Maluszki już w DT - Bąbel i Czako w DS :) Alma czeka...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 04, 2012 3:27 Re: Błagam o DT dla trzech malutkich węglików/woj. zach-pom

ASK@ pisze:
marysienka pisze:
ASK@ pisze:Na moje oko to one mają więcej niż 4-5 tygodni.Niebieskie oczki mają?
Co nie oznacza,ze nie potrzebują pomocy.
Zrób im ogłoszenia na już.Może sie uda tak znaleźć dom.

Podrzucę wątek

Nie pisz nawet, ze nie potrzebuja pomocy 8O
Teraz wszystkie bezdomne koty potrzebuja pomocy, a szczegolnie takie malenstwa :1luvu:

Nie bardzo wiem o co ci chodzi.Nic takiego co sugerujesz nie napisałam.
Prowadząc spory DT wiem ile jest bezdomności.

Bardzo przepraszam :1luvu: - zle przeczytalam Twoj wpis :oops:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Wto gru 04, 2012 7:24 Re: Błagam o DT dla trzech maluszków/woj. zach-pom/PROSZĘ O

Potrzebne informacje podałam na poprzedniej stronie, ale zaczytuję aby nie uciekło
nelka83 pisze:Dziewczyny, Wera, jesteście wspaniałe, dziękuję :1luvu:
Tekst w wydarzeniu jest bardzo ładny :) Maluszki znajdują się w Cerkwicy, pow. gryficki. Jestem w stanie dowieźć je do 100 km (np. Szczecin,Koszalin) lub poszukać transportu jeśli zajdzie taka potrzeba. Mój nr: 504876093, mail: koras220@op.pl

Dziewczyny, wytłumaczcie mi - jeśli ktoś ma konto na fb to mogę wysłać mu link i ta osoba może udostępnić (?) to wydarzenie? Nie mam konta na fb i nie orientuję się :oops:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto gru 04, 2012 7:51 Re: Błagam o DT dla trzech maluszków/woj. zach-pom/PROSZĘ O

Tak dokładnie Nelka to działa:)

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Wto gru 04, 2012 7:55 Re: Błagam o DT dla trzech maluszków/woj. zach-pom/PROSZĘ O

Dzięki :) To idę szybciutko powysyłać linki do tych, o których wiem, że mają fb. Może ktoś pomoże maluszkom.
Obrazek

nelka83

Post » Wto gru 04, 2012 7:58 Re: Błagam o DT dla trzech maluszków/woj. zach-pom/PROSZĘ O

Wera, jeśli możesz, popraw proszę powiat w treści wydarzenia - gryficki (Gryfice) nie gryfiński.
Obrazek

nelka83

Post » Wto gru 04, 2012 9:04 Re: Błagam o DT dla trzech maluszków/woj. zach-pom/PROSZĘ O

No jasne, sorry kawy nie piłam jeszcze. Ponoć człowiek po przebudzeniu zachowuje się jakby miał 1,5 promila, ja się codziennie czuję jakbym miała z 8...

WeraW

Post » Wto gru 04, 2012 9:16 Re: Błagam o DT dla trzech maluszków/woj. zach-pom/PROSZĘ O

WeraW pisze:No jasne, sorry kawy nie piłam jeszcze. Ponoć człowiek po przebudzeniu zachowuje się jakby miał 1,5 promila, ja się codziennie czuję jakbym miała z 8...

U mnie jest niestety podobnie :| Brak snu i zbyt wiele zmartwień robi swoje :(
Widziałam, że już jedna koleżanka udostępniła wydarzenie. Cieszę się ponieważ im więcej osób się dowie tym większe szanse mają.
Obrazek

nelka83

Post » Wto gru 04, 2012 13:53 Re: Błagam o DT dla trzech maluszków/woj. zach-pom

:!: :!: :!:
Obrazek

nelka83

Post » Wto gru 04, 2012 15:27 Re: Błagam o DT dla trzech maluszków/woj. zach-pom

podrzucę
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto gru 04, 2012 19:58 Re: Błagam o DT dla trzech maluszków/woj. zach-pom

Nelka doczytaj sobie na wydarzeniu jakaś laska pisała że na szybko znalazła dom dla maluchów na tablica.pl, zrozumiałam że dla Twoich? One są ogłoszone na tym portalu? Najlepiej jakby były i zaznaczonym rejonem Szczecin.

WeraW

Post » Wto gru 04, 2012 20:48 Re: Błagam o DT dla trzech maluszków/woj. zach-pom

Zrozumiałam, że znalazła dom (kiedyś) dla jakiś swoich maluszków,ale może się mylę.
Dzieciaczki mają już ok 30 ogłoszeń i cały czas dorabiam kolejne. Mają na tablicy, pierwsze co to tam je wrzuciłam (http://tablica.pl/oferta/kocie-maluszki ... 1Wag5.html)
Obrazek

nelka83

Post » Śro gru 05, 2012 8:15 Re: Błagam o DT dla trzech maluszków/woj. zach-pom

No i Gucio!

WeraW

Post » Śro gru 05, 2012 9:58 Re: Błagam o DT dla trzech maluszków/woj. zach-pom

Wczoraj dorobiłam kolejnych 15 ogłoszeń, dziś będę robić kolejne.

Wieczorem nie było maluchów w garażu wiec wyłożyłam jedzonko dla starszaków, które były i poszłam ich szukać. Mamusia wyprowadziła je do zagródki w drugim ciągu budynków gospodarczych. Maluszki były zmarznięte, mokre (padał deszcz ze śniegiem) i głodne :( Musiałam przywołać mamusię aby małe ją zobaczyły, same do mnie nie podeszły i poszliśmy do garażu. Dobrze, że było już ciemno bo niektórzy ludzie nie patrzą na koty zbyt przychylnie. Wnioskuję, że mamusia zmieniła kryjówkę z garażu na tą zagródkę i to jest bardzo zła decyzja, tam nie ma gdzie się schować (małe siedziały pod taczką) :( Mam nadzieję, że na noc zostały jednak w garażu.
Obrazek

nelka83

Post » Śro gru 05, 2012 21:51 Re: Błagam o DT dla trzech maluszków/woj. zach-pom

Nelka jak kociaki? Pisz co u nich żebym mogła informować na wydarzeniu. Przeraża mnie, że jest tak zimno. Żeby matce dało się powiedzieć: Stara, siedź w garażu, cat-ering będzie, czekaj na domy dla dzieci!

WeraW

Post » Śro gru 05, 2012 22:02 Re: Błagam o DT dla trzech maluszków/woj. zach-pom

Żeby się dało...
Maluszków dziś nie było na karmieniu w garażu :( Musiałam zanieść im jedzenie do tej zagródki, one nie jadły tylko wciągały :( Wszystkie były, stan zdrowia na razie ok. Nie chciałam ich wołać bo raz, że by nie poszły, a dwa, że musiałyby wykopać chyba tunel (zasypało nas, śniegu po kostki albo i wyżej, zapowiadają -5). Mam jednak nadzieję, że na noc przyjdą z mamusią do garażu, napaliłam w piecyku. Zostawiłam im wydeptaną ścieżkę. Dziś w nocy chyba były ponieważ w kuwecie było co nieco i do starszaków z pewnością "to" nie należało. Mam jedną fotkę, wstawię jak znajdę kabel.
Obrazek

nelka83

[poprzednia][następna]