Alusiu [`]
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Łzy spływają mi po policzkach gdy czytam Twe słowa Zuziu ................![]()
Byłaś dla Alusi najwspanialszą Dużą jaką mogła spotkać na swej drodze, dobrze że w swoim czasie wybrała Rzeszów a nie Kraków bo nie wiem czy byłbym dla niej równie dobrym Dużym jak Ty .
bubor pisze:Jak w ogóle mogłaś pomyśleć Zuziu że przestanę odwiedzać Wasz wątek ......
Mam nadzieję że Alusia jeszcze do Ciebie wróci Zuziu , w podobnym lub nieco innym futerku i gdy któregoś dnia ułoży się gdzieś przy Tobie lub usiądzie ,
zacznie mruczeć , tulić się , wejdzie pod kołderkę - poznasz że to ona ...........
ewexoxo pisze:Zamieszczam film o Lili, który zrobiłam za zgodą Zuzi96
http://www.youtube.com/watch?v=dHaPKjv6vwI&feature=plcp
wiem, że żadne to pocieszenie, ale może jednak...
ewexoxo pisze:Przy okazji dzięki Alusi DT u zuzia96 został wskazany na potencjalnego beneficjenta konkursu ślepaczkowego. Masz skarb
pisiokot pisze:Nie wiem, co napisać, gapię się w te wszystkie ostatnie posty jak sroka w gnat i wiem, że każde słowo pocieszenia zabrzmi nijako.
Najważniejsze, że była szczęśliwa, kochana, zrobiłaś dla niej wszystko, co może zrobić opiekun.
Usnęła przy Tobie.
Oby każdy kot zaznał tyle szczęścia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości