kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Zimno u Was?
Na dworze, czy w domu??
I tu i tu...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Zimno u Was?
Na dworze, czy w domu??
I tu i tu...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Zimno u Was?
Na dworze, czy w domu??
I tu i tu...
W domu się pali.. No, w jednym miejscu.Koty się grzeją.
Na dworze -2 teraz. Da się żyć.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Zimno u Was?
Na dworze, czy w domu??
I tu i tu...
W domu się pali.. No, w jednym miejscu.Koty się grzeją.
Na dworze -2 teraz. Da się żyć.
U nas śnieg prawie stopniał...
anulka111 pisze:Czesc-tak jak Gucia nie widac spod przykryc,tak mnie spod klasoiwek-jestem zasypana na maxa,a w weekend byly studia wiec mam tyly-padam
kalair pisze:vailet pisze:Bożenko muszę być dobrej myśliOkno było otwarte i woda zziębła,a my spaliśmy i nagle rumor.Nie możemy drzwi zamykać bo głuptas tak skacze że kiedyś pazurek sobie uszkodziła i nic nie daje wołanie.Ona jak chce to i tak nas zmusi by otworzyć drzwi.Gdyby wiadro było w łazience by nie wpadła.Już nic nie zrobię,na razie jest ok. oby tak zostało
Kilka dni temu szalała z piórkami,a teraz śpi ciągle...może ta pogoda tak wpływa.Myślałam o takich drzwiczkach do montarzu,ale ktoś już kupił bo była licytacja od 1zł. na Allegro,a Kup Teraz 45zł. to uważam zbyt drogo.Odpuściłam.Wkurzają mnie licytacje.Raz torbo-plecak licytowałam i o 1zł. przegrałam.Był super!Nigdy czegoś takiego,tak fajnego nie spotkałam w żadnym sklepie w necie.Nie umiem wystawiać,a mam fajny zestaw woda toaletowa na gwiazdkę,który sporo kosztuje.U nas na pchlim dałam to,ale tu jakoś nikt nie chce.
Ja patrzę zawsze na opcję kup teraz.
Pogoda jaka jest, każdy widzi, Kretki też śpią.W znacznej większościNo, akurat teraz jadły.
vailet pisze:kalair pisze:Ja patrzę zawsze na opcję kup teraz.
Pogoda jaka jest, każdy widzi, Kretki też śpią.W znacznej większościNo, akurat teraz jadły.
Bożenko ja też patrzę na Kup Teraz,ale nie zawsze jesti czasem o to chodzi sprzedającym bo karzą pisać na maile i oferować cenę.Torba (kocia) była jedna,a kupujących 12.Dobrze że Kretki mają apetyt bo u mojej kolorki marny dziś jest.
A to u nas nie. Trzyma się, a teraz no to już przymarzło. Oby tylko mrozy jakieś teraz nie przyszły, bo mi buty wyszły.
kocurzyca41 pisze:A to u nas nie. Trzyma się, a teraz no to już przymarzło. Oby tylko mrozy jakieś teraz nie przyszły, bo mi buty wyszły.
Same wyszły? Bez Ciebie?
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:A to u nas nie. Trzyma się, a teraz no to już przymarzło. Oby tylko mrozy jakieś teraz nie przyszły, bo mi buty wyszły.
Same wyszły? Bez Ciebie?
Nioo..taki to mam chodliwy obuw!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1424 gości