Śledziłam na żywo wyniki siedząc na zajęciach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Niom. W kieszeni, żebyś zawsze była pod rękąewkaa pisze:Będziesz mnie teraz zabierać na wystawyKicorek pisze:Dziś Diablik zdobył drugi CAC
On jednak u cioci ewkaa prezentuje się najlepiej![]()
To sie nazywa prof fotoKicorek pisze:Nie wiem, ale:
Wow!
Zawsze do usługKicorek pisze:Niom. W kieszeni, żebyś zawsze była pod rękąewkaa pisze:Będziesz mnie teraz zabierać na wystawyKicorek pisze:Dziś Diablik zdobył drugi CAC
![]()
A tak serio - to dzięki
Kicorek pisze:Nie wiem, ale:
Wow!Niom. W kieszeni, żebyś zawsze była pod rękąewkaa pisze:Będziesz mnie teraz zabierać na wystawyKicorek pisze:Dziś Diablik zdobył drugi CAC
![]()
A tak serio - to dzięki
Dopiero zauważyłam link - moja księżniczka
Kicorek pisze:A, faktycznie zobaczyła potworka![]()
Futro...
A za takie coś to chyba prokurator![]()
Cudne zdjęcia, dziękuję!
Regata pisze:widziałam Cię wczoraj w TV
Oglądamy sobie spokojnie relację z wystawy w jakiś wiadomościach, Radek mnie akurat spytał, czy Twoje koty biorą udział i już, już miałam odpowiedzieć, ze nie wiem, aż tu nagle, w tle za futrzanym modelem... zadyndał kolczyk i jest! "tak, tak, biorą, nie widzisz?"![]()
Gratuluję gwiazdom (wszystkim) wystawy i srebrnego ekranu
Zofia.Sasza pisze:Kicorek pisze:Nie wiem, ale:
Wow!Niom. W kieszeni, żebyś zawsze była pod rękąewkaa pisze:Będziesz mnie teraz zabierać na wystawyKicorek pisze:Dziś Diablik zdobył drugi CAC
![]()
A tak serio - to dzięki
NAPRAWDĘ nie wiesz skąd ta groza w pięknych oczętach?Ano stąd:
Kosmita wloczkowy cudnyyyyyyyyyyy
![]()
Reszta zdjęć: https://picasaweb.google.com/1150572773 ... directlink
Kicorek pisze:Stąd drugi człon nazwy rasy: rex![]()
Oby Wilma jeszcze porządnie się ofutrzyła, bo jest taka śliczna, a z futrem będzie obłędna!Regata pisze:widziałam Cię wczoraj w TV
Oglądamy sobie spokojnie relację z wystawy w jakiś wiadomościach, Radek mnie akurat spytał, czy Twoje koty biorą udział i już, już miałam odpowiedzieć, ze nie wiem, aż tu nagle, w tle za futrzanym modelem... zadyndał kolczyk i jest! "tak, tak, biorą, nie widzisz?"![]()
Gratuluję gwiazdom (wszystkim) wystawy i srebrnego ekranu
O, nie wiedziałam, że kamera mnie gdzieś złapała. Z którymś kotem czy solo?
Mało brakowało, a bym jeszcze gdzieś coś mówiła![]()
Ale prezes klubu miał pecha i jak mnie potrzebował do tv, to ja akurat z kotem do oceny miałam lecieć. No i straciłam okazję do stania się sławną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 33 gości