LimLim pisze:Uffff.... Dorcia juz po operacji. Jutro wychodzi
Nie ma dziś operacji, jest odroczona na 3 tygodnie. Dorota ma zmieniony gips, ustawienie i jutro wraca do domu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LimLim pisze:Uffff.... Dorcia juz po operacji. Jutro wychodzi
Marcelibu pisze:LimLim pisze:Uffff.... Dorcia juz po operacji. Jutro wychodzi
Nie ma dziś operacji, jest odroczona na 3 tygodnie. Dorota ma zmieniony gips, ustawienie i jutro wraca do domu.
kaja888 pisze:Gdzie mozna znalezc ogloszenia do wydruku w weekend moze rozwiesilabym ma ryzowej i w parku z jeziorkami i przy blue city na przystanku, moze ktos mnie pokieruje gdzie mozna je znalezc
LimLim pisze:Marcelibu pisze:LimLim pisze:Uffff.... Dorcia juz po operacji. Jutro wychodzi
Oj tak to jest jak sie czyta SMSki bez okularów
sherina pisze:Kochani, Dorcia postanowiła obkleić plakatami całą Warszawę i okolice, musimy dotrzeć do wszystkich lecznic w W-wie i okolic, kto może pomóc?
Ja niestety mogę tylko dać info u siebie, tj. Wołomin, ogarnę Kobyłkę i Zielonkę..to mało, wiem, ale mam małe, chore dziecko w domu i niestety nie jestem w stanie teraz nic więcej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], wistra i 100 gości