facebookowo 0,5zł na KOCI CEL za komentarz/udział w evencie

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro paź 03, 2012 11:11 facebookowo 0,5zł na KOCI CEL za komentarz/udział w evencie

Yo, wiem że 50gr nie majątek
ale tyle mogę co mogę to daję :)

Zasady:
1. BEZ POLUBIENIA STRONY! (ważne) liczę komentarze do zdjęć/postów na fanpagu lub udział w wydarzeniu z fanpage
2. maks 10 akcji na jeden profil (maks 5 dziennie) - czyli jeden profil to 5zł na dany cel. grosik do grosza... i na kurę się zbierze :)
3. profile tylko rzeczywiste :twisted: nie muszą być pełne dane osobowe, ale plz fałszywkę umiem rozpoznać 8)
4. na mail (proszę wysłać przez forum łatwiej mi zidentyfikować:)) poproszę info o profilu, wykonanych działaniach i celu z forum miau na jaki mam dokonać wpłaty :) ewentualnie dodatkowe info do przelewu (w tytule np. wpłata od forumowicza takiataki, czy inne info). Wpłatę wykonuję w maks 2 dni.
5. ważne do odwołania :D

fanpage do robienia
http://www.facebook.com/bomodne

Jak napisałam- wiem że nie są to duże pieniądze. Ale w totka ostatnio nie wygrałam. I tak mam cykora że jak mi się setka rzuci to z limitu kredytowego pojadę :mrgreen: Jeśli ktoś uważa że to skandal itd to niech po prostu zignoruje, ok?

Proszę o pytania/info o wykonaniu na mail nie pw bo mi się skrzynki pw czyścić nie chce :lol:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Śro paź 03, 2012 18:00 Re: facebookowo 0,5zł na KOCI CEL za komentarz/udział w even

aaa oczywiście można poprosić znajomych spoza miau:) ale wtedy proszę o kontakt miauowicza "koordynującego" :mrgreen:

Poker71

Post » Śro paź 17, 2012 15:03 Re: facebookowo 0,5zł na KOCI CEL za komentarz/udział w even

osoby które wzięły udział proszone są o kontakt na mail (przez profil forumowy można wysłać;P) celem wskazania beneficjenta :)

Poker71

Post » Sob gru 01, 2012 22:17 Re: facebookowo 0,5zł na KOCI CEL za komentarz/udział w even

Poker71 pisze:osoby które wzięły udział proszone są o kontakt na mail (przez profil forumowy można wysłać;P) celem wskazania beneficjenta :)

niestety nie mam żadnych informacji od osób biorących udział :(

Poker71 pisze:Zasady:
4. na mail (proszę wysłać przez forum łatwiej mi zidentyfikować:)) poproszę info o profilu, wykonanych działaniach i celu z forum miau na jaki mam dokonać wpłaty :) ewentualnie dodatkowe info do przelewu (w tytule np. wpłata od forumowicza takiataki, czy inne info). Wpłatę wykonuję w maks 2 dni.

takich maili nie dostałam również. nie wiem komu ile liczyć, akcja zamknięta a jak jak głupia z tematem :/
zdecydowany brak komunikacji utrudnia conieco a nawet to i owo....

Poker71