Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 02, 2012 20:25 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

horacy 7 pisze:
gazzy pisze:Tak jak Julia napisala, moge przetrzymac kociaka przez tydzien. Jezeli miejsce na ten czas nadal potrzebne prosze o kontakt :)

Tak miejsce potrzebne tylko muszę mieć zgodę na zabranie go ,muszę spróbować zawalczyć o niego. :ok: :ok: :ok:

Uda sie... 3mamy mocno ;) :ok: :ok: :ok: :ok:

gazzy

Od: Pt wrz 19, 2008 15:43

Post » Nie gru 02, 2012 20:25 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Nowa_Sztno pisze:
horacy 7 pisze:Bezik jest w schronisku od 4 dni na kwarantannie więc nawet go nie widziałam bo nie wolno tam wchodzić większości pracowników i nam wolontariuszom.Mamy dla niego dt w Warszawie tylko wyciągnąć go musimy.Jeszcze nie wiem jak ,mam plan lecz czy wypali?

Basiu, jeśli uda się go wyciągnąć, może przeczekać tydzień u Agi :ok:
Ja nie wiem, czy to nie o siedział tam w budce na starej kwarantannie... Pani Lucyna tam zajrzała, i mówiła,że to jakiś dorosły. Ale dawałyśmy wtedy jedzenie kotom i w tym zamieszaniu, nawet nie pomyślałam, żeby dopytać, czy to przypadkiem nie Bezik :oops:

Jak czytałam to też o tym pomyślałam........ale czy to znaczy, że on wyszedł z tego blaszaka i może uciec?
Dziewczyny wyjmijcie go z tego strasznego miejsca, proszę.

Zosiu, zabierzesz w weekend pasażera do Warszawy?

Basiu, dowiedz się coś jeszcze o psie od tego kotka, pliss :)
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie gru 02, 2012 20:30 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Nie wyszedł z blaszaka, bo blaszak stoi za siatką, na psim wybiegu.
Ale jeśli to on był w budce na starej kwarantannie, to też jest niepokojące, że w ogóle nie wyszedł na nasze wcześniejsze wołanie i wtedy, jak Pani Lucyna do niego zaglądała :(
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Nie gru 02, 2012 20:32 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Iwlajn pisze:Rany, te zdjęcia są naprawdę przerażające. Nawet nie wiem co napisać. Masakra.

Te zdjęcia nie są jeszcze bardzo straszne ,robiłam o wiele gorsze lecz to nie ma sensu bo coraz trudniej wyciągnąć zwierze.Czarna kicia to dzieciak 3-6 miesięcy drobniutka jak 3 miesiące ale może po prostu taka malutka jest.Niestety Ewo dziewczyny od psów nic nie wiedzą który to pies,spytam kierowniczkę lecz nie wiem czy uzyskam informacje a jak uzyskam to czy będzie wiarygodna.Są za to w schronisku dwa psy po zmarłej pani jamnik i sunia mała kundelka związane mocno ze soba starsze psy.Spały w łożku teraz od dwóch miesięcy tkwią w schronisku .Dziewczyny z dogo szukają im domu lecz na razie cisza.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie gru 02, 2012 20:34 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Ewuniu, ty dobrze wiesz, że nawet jeśłi Renifer będzie tylko przez jeden dzień w domu (np. tylko w sobotę tak jak w tym tygodniu) to kwetsiach ratunkowo kocich albo psich uruchomi kociowóz i pojedzie choćby był padnięty.
Sa przecież jakieś priorytety. Sie wie.
Ja tylko nie jestem na razie w stanie w 100% zagwarantować, który dzień będzie dostępny.
Jeśli nam się poszczęści może i koteczka pojedzie tym samym transportem do DT (za co nadal kciuki zaciskam)
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie gru 02, 2012 20:39 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

meksykanka pisze:Ewuniu, ty dobrze wiesz, że nawet jeśłi Renifer będzie tylko przez jeden dzień w domu (np. tylko w sobotę tak jak w tym tygodniu) to kwetsiach ratunkowo kocich albo psich uruchomi kociowóz i pojedzie choćby był padnięty.
Sa przecież jakieś priorytety. Sie wie.
Ja tylko nie jestem na razie w stanie w 100% zagwarantować, który dzień będzie dostępny.
Jeśli nam się poszczęści może i koteczka pojedzie tym samym transportem do DT (za co nadal kciuki zaciskam)

Zosiu gdyby jeszcze tak Maciuś był to byłoby trzy. :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie gru 02, 2012 20:43 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

też o tym pomyślałam... ale Zosia przecież wie :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Nie gru 02, 2012 20:48 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

No wiem, jakby się tak udało zorganizować potrójny przerzut, to byłby ....
mikołajkowy prezent dla 3 kotów...

:kotek: :kotek: :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie gru 02, 2012 20:50 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

meksykanka pisze:No wiem, jakby się tak udało zorganizować potrójny przerzut, to byłby ....
mikołajkowy prezent dla 3 kotów...

:kotek: :kotek: :kotek:

No jak przystało na :rudolf: transport będzie świąteczny :lol:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Nie gru 02, 2012 20:59 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

dawno nic nie pisałem, ale jestem, czytam. Niewiele to pomaga co prawda kotom i Basi.. Pomyślałem, że może o Zulusku napisać na FB - tam jest taka grupa "Ja pacze sercem" o kotach niewidomych, niedowidzących, bądz z jednym oczkiem. Może warto? Pokazać, jak wygladal wczesniej jak teraz, napisac jaki jest, moze ktos go wypatrzy?? Co o tym myslicie?

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Nie gru 02, 2012 21:08 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie gru 02, 2012 21:09 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Masz rację, muszę uderzyć do Eweliny. To ona dzielnie tworzy tę grupę (ja nadal nie mam konta na FB :oops: )
Może by też Zuluska do bazarku na Mistera kotów ślepaczków i słabowidzących wystawić. Tam co prawda same koty domowe, ale może by się w ten sposób wypromował. :roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie gru 02, 2012 21:11 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

meksykanka pisze:Masz rację, muszę uderzyć do Eweliny. To ona dzielnie tworzy tę grupę (ja nadal nie mam konta na FB :oops: )
Może by też Zuluska do bazarku na Mistera kotów ślepaczków i słabowidzących wystawić. Tam co prawda same koty domowe, ale może by się w ten sposób wypromował. :roll:

Gdzie ten bazarek, bo mi się zgubił? A Ty, meksykanko, nie masz wyjścia w sprawie fb 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie gru 02, 2012 21:19 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

Bazarek to ten:

viewtopic.php?f=20&t=148065

Super-fotka kotka ślepotka.

Napisałam na wątku ślepaczków z prośbą o pomoc i wciągnięcie w szeregi.

Co do FB, ratunku, to ja już od komputera się nie odkleję :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie gru 02, 2012 21:42 Re: Tymczasy u horacy 7. Nowy wątek. Zapraszamy.

meksykanka pisze:Co do FB, ratunku, to ja już od komputera się nie odkleję :oops:

Podrzucam cytat z bloga, który czasem czytam (rzadko, ale akurat dziś weszłam):
"Kiedy na Facebooku znalazłam ofertę wylotu do Rzymu za 68 zł w obie strony (i niech mi ktoś powie, że z przesiadywania na FB nie ma nic dobrego)"...
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]