SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 06, 2012 10:19 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

CatAngel pisze:
Cookie1706 pisze:
Alienor pisze:Głosowanie na to kto ma dostać smycze dla psów - http://www.furkidz.eu/
Też tu jestesmy - smycze by się przydały chyba dla psów :ok:

Koleżanka zrobiła wydarzenie na Fb odnośnie głosowania :ok:
Od wczoraj ostro pniemy się w górę :D

To może byś sie podzieliła linkiem :-| :mrgreen:

Jest na moim profilu, nic się mną nie interesujesz na to wychodzi :evil:
Proszę się czestować, smacznego :s5:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Czw gru 06, 2012 22:30 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

udało się! Co prawda nie wygraliśmy głównej nagrody, ale przekroczyliśmy próg 5% i za to zostaniemy nagrodzeni :) http://www.furkidz.eu/
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Sob gru 08, 2012 19:02 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

był dzisiaj facet w schronisku który szuka swojego kota - rudego, ślepego. jakby ktoś takowego widział to mam nr tel do gościa.

zapka

Od: Wto sie 17, 2010 19:33

Post » Nie gru 09, 2012 16:08 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

szukam ekipy, co za pieniądze zrobi podloge z OSB w kontenerze, bardzo pilne, moze macie kogoś?

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie gru 09, 2012 16:19 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

zapka pisze:był dzisiaj facet w schronisku który szuka swojego kota - rudego, ślepego. jakby ktoś takowego widział to mam nr tel do gościa.

Temu panu pewno bardzo zależy na kocie. Wczoraj był w katowickim schronisku i tez szukał.
Może ten pan ma zdjęcia, możnaby watek zalożyć poszukiwawczy.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie gru 09, 2012 18:13 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Filomen pisze:szukam ekipy, co za pieniądze zrobi podloge z OSB w kontenerze, bardzo pilne, moze macie kogoś?

Ale to musi być taka istniejąca firma czy mogą być ludzie pracujący na czarno? Mój dziadek zna takiego faceta, który jest złota rączką i mogłabym zapytać, czy potrafiłby zrobić coś takiego. To bardzo sprawdzony i uczciwy facet, po prostu nie opłacało mu się mieć zarejestrowanej firmy.

Plotkara

Od: Pon gru 05, 2011 18:22

Post » Pon gru 10, 2012 0:21 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Zapraszam na bazarek dla Kociej Chatki viewtopic.php?f=20&t=148890
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto gru 11, 2012 23:06 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Bazarek z ozdobami świątecznymi viewtopic.php?f=20&t=148967
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie gru 16, 2012 17:56 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

KWARANTANNA STAN NA DZIEŃ 16.12.2012R.

BOKS NR 1
chyba kotka wystraszona, biała z burymi plamkami - znajda z ul. Kossaka trafiła do schronu 01.12.12r.

Obrazek

BOKS NR 2

podobnież to jest kocurek - pręgowany z białym dużym krawacikiem, to co za nim siedzi to kotka ona teraz jest w klatce na kwarantannie już po sterylce, nic na jego temat nie wiem więcej

Obrazek

BOKS NR 3
czarny kot nie wiem kotka czy kocurek na picasie jest opis bez numeru boksu Pyza, ale nie wiem czy to ten kot, podonież znajda spod dworca sosnowieckiego trafiła do schronu 26.11.12r.

Obrazek

BOKS NR 4 FIZIA

dawno już jest w tym boksie ale więcej nie wiem na jej temat

Obrazek

BOKS NR 5
czarny kociak z katarem mega miziak nie wiem nic więcej na jego temat

Obrazek

BOKS NR 6
dwie kotki buraski po sterylce z Maczek w Sosnowcu - adnotacją ze nie są do adpcji wracają do właściciela

Obrazek

BOKS NR 7
dwie czarne kotki z działek na ul. Lwowskiej trafiły dosłownie na dniach do schronu, przywiozła je baba z adresem z Będzina - adnotacja w ewidencji że są wysterylizowane

Obrazek

BOKS NR 8
mała buraska BEZA

Obrazek

KLATKA POD OKNEM

kotka po sterylce zabrana z boksu nr 2 więcej nie wiem na jej temat

Obrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie gru 16, 2012 18:00 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

KATAROWNIA LUB KICHARNIA STAN NA DZIEŃ 16.12.12R.

KLATKA PODWÓJNA na długiej ścianie w jedne części siedzi jeden kot, w drugiej części drugi kot, ta klatka stoi na innej klatce
KOCIAK biało- czarny chyba Łatka przyszła do schroniska 05.11.12r.

Obrazek

obok Łatki w tej samej klatce VAN GOGH kocurek z zdeformowanym uszkiem

Obrazek

KLATKA WYSOKA obok klatki podwójnej która stoi na dużej podwójnej klatce

2 kociaki chyba Mrówka i Nosek jeden burasek jeden czarny

Obrazek

DUŻA CZARNA PODWÓJNA KLATKA POD WYSOKĄ KLATKĄ

kotka zaewidencjonowana w ewidencji schroniskowej nr. 284, wysterylizowana, przyjęta do schroniska 25.10.12r.

Obrazek
obok dwa czarne niesamowite miziaki podrostki, chłopak i dziewczyna nr z ewidencji schroniskowej 303, przyjęte do schroniska 06.11.12r.

Obrazek
Klatka królicza pod oknem - to chyba Tolek przeniesiony z adopcji ze wszystkimi testami i czipem ktoś pisał że on dzik ale nie wygląda może trzeba mu dac szanse na oswojenie w innych warunkach, chyba że się mylę że to on z krawacikiem i białymi wąsami

Obrazek

Klatka królicza
FIGA czarna kotka trafiła do schroniska 22.11.12r. podobnież nie lubi dzieci

Obrazek

terenia1

Post » Nie gru 16, 2012 18:04 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

SZPITALIK KOTKI W KLATKACH STAN NA DZIEŃ 16.12.12R.

małe czarnuszki z klatki pojechały do DT

KLATKA KRÓLICZA W CZĘSCI GDZIE STOJĄ BOKSY

dziczka która na dniach przyszła do schronu chyba około13.12.12r. (z tego samego miejsca jest dziczka druga która jest w klatce króliczej pod tą kotką i dwa kociaki z boksu nr 2 w szpitaliku)
Obrazek

druga KLATKA KRÓLICZA W CZĘSCI GZDIE STOJĄ BOKSY

dziczka która na dniach przyszła do schronu chyba około13.12.12r. (z tego samego miejsca jest dziczka druga która jest w klatce króliczej nad tą kotką i dwa kociaki z boksu nr 2 w szpitaliku)

Obrazek

POZOSTAŁE KLATKI W SZPITALIKU

KLATKA
3 kociaki podrostki dwa czarne w tym jeden troszkę szylkretka i jeden biało czarny trafiły do schroniska 15.12.12r.
Obrazek

KLATKA

ZUZA kotka wysterylizowana trafiła do schroniska 22.11.12r.

Obrazek

KLATKA
3 kociaki wysterylizowane i wykastrowane , czarna - kotka, czarny i bury kocurki - wysterylizowane 09.11.12r.

Obrazek

KLATKA

kotka Aura po sterylce trafiłą do schroniska 04.11.12r.

Obrazek

KLATKA
3 buraski podobnież z grzybem - baba je oddałą do schroniska na wyleczenie

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie gru 16, 2012 18:42 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Post » Nie gru 16, 2012 18:07 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

SZPITALIK BOKSY STAN NA DZIEŃ 16.12.12R.

Antek z boksu nr 1 pojechał do Ewy na DT
BOKS NR 1
pusty
BOKS NR 2

BURSZTYNEK

Obrazek

BOKS NR 3
2 dziczki nie wiem co z nimi zrobimy

Obrazek

BOKS NR 4
Wąsik

Obrazek

BOKS NR 5
NOWY kociak przybył do schronu 14.12.12r miziasty i spokojny chyba HARRY

Obrazek

BOKS NR 6
2 KOCIAKI chłopaki już bardzo długo w boksie ale nie wiem nic więcej w klatce już dwa miesiące

Obrazek

BOKS NR 7

2 Kociaki nie wiem nic o nich

Obrazek

BOKS NR 8

Leszek wygląda kiepsko

Obrazek

terenia1

Post » Nie gru 16, 2012 18:22 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

SZPITALIK KOTKI W KLATKACH STAN NA DZIEŃ 16.12.12R.

małe czarnuszki z klatki pojechały do DT

KLATKA KRÓLICZA W CZĘSCI GDZIE STOJĄ BOKSY

dziczka która na dniach przyszła do schronu chyba około13.12.12r. (z tego samego miejsca jest dziczka druga która jest w klatce króliczej pod tą kotką i dwa kociaki z boksu nr 2 w szpitaliku)

Obrazek

druga KLATKA KRÓLICZA W CZĘSCI GZDIE STOJĄ BOKSY

dziczka która na dniach przyszła do schronu chyba około13.12.12r. (z tego samego miejsca jest dziczka druga która jest w klatce króliczej nad tą kotką i dwa kociaki z boksu nr 2 w szpitaliku)

Obrazek

Teresa te same zdjęcia dla różnych kotów
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie gru 16, 2012 18:43 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Zmieniałam zdjęcie nie zauważyłąm kiepsko się robi w schronisku zdjecia w takich warunkach :(

terenia1

Post » Nie gru 16, 2012 18:46 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

to i tak lepsze niz 2 lata temu :cry: jak bralam Łatka tak to przezyłam emocjonalnie :cry: ...
agula76

[poprzednia][następna]