Nelly pisze:kalair pisze:Cześć Aluś!Teraz kiedy do pracy? W poniedziałek mi wychodzi??
Wtorek
Ale to wskutek zmian, czy faktycznie tak wychodzi?? Ale dobrze wykorzystaj te 3 dni, masz zdrowieć!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nelly pisze:kalair pisze:Cześć Aluś!Teraz kiedy do pracy? W poniedziałek mi wychodzi??
Wtorek
kalair pisze:kamari pisze:Niechodzących na tylne łapki mam w tej chwili dwie sztuki. Uszkodzonych więcej.
To są normalne koty. Tylko poruszają się lub kuwetkują inaczej.
Ale za to są bardzo miziate, bardzo całuśne i generalnie bardzo![]()
Że normalne to koty , nie wątpię ani trochę! z pewnością, patrząc na zdjęcia, do głowy by mi nie przyszło, że w jakikolwiek sposób są niepełnosprawne.
Ale ta krecia-Inka chyba , tak?- wymaga troszkę pracy, bo to nie tylko nóżki, jeszcze te straszne rany po robakach.. Ciekawe, czy była czyjaś, i co by sobie ten ktoś pomyślał, widząc, na jaki ją skazał los..
anulka111 pisze:Ja juz odliczam czas do wolnego -szkoda ,ze nie mam pewnosci ,ze sie w wolne nie pochoruje
kamari pisze:kalair pisze:kamari pisze:Niechodzących na tylne łapki mam w tej chwili dwie sztuki. Uszkodzonych więcej.
To są normalne koty. Tylko poruszają się lub kuwetkują inaczej.
Ale za to są bardzo miziate, bardzo całuśne i generalnie bardzo![]()
Że normalne to koty , nie wątpię ani trochę! z pewnością, patrząc na zdjęcia, do głowy by mi nie przyszło, że w jakikolwiek sposób są niepełnosprawne.
Ale ta krecia-Inka chyba , tak?- wymaga troszkę pracy, bo to nie tylko nóżki, jeszcze te straszne rany po robakach.. Ciekawe, czy była czyjaś, i co by sobie ten ktoś pomyślał, widząc, na jaki ją skazał los..
Z tego, co pisze Kasia, dziewczynka już ma zaleczoną ranę po robakach.
kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą..Je nic jeszcze nie doczytałam...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą..Je nic jeszcze nie doczytałam...
Cześć Reniu, wszystko przed Tobą!
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą..Je nic jeszcze nie doczytałam...
tak.. Przede mną też małe zmywanko i parę innych rzeczy...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą..Je nic jeszcze nie doczytałam...
Teraz? Te inne rzeczy. Zmywanko już sobie zrobiłam.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą..Je nic jeszcze nie doczytałam...
Teraz? Te inne rzeczy. Zmywanko już sobie zrobiłam.
A mnie się wcześniej nie chciało...I zostało...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 49 gości