęłaś. O domy na miau trudno ale cuda bywają. Zanim jednak przekaż go do schroniska na pewną śmierć daj mu ogłoszenia w necie.Tak my szukamy domów naszym podopiecznym.
A więc foty+ fajny tekst i ruszaj w necie. Są dziewczyny co za niewielką opłątą szykują pakiety ogłoszeń.

Wklej foty to zwiększa możliwość adopcji.

Mam córkę astamtyka i alergika i mam DT.Można sobie poradzić z tym.A tym bardziej,ze kot docelowo będzie tylko do czasu szukania domu.

Byłaś z nim w lecznicy?W jakim jest wieku?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob gru 08, 2012 18:31 Re: koci aniołek poszukuje ciepłego kąta i kochającego opiek

Jesteś "on", czy "ona"? :mrgreen: Nich sugeruje dziewczynę, ale piszesz "znalazłem" ..itd.
Schronisko to wyrok, najgorsza rzecz dla kota.Oczywiście zdjęcia, ogłoszenia i kciuki, aby szybko znalazł kochający domek.
Byłeś z nim u weta na przeglądzie? Wiek, płeć, to są ważne informacje.Trzeba kotka chyba odrobaczyć.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob gru 08, 2012 22:15 Re: koci aniołek poszukuje ciepłego kąta i kochającego opiek

Dobre zdjęcia i ogłoszenia w necie, to taka podstawa.

id4

Od: Nie cze 19, 2005 12:30