jaaana pisze:Mam - do 5 m. Bo widzę, że krawiecki może być za krótki
Bo MCO to koty na metry, Pani, na metry...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:Mam - do 5 m. Bo widzę, że krawiecki może być za krótki
MariaD pisze::lol:jaaana pisze:Mam - do 5 m. Bo widzę, że krawiecki może być za krótki
dalia pisze:MariaD pisze::lol:jaaana pisze:Mam - do 5 m. Bo widzę, że krawiecki może być za krótki
i na kg![]()
jaaana pisze:dalia pisze:MariaD pisze::lol:jaaana pisze:Mam - do 5 m. Bo widzę, że krawiecki może być za krótki
i na kg![]()
W co ja się wpakowałam![]()
ale chyba bywają czasem trochę krótsze?
Edit; Już raz tak miałam z glonojadem - trzy razy zmieniałam akwarium, bo się nie mieścił.
Z zamianą mieszkania byłoby trochę trudniej.
dalia pisze:oj tam, wywalisz meble i kotek będzie się mógł obrócić
jaaana pisze:dalia pisze:oj tam, wywalisz meble i kotek będzie się mógł obrócić
To je myśl
dalia pisze:jaaana pisze:dalia pisze:oj tam, wywalisz meble i kotek będzie się mógł obrócić
To je myśl
jakby co pamietaj, że z Zabersem pomożemy
anulka111 pisze:Ja ciuagle mysle o tym glonojadziei ,ze mu zmienialas 3 razy mieszkanko-rety a jak sobie wykrakalas i bedziesz sie trzy razy przeprowadzac za kazdym razem na wieksze salony?
anulka111 pisze:Ja ciuagle mysle o tym glonojadziei ,ze mu zmienialas 3 razy mieszkanko-rety a jak sobie wykrakalas i bedziesz sie trzy razy przeprowadzac za kazdym razem na wieksze salony?
dalia pisze:anulka111 pisze:Ja ciuagle mysle o tym glonojadziei ,ze mu zmienialas 3 razy mieszkanko-rety a jak sobie wykrakalas i bedziesz sie trzy razy przeprowadzac za kazdym razem na wieksze salony?
Anula nie panikuj![]()
wdech, wydech i rozkurcz![]()
Gabryszka więcej niż 2 m nie da rady urosnąć![]()
wywalimy z Zabersem meble, zostawiając Jaaanie łóżko i kompa![]()
kotek się zmieści![]()
glonojad byl chowany w słoiku więc lokum mu trzeba było powiększyć![]()
na coraz to większe słoiki
jaaana pisze:Ostatnie mierzenie glonojada wykazało 33 cm. Potem musiałam go oddać, bo większe akwa nie mieściło mi się w mieszkaniu.
Nikomu wtedy, niestety, nie przyszło do głowy, żeby meble wywalić.
anulka111 pisze:dalia pisze:anulka111 pisze:Ja ciuagle mysle o tym glonojadziei ,ze mu zmienialas 3 razy mieszkanko-rety a jak sobie wykrakalas i bedziesz sie trzy razy przeprowadzac za kazdym razem na wieksze salony?
Anula nie panikuj![]()
wdech, wydech i rozkurcz![]()
Gabryszka więcej niż 2 m nie da rady urosnąć![]()
wywalimy z Zabersem meble, zostawiając Jaaanie łóżko i kompa![]()
kotek się zmieści![]()
glonojad byl chowany w słoiku więc lokum mu trzeba było powiększyć![]()
na coraz to większe słoiki
A uwzględnilas ogonas?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 154 gości