WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderator: DoBo

Post » Nie gru 02, 2012 13:57 Re: WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

no no polski, polski :) chyba ma obywatelstwo, co????? :)
Obrazek

Ramon

Od: Nie paź 31, 2004 20:54

Post » Nie gru 02, 2012 13:58 Re: WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

Przecież p.Marek wczoraj mówił, że spodobała się Sędziemu Polska i postanowił w naszym kraju zostać

safran

Od: Śro paź 05, 2011 14:35

Post » Nie gru 02, 2012 15:11 Re: WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

jak mnie sie spodobaja Chiny to bedę Chińczykiem??? :)
Obrazek

Ramon

Od: Nie paź 31, 2004 20:54

Post » Nie gru 02, 2012 17:43 Re: WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

Ramon pisze:jak mnie sie spodobaja Chiny to bedę Chińczykiem??? :)

:ryk: wizualnie do Chińczyka nie pasujesz ... a Henry do "warszawiaka" i owszem .... no i Polki chyba ładniejsze :ok:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Nie gru 02, 2012 19:05 Re: WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

Witam... Mam takie pytanie do organizatorów... Jak to jest możliwe, że osoba która jest zawieszona w prawach członkowskich CC Animals, dokładnie chodzi mi o nr wystawowy 416... Koty z Mysiej Wierzy w tym czasie wystawia swoje koty na tej wystawie? Na dodatek jeszcze sprzedaje koty? Jak ta osoba w ogóle mogła zostać na wystawę, jako członek FPL skoro tym członkiem od 5.11.2012 - 31.12.2012 nie jest. Mam oficjalne pismo od Prezesa CC Animals, że ta osoba poważnie naruszyła regulamin hodowlany i w tym okresie została zawieszona... Proszę mi to wytłumaczyć... Jeśli takie rzeczy się dzieją? To co dalej? Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam kubelek2006

kubelek2006

Od: Pon mar 21, 2011 9:34

Post » Nie gru 02, 2012 19:20 Re: WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

kubelek2006 pisze:Witam... Mam takie pytanie do organizatorów... Jak to jest możliwe, że osoba która jest zawieszona w prawach członkowskich CC Animals, dokładnie chodzi mi o nr wystawowy 416... Koty z Mysiej Wierzy w tym czasie wystawia swoje koty na tej wystawie? Na dodatek jeszcze sprzedaje koty? Jak ta osoba w ogóle mogła zostać na wystawę, jako członek FPL skoro tym członkiem od 5.11.2012 - 31.12.2012 nie jest. Mam oficjalne pismo od Prezesa CC Animals, że ta osoba poważnie naruszyła regulamin hodowlany i w tym okresie została zawieszona... Proszę mi to wytłumaczyć... Jeśli takie rzeczy się dzieją? To co dalej? Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam kubelek2006

Wieży (mysiej) :wink:
Powiem Ci jak to praktycznie wygląda . Każdy klub dostaje listę członków , którzy zgłosili się na daną wystawę. Ktoś z Zarządu danego klubu musi odpowiedzieć :czy wszystko jest zgodne , czy taki członek istnieje i czy nie ma przeciwwskazań :) W tym wypadku zapytaj pani Prezes CC Animals jak było :wink:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Nie gru 02, 2012 19:34 Re: WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

Oczywiście pytałam... Niestety Prezes CC Animals próbował się wykręcić. Mam oficjalne pismo od prezesa o zawieszeniu więc gdzie mam to zgłosić? Jeśli takie przekręty są robione to co dalej?

kubelek2006

Od: Pon mar 21, 2011 9:34

Post » Nie gru 02, 2012 20:24 Re: WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

kubelek2006 pisze:Witam... Mam takie pytanie do organizatorów... Jak to jest możliwe, że osoba która jest zawieszona w prawach członkowskich CC Animals, dokładnie chodzi mi o nr wystawowy 416... Koty z Mysiej Wierzy w tym czasie wystawia swoje koty na tej wystawie? Na dodatek jeszcze sprzedaje koty? Jak ta osoba w ogóle mogła zostać na wystawę, jako członek FPL skoro tym członkiem od 5.11.2012 - 31.12.2012 nie jest. Mam oficjalne pismo od Prezesa CC Animals, że ta osoba poważnie naruszyła regulamin hodowlany i w tym okresie została zawieszona... Proszę mi to wytłumaczyć... Jeśli takie rzeczy się dzieją? To co dalej? Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam kubelek2006

kubelek2006 pisze:Oczywiście pytałam... Niestety Prezes CC Animals próbował się wykręcić. Mam oficjalne pismo od prezesa o zawieszeniu więc gdzie mam to zgłosić? Jeśli takie przekręty są robione to co dalej?

~~1~~ od kiedy były przyjmowane koty do katalogu wystawy ?
~~2~~ kiedy/ z jaką datą dokonano zgłoszenia kotów pod numerem katalogowym 406 i 416 ?
~~3~~z jaką datą klub macierzysty potwierdził zgłoszenie się tej wystawczyni ?

ustaliłaś to ?
bo - jeśli zgłoszenie nastąpiło PRZED datą decyzji i datą pisma, które posiadasz - to ...
a - jeśli klub wyklepał pismo z decyzją o zawieszeniu i po tym skwapliwie klepnął zgłoszenie - to taki tam panuje porządek w dokumentacji ...
/ proponuję w następnej kadencji przyjąć funkcję sekretarza i zaprowadzić ład /

No i ponad wszystko !!!
koty były na wystawie od soboty. Ty jesteś w posiadaniu pisma.
Nie wiem, czy wiesz ... ale kierownikiem sekretariatu wystawy był V-ce prezes d/s hodowlanych: Irena Nalewaj. Gdybyś nie wierzyła w magiczną moc forum miau, tylko chciała to konstruktywnie załatwić - to wypadało podejść/skontaktować się i załatwić sprawę.

A teraz - proponuję u siebie w klubie dowiedzieć się, jak wygląda droga załatwienia tej sprawy.
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Pon gru 03, 2012 9:54 Re: WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

Witam :)
Czy ktos moze jakieś zdjęcia z wystawy umieści? Byłabym bardzo wdzięczna, gdyż nie miałam aparatu.. no i szkoda nie mieć żadnej pamiątki... Byłam z biała kotka Maine Coon, bardzo proszę, jeśli ktos nas uwiecznil na fotkach niech da znać...
No i oczywiście pozdrawiam moich przemilych sąsiadów z sektora H !!! I wszystkich innych sympatycznych HODOWCÓW :)
Paulina

PauLilka

Od: Pt paź 01, 2010 11:21

Post » Pon gru 03, 2012 10:00 Re: WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

Mam pytanie do Rafała :kotek:

W niedzielę tylko jedna kotka kat IV-tej weszła do panelu BIS
Nr 420 MOGALO Honeymoon (kl 12 ),czy ona nie dostała BIS-a a potem z automatu BIC ?
Czy tylko zapomniałeś wpisać ?

Salami

Od: Sob lis 25, 2006 22:43

Post » Pon gru 03, 2012 10:19 Re: WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

PauLilka pisze:Witam :)
Czy ktos moze jakieś zdjęcia z wystawy umieści? Byłabym bardzo wdzięczna, gdyż nie miałam aparatu.. no i szkoda nie mieć żadnej pamiątki... Byłam z biała kotka Maine Coon, bardzo proszę, jeśli ktos nas uwiecznil na fotkach niech da znać...
No i oczywiście pozdrawiam moich przemilych sąsiadów z sektora H !!! I wszystkich innych sympatycznych HODOWCÓW :)
Paulina

A który to sektor? Kto tam był. Bo fociłam jakieś białe MCO (płci nie znam) ;)
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon gru 03, 2012 10:56 Re: WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

Sektor H.... :)

PauLilka

Od: Pt paź 01, 2010 11:21

Post » Pon gru 03, 2012 11:13 Re: WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

PauLilka pisze:Sektor H.... :)

Wiem, że H, ale nie patrzyłam po literach, ino po tym, kto tam siedział :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon gru 03, 2012 11:15 Re: WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

PauLilka pisze:Witam :)
Paulina

Trochę fotek jest... zwlaszcza bialych :D troszkę cierpliwości.
A z BIS-a niedzielnego nie mam. Bo sponsorowi przeszkadzało... :(
Nie o to chodzi by człowiek miał kota ale o to by kot miał człowieka...
Obrazek

Witek Nowak

Od: Pon lut 18, 2008 22:08

Post » Pon gru 03, 2012 11:31 Re: WYSTAWA 1-2 GRUDNIA EKKR-WARSZAWA + BIS BREED NFO i BRI

Witam
Powracając do potwierdzeń przez klub uczestników wystawy ,,, klub macierzysty w którym jest zarejestrowany hodowca potwierdza imienną listę kotów jak i właścicieli 4 dni przed wystawą .
Problem musisz wyjaśniać tylko w klubie . :( .
Pozdrawiam
Prezes CCPomerania
R.Karasińska

mruczki2

Od: Wto lip 05, 2011 9:42

[poprzednia][następna]