potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 07, 2012 11:10 Re: potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warsza

KOCHANI MOI! Dzięki dobrym serduszkom kociarek i kociarzy zostałam zgłoszona do konkursu Krakvet na m-c grudzień. Tam jest szansa by otrzymać dużą ilość karmy dla kociaków zajmując nawet drugie miejsce ale walczę z dużymi fundacjami, które mają krytyczne sytuacje. Moim podopiecznym bardzo przydała by się taka pomoc... Dlatego proszę wszystkie osoby zarejestrowane na forach MIAU aby kliknęły na mni...e. Wrzucam link do głosowania no i prośbę moich futrzastch podopiecznych.Pomóżcie nam!

"Wita Was gorąco i cichutko pomrukuje Kocia drużyna podopiecznych naszej karmicielki ze Stopki - Leny. Bardzo prosimy o zagłosowanie na nas w konkursie krakvet na miesiąc grudzień. Będziemy bardzo wdzięczni do końca naszego kociego życia. Jest nas już teraz chyba ponad trzydzieści i podobno dużo zjadamy karmy i wędlinek jak mówi nasza pani karmicielka. Ona nie ma teraz za co kupować nam jedzonka bo jak słyszeliśmy to skończyła jej się tam jakaś robota czy coś i już siedzi w domku. Cieszymy się,że wcześniej do nas przychodzi nie musimy czekać do późna na obiadek ale smutno ,że się martwi skąd wziąć jedzonko na następne dni i miesiące. A my tak lubimy puszeczki kocie ale jemy je rzadko bo drogie...Kliknijcie więc na nas to nie boli a nasze brzuszki będą pełne i nasza pani spokojniej zaśnie.Przyznajemy nie zawsze jesteśmy grzeczni i zgodni, bijemy się kłócimy o miejsca w budkach czy przy jedzeniu ale obiecujemy jak bysmy wygrali TYLEEE jedzonka to będziemy zawsze grzeczne! Kocie słowo honoru!Pozdrawiamy miau, miau"

Oto link do głosowania;
viewtopic.php?f=1&t=148574

pogoda1053

Od: Sob sty 15, 2011 14:19

Post » Pt gru 07, 2012 22:56 Re: potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warsza

Ja nie mogę głosować, napisałam za mało postów. Szkoda.

AnnaCynthia

Od: Nie sty 02, 2011 15:09

Post » Sob gru 08, 2012 17:39 Re: potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warsza

:cry:

pogoda1053

Post » Nie gru 23, 2012 10:18 Re: potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warsza

Życzę wszystkim zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia
pomyślności w Nowym Roku 2013 i oby od Nowego Roku spełniły się słodkie sny wszystkich zwierzątek na świecie
o ciepłym kochającym domku i zawsze pełnej miseczce,
oby nie było okrucieństwa i maltretowania tych biednych istotek.
Do życzeń dołącza się moja gromadka podopiecznych z głośnym Miau,miau.

pogoda1053

Post » Śro sty 02, 2013 22:21 Re: potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warsza

ciekawe gdzie nam zwiała nasza Juliśka z forum czy kto wie???

pogoda1053

Post » Pt sty 04, 2013 0:26 Re: potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warsza

pogoda1053 pisze:ciekawe gdzie nam zwiała nasza Juliśka z forum czy kto wie???

Jest pod fonem, ma duzo zajęć , ale pewnie się odezwie szybko. :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt sty 04, 2013 19:08 Re: potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warsza

Witajcie!
Bardzo,bardzo wszystkich przepraszam,że milczę<ale ostatnio miałam trochę stresujących zajęć i nadal nie bardzo sobie radzę z komputerem.Obiecuję jednak,że będę się starała częściej zaglądać na forum i brać w nim czynny udział.
Póki co nic się nie wydarzyło godnego uwagi.Sąsiedzi siedzą cicho.Mój Rudzio znowu podrapany niemiłosiernie ponieważ zabrakło mi leku.Byłam z nim dzisiaj u weta,dostał zastrzyk i tabletki.Mam nadzieje,że jakiś czas będzie spokój. :1luvu:
Obrazek

Juliśka

Od: Sob sty 15, 2011 20:45

Post » Pt sty 04, 2013 21:15 Re: potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warsza

a to Cypisek miał nosa ,że się pojawisz niedługo.Juliska a ten chłopak jak z Tobą wtedy rozmawiałam to nie wrzucił Ci wtedy fotek nie dał rady czy co?

pogoda1053

Post » Nie sty 06, 2013 13:20 Re: potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warsza

pogoda1053 pisze:a to Cypisek miał nosa ,że się pojawisz niedługo.Juliska a ten chłopak jak z Tobą wtedy rozmawiałam to nie wrzucił Ci wtedy fotek nie dał rady czy co?

Pomóc w czymś?
pogodo1053, mam prośbę o dołożenie do Twojego podpisu banerka karolek(ona) z Filipkiem. Masz tylko jeden baner, więc się zmieści, a sprawa jest ważna.
Kod znajdziesz na 56 stronie w tym wątku

viewtopic.php?f=1&t=148210&start=825
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sty 06, 2013 18:29 Re: potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warsza

Pragnę bardzo serdecznie podziękować Fundacji Zwierząt Skrzywdzonych za wsparcie w postaci karmy mokrej dla moich dzikich podopiecznych.Dzięki dobroci serca w/w Fundacji moje futrzaki nie będą cierpiały głodu.Raz jeszcze serdeczne dzięki.
Obrazek

Juliśka

Od: Sob sty 15, 2011 20:45

Post » Nie sty 06, 2013 19:38 Re: potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warsza

cieszę się,że dostałaś wsparcie z Fundacji Bernardyn :ok:

pogoda1053

Post » Pon lut 25, 2013 16:38 Re: potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warsza

Jakoś tu cicho na tym wątku to wrzucę zwierzyniec Juliśki może trochę się tu ożywi.
Oto:Kaśka, Pusia, Rudy, i Nazar
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pogoda1053

Post » Czw mar 14, 2013 19:50 Re: potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warsza

Julitka czy zapomniałaś o swoim wątku?/ Napisz co u Ciebie, czy coś w sprawie karmy się dzieje?
Wiem,że jest problem z zakupioną przez Urząd karmą... Wydano bardzo dużo kasy na karmę, której nie chce jeść żaden głodny bezdomny kot... Tak to w naszym kraju jest. Paniusia na stołeczku sobie siedzi cieplutko, każą kupić to kupi byle co bo to nie jej kasa przecież. Pewnie nie znosi kotów bo jej śmierdzą i choroby roznoszą to po co się dowiadywać, głowę zawracać jaką karmę kupić.Wielka szkoda,bo karmicielki głowią się za co wyżywić biedne bezdomne kociaki a tu tyle pieniędzy poszło w błoto. Powinno się za to ponosić konsekwencje. Co o tym myślicie, bo mnie szlag trafił jak Julitka mi pisała a ona nie ma czym karmić kotów bo tego świństwa nie jedzą

pogoda1053

Post » Pt mar 15, 2013 9:50 Re: potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warsza

Piękne kociaste :)
Przychylam się do prośby Lenki, napisz Julitko, co u Was.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 15, 2013 11:03 Re: potrzebna pilnie pomoc prawnika dla karmicielki z Warsza

Na posty Juliśki trzeba będzie troszkę poczekać. Rozchorowała się :(
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

[poprzednia][następna]