Felek będzie sam? Jak zareagował na nowe otoczenie i nowych Dużych?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fumcia pisze:Halinko jak maluchy?
halinka1403 pisze:fumcia pisze:Halinko jak maluchy?
Na razie ,odpukać,zdrowe.![]()
Z Saszkę w tym tygodniu pojadę do kontroli i może uda się Go zaszczepić.Jak jeszcze troche więcej ciała nabierze,będzie z Niego przepiękny kot![]()
Emi jest juz zdrowa,gotowa do adopcji,przesłodka, mała,bura kruszynka:1luvu:
Co do starszych maluchów,to Diego się trochę uspokoił,już tak nie szaleje,zrobił sie bardziej miziasty.![]()
Nela zawsze była taką porcelanową panienką,i taka jest nadal.To taka delikatna,bezproblemowa kotka![]()
Jeżyk, w niczym nie przypomina zabiedzonego ,zastraszonego kota,którym był na wiosnę.To teraz największy,najcięższy kot ze wszystkich .Przerósł nawet Rudiego i Czarnego.On po prostu kocha jeść
Jak mi się uda,to wstawię zdjęcia.Aparat coś szwankuje,a na nowy, mnie nie stać .
AnnAArczyK pisze:halinka1403 pisze:fumcia pisze:Halinko jak maluchy?
Na razie ,odpukać,zdrowe.![]()
Z Saszkę w tym tygodniu pojadę do kontroli i może uda się Go zaszczepić.Jak jeszcze troche więcej ciała nabierze,będzie z Niego przepiękny kot![]()
Emi jest juz zdrowa,gotowa do adopcji,przesłodka, mała,bura kruszynka:1luvu:
Co do starszych maluchów,to Diego się trochę uspokoił,już tak nie szaleje,zrobił sie bardziej miziasty.![]()
Nela zawsze była taką porcelanową panienką,i taka jest nadal.To taka delikatna,bezproblemowa kotka![]()
Jeżyk, w niczym nie przypomina zabiedzonego ,zastraszonego kota,którym był na wiosnę.To teraz największy,najcięższy kot ze wszystkich .Przerósł nawet Rudiego i Czarnego.On po prostu kocha jeść
Jak mi się uda,to wstawię zdjęcia.Aparat coś szwankuje,a na nowy, mnie nie stać .
Ciekawa jestem, czy i kiedy mój Rambuś też przejdzie taką przemianę jak Diego
Alyaa pisze:Halinko, 17 kociastych... WOW
jasdor pisze:Alyaa pisze:Halinko, 17 kociastych... WOW
Zbieraczka![]()
fumcia pisze:to Mikołaj Ci przyniosł takie prezenty na czterech łapkach?
fumcia pisze:to Mikołaj Ci przyniosł takie prezenty na czterech łapkach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 54 gości