Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Dziękujemy WAM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 02, 2012 21:34 Re: KRYZYS w KAN! Na CITO ADOPCJE/TDT/DT/DS! BEZ $$$ KOTY -

tak, ale już nie ten największy :mrgreen: bo był do wątku głównego :wink:

do adopcyjnego wątku jeszcze nie ma innego...

i cieszę się ametyst55, że jesteś z nami :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie gru 02, 2012 21:35 Re: KRYZYS w KAN! Na CITO ADOPCJE/TDT/DT/DS! BEZ $$$ KOTY -

Cały czas jestem , ale niewiele mogę pomóc więc się odzywałam :oops:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie gru 02, 2012 21:38 Re: KRYZYS w KAN! Na CITO ADOPCJE/TDT/DT/DS! BEZ $$$ KOTY -

obecność też pomaga... :1luvu: :1luvu:

w tym zielonym banerku (do adopcyjnego na kociarni) zmienimy wykrzykniki na znaki zapytania, już napisałam do panikota
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie gru 02, 2012 21:41 Re: KRYZYS w KAN! Na CITO ADOPCJE/TDT/DT/DS! BEZ $$$ KOTY -

A może są jakieś bazarki do podrzucania :?:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie gru 02, 2012 21:50 Re: KRYZYS w KAN! Na CITO ADOPCJE/TDT/DT/DS! BEZ $$$ KOTY -

zbieram nowe fanty... jak zrobię, wkleję tu linki

ametyst55, bardzo dziękuję :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie gru 02, 2012 22:37 Re: KRYZYS w KAN! Na CITO ADOPCJE/TDT/DT/DS! BEZ $$$ KOTY -

Hanulko jakbys tylko dopisala ze chodzi o osrodek pomocy dla zwierzat :oops:
jutro bede dzialac z fb kan :-)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Nie gru 02, 2012 23:00 Re: KRYZYS w KAN! Na CITO ADOPCJE/TDT/DT/DS! BEZ $$$ KOTY -

_ogonek_ pisze:Hanulko jakbys tylko dopisala ze chodzi o osrodek pomocy dla zwierzat :oops:
jutro bede dzialac z fb kan :-)

oki :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie gru 02, 2012 23:10 Re: KRYZYS w KAN! Na CITO ADOPCJE/TDT/DT/DS! Wątek główny TU

Hanulka pisze:efciaa :1luvu: serdecznie dziękujemy za ogłoszenia, prosze do aktywacji podaj mój mail: plfranek@interia.pl
andzelika nie ma czasu aktywować

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

_ogonek_ :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aj.. no nie wiedzialam - nastepne pod koniec tygodnia bede robila.. i wtedy Twojego maila uzyje
Te na mail z pierwszej strony tez warto aktywowac bo w sumie ok 100 wyjdzie
Obrazek

efciaa

Od: Czw lis 29, 2012 9:03

Post » Pon gru 03, 2012 9:55 Re: KRYZYS w KAN! Na CITO ADOPCJE/TDT/DT/DS! BEZ $$$ KOTY -

Żeby nie było, ja też jestem, tylko rzadko piszę. To prawda, ludzie się wykruszają, ale też pojawiają się nowi...
A rzadko piszę, bo w obecnej sytuacji nie wiem co pisać, wpłacam moje składki, zrobię czasami jakiś banerek, więcej nie dam rady :( i źle mi z tym :(
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon gru 03, 2012 11:47 Re: KRYZYS w KAN! Na CITO ADOPCJE/TDT/DT/DS! BEZ $$$ KOTY -

Ja tak samo. Składka na KAN dziś poszła, ale więcej nie daję rady... :(

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon gru 03, 2012 16:45 Re: KRYZYS w KAN! Na CITO ADOPCJE/TDT/DT/DS! BEZ $$$ KOTY -

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

dziękujemy, że jesteście i pomagacie, jak możecie, bo przecież każda pomoc jest potrzebna :D , teraz skoncentrujmy się także na ankiecie, mam nadzieję, że społeczność miau.pl rozumie, dlaczego KAN jest do niej zgłoszone, po prostu nie ma innego wyjścia, to jedyna szansa na karmę i żwirek, tak, żeby koty mogły przetrwać..

nawet, jeśli "wygramy", to i tak to potrwa, co do tej pory?????
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon gru 03, 2012 18:43 Re: KAN-KRYZYS! BEZ $$ KOTY - BRUK! KAN - w ankiecie KVT! PO

panikota, a dałoby się zrobić drugi baner o KVT na całą możliwą przestrzeń banerową? :oops:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon gru 03, 2012 21:48 Re: KAN-KRYZYS! BEZ $$ KOTY - BRUK! KAN - w ankiecie KVT! PO

Chciałam przelać składeczkę, ale bank mi się zaciął, bedę musiała sprobować jutro :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto gru 04, 2012 8:23 Re: KAN-KRYZYS! BEZ $$ KOTY - BRUK! KAN - w ankiecie KVT! PO

Pod opieka KAN jest taka oto smutna koteczka:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Smutne, zrezygnowane oczy? Nic dziwnego.
Kotka ma problemy z chodzeniem. Właściwie nie chodzi wcale. Jej stan, to prawdopodobnie zaniedbana krzywica. Wsparcie finansowe może dać jej szanse na lepsze, bardziej komfortowe życie. Potrzebuje zdjęcia rentgenowskiego, diagnostyki i najprawdopodobniej zabiegu operacyjnego, który przywróci jej sprawność w łapkach.

Więcej na temat kotki powie Wam pewnie pani Andżelika. Ja tylko chciałam buraskę pokazać i prosić w jej imieniu o wsparcie celowe. Być może jest w wśród Was ktoś, kto ma możliwość zorganizowania jej profesjonalnego leczenia, bo w Radomsku nawet o to jest bardzo trudno.

Kotka jest proludzka, rozmruczana, zagaduje do człowieka ze swojego kocyka. Bardzo chciałaby stanąć na łapki.

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Wto gru 04, 2012 8:48 Re: KAN-KRYZYS! BEZ $$ KOTY - BRUK! KAN - w ankiecie KVT! PO

Banerki do głosowania w KrakVecie

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/krakvetw][IMG]http://tnij.org/krakvetKANb1[/IMG][/url]

Obrazek

[url=http://tnij.org/krakvetw][IMG]http://tnij.org/krakvetKANb2[/IMG][/url]

Obrazek

[url=http://tnij.org/krakvetw][img]http://tnij.org/krakvetKANb3[/img][/url]
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek