Dama Ya pisze:Znalazłam sponsora dla kotki Dusi, na rentgen i sterylkę. Na konto RTOZu poszło 160 złotych z informacją dla którego kota.
Życzę powodzenia w dalszych staraniach.
Pozdrawiam.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dama Ya pisze:Znalazłam sponsora dla kotki Dusi, na rentgen i sterylkę. Na konto RTOZu poszło 160 złotych z informacją dla którego kota.
Pozdrawiam.
Dama Ya pisze:Osoby zainteresowane fotami proszę o podanie @ na priva. Prześlę zdjęcia.
taizu pisze:Dama Ya pisze:Znalazłam sponsora dla kotki Dusi, na rentgen i sterylkę. Na konto RTOZu poszło 160 złotych z informacją dla którego kota.
Pozdrawiam.
_ogonek_ pisze:Wstawię fotki na wątek po 15, będę potrzebować rozpoznania kotów
A mogę poprosić o wykaz z kotami które mają ogłoszenia na tablicy.pl? Postaram się jak najwięcej ich powstawiać.
Pozdrawiam.
Hanulka pisze:_ogonek_ pisze:Wstawię fotki na wątek po 15, będę potrzebować rozpoznania kotów
A mogę poprosić o wykaz z kotami które mają ogłoszenia na tablicy.pl? Postaram się jak najwięcej ich powstawiać.
dzięki, chyba tylko andzelika może rozpoznać.. spróbujemy, jak już będą![]()
spróbuję ten wykaz ustalić
włóczka pisze:W temacie Dusi: w Łodzi w Żyrafie jest doktor zajmujący się ortopedią (przy okazji pytania w "mojej" lecznicy czy się zajmują złamanymi kocimi łapami okazało się że przypadki do składania odsyłają do niego). Tak że jak Andżelika zdecyduje, to albo mogę pójść tam skonsultować zdjęcie - albo może warto byłoby zadzwonić do niego i popytać co o przypadek Dusi PRZED zdjęciem, może np. coś zasugeruje. Obawiam się że z operacjami kręgosłupa nikt w Rsku nie ma doświadczenia...
panikota pisze:Banerek dla Dusi
- Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/kandusiaw][IMG]http://tnij.org/kandusiab[/IMG][/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 673 gości