15 kotów i 3 psy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 07, 2012 20:08 15 kotów i 3 psy

Witajcie.
Na miau jestem nowa, ale sporo siedzę na dogomani.
Na nk mam założone konto promujące psiaki do adopcji.

Na PW odezwała się do mnie Pani Alicja z Konina
Koty!
Bardzo gorąco proszę o pomoc. Mieszkam za wsią i ktos to wykorzystuje i co jakiś czas podrzuca mi małe kotki. Obecnie mam już 15 kotów i 3 psy. Dwa są moje ,jeden uratowany od śmierci głodowej zabrany z ulicy. Moja prośba dotyczy wsparcia w wyżywieniu kotów. Sucha karma, mleko,porcje rosołowe i chleb to artykuły, które są najtańsze a jednocześnie niezbędne, żeby tą gromadkę wyżywić. Jestem rencistką, osobą prywatną i w żaden sposób nie umiem pozyskać wsparcia. W Gminie powiedziano mi, że mam nie dokarmiać to same odejdą Ja tak nie potrafię.Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.Pozdrawiam.

Iż odległość mi nie pozwala mi jej bezpośrednio pomóc. Może część kotów dało by się dać do adopcji.
Jeżeli ktoś ma możliwość pomóc to będziemy organizować bezpośredni kontakt.

Monika89

Od: Pt gru 07, 2012 19:47

Post » Pt gru 07, 2012 23:59 Re: 15 kotów i 3 psy

Najlepiej byłoby wykonać fotki i napisać ogłoszenia na serwisy ogłoszeniowe.

id4

Od: Nie cze 19, 2005 12:30

Post » Sob gru 08, 2012 9:05 Re: 15 kotów i 3 psy

Dowiedz się od pani czy interesuje ją tylko wsparcie, czy też pomoc w adopcjach i wsparcie. To dość ważne. Jak adopcje, to trzeba zorganizować kogoś z okolicy, żeby zdjęcia kotom porobił, a jak to zbieraczka to niewesoło :? .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob gru 08, 2012 9:26 Re: 15 kotów i 3 psy

Napisałam do Pani czekam na kontakt.

Monika89

Post » Sob gru 08, 2012 11:15 Re: 15 kotów i 3 psy

Najchętniej oddałabym je do adopcji tylko, że większość tych kotków jest zdziczała tzn. nie pozwalają się dotknąć. Zadomowiły się u mnie w budynku gospodarczym i tam je dokarmiam.

Może jest szansa by socjalizować kilka....

Monika89