DOM szuka KOTA :) raczej rejon zachodniopomorskie, ale...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 30, 2012 23:46 DOM szuka KOTA :) raczej rejon zachodniopomorskie, ale...

Aby nie bylo nieporozumien, jest tylko POSREDNIKIEM i to nie ja szukam owego kota

Znalezione na kocim zaprzyjaznionym kocim forum
Uwaga, poszukiwana "marmurkowa" kotka do adopcji, tak 1-2 letnia.

Podobna do tej:

http://www.garnek.pl/atiseti/23929527/filemonka-chora

Kilka dni temu kotka ze zdjecia, Filemonka, umarla. Jej "braciszek" rozpacza, a 2 setery wciaz jej szukaja. Panciostwo chca zaadoptowac podobna kotke.
Ktos cos slyszal, jakis DT ma na stanie taka pieknosc. Pomozcie, prosze.

Prosze, zajrzycie w podany link, prosba by kotka byla podobna. Tak wiem, ze setki pieknych, bardzo potrzebujacych kotow potrzebuja domow, ze kolor futra nie ma znaczenia, ale przekazuje jedynie prosbe i nie mnie decydowac.

Obrazek

Zrodlo :

http://forum.gazeta.pl/forum/w,10264,14 ... kiego.html

ps
do moderacji : nie mam mniejszej foty ale poprosze

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Sob gru 01, 2012 0:08 Re: DOM szuka KOTA :) raczej rejon zachodniopomorskie, ale..

Taką marmurę miała OKI, a teraz chyba jest u alix76
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob gru 01, 2012 1:11 Re: DOM szuka KOTA :) raczej rejon zachodniopomorskie, ale..

a może Państwo zakochają się w Milusi z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=141061,nie całkiem marmurka,ale tez śliczna i bardzo potrzebująca domku:(
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Sob gru 01, 2012 3:32 Re: DOM szuka KOTA :) raczej rejon zachodniopomorskie, ale..

Anusiu, nie mam zadnego wplywu na decyzje Duzych od Filemonki :oops: Bardzo mi smutno, ze Milusie dotyka taki los :cry:

kociamysza

Post » Sob gru 01, 2012 11:04 Re: DOM szuka KOTA :) raczej rejon zachodniopomorskie, ale..

Ja mam marmura, ale to kocur... Wykastrowany, zdrowy, bezstresowy do ludzi...

Obrazek
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Sob gru 01, 2012 12:48 Re: DOM szuka KOTA :) raczej rejon zachodniopomorskie, ale..

Szkoda, że tylko marmurka wchodzi w grę :(
Pokażę może Słoneczko, do marmurki jej daleko, ale spróbować zawsze warto, prawda? :oops:
Mała jest w woj. zachodniopomorskim viewtopic.php?f=13&t=148468
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Sob gru 01, 2012 15:33 Re: DOM szuka KOTA :) raczej rejon zachodniopomorskie, ale..

Nelko, dla mnie kolor futra nie ma znaczenia, ale to nie kot dla mnie :oops:

Sama mam trzy tymczasy (mama i dwa maluchy, cuda nad cudami) i powoli musze im szukac domu. Rezydentka Kicia.Yoda nie wyraza zgody na kocie towarzystwo.

kociamysza

Post » Sob gru 01, 2012 15:57 Re: DOM szuka KOTA :) raczej rejon zachodniopomorskie, ale..

a tutaj rudy :marmurek" viewtopic.php?f=1&t=148555
a może ten viewtopic.php?f=13&t=148502
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Sob gru 01, 2012 17:54 Re: DOM szuka KOTA :) raczej rejon zachodniopomorskie, ale..

kociamysza pisze:Nelko, dla mnie kolor futra nie ma znaczenia, ale to nie kot dla mnie :oops:

Sama mam trzy tymczasy (mama i dwa maluchy, cuda nad cudami) i powoli musze im szukac domu. Rezydentka Kicia.Yoda nie wyraza zgody na kocie towarzystwo.

Rozumiem :) W takim razie potrzymam :ok: aby któremuś z kotków się udało :)
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Sob gru 01, 2012 21:04 Re: DOM szuka KOTA :) raczej rejon zachodniopomorskie, ale..

Jeśi chodzi o koleżankę dla osieroconego kocurka, to on i tak będzie wiedział, że to nie tamta kicia, bo ma inny zapach. Nie oszuka się go ubarwieniem futra.
Może Państwo nie wiedzą o tym?
Kocio się ucieszy tak czy inaczej, że nie będzie sam...
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Sob gru 01, 2012 21:58 Re: DOM szuka KOTA :) raczej rejon zachodniopomorskie, ale..

Jeśli są zdecydowani na burego z rudawym marmurka, to może moja Julinka (choć ona bardziej tygryska):
Obrazek
By alienorfy at 2011-12-18

lub Ogonek z Kociej Chatki:
Obrazek?
Tylko że on kocurek. Oboje zdrowi i wysterylizowani. Julinka miziasta do obłędu, a Ogonek bardzo ostrożny (sam sobie ogonka nie urwał :roll: ).
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie gru 02, 2012 0:05 Re: DOM szuka KOTA :) raczej rejon zachodniopomorskie, ale..

Dziekuje Wam za przedstawienie tych cudnych futer, przykro mi, ze ciagle czekaja na domy :cry: Oby Los okazal sie wreszcie laskawy.

Trwaja rozmowy w sprawie kotki z Warszawy

kociamysza

Post » Nie gru 02, 2012 12:06 Re: DOM szuka KOTA :) raczej rejon zachodniopomorskie, ale..

O, nie myslalam, ze jeszcze moge zalogowac sie na miau skoro bardzo zadko tutaj zagladam. Ale ciesze sie, bo moge bezposrednio odpowiedziec na posty.
Dziekuje Kocimyszce za umieszczenie tutaj prosby. Napisalam na innym forum w imieniu osoby z zachodniopomorskiego, ktora kilka dni temu stracila kotke-Filemonke. Oczywiscie, ze ta osoba zdaje sobie sprawe, ze Bonifacy bedzie wiedzial, ze nowa "siostrzyczka" nie jest Filemonka, ale jak sama pisze, ma takie przekonanie, iz tylko inna kotka -marmurka, powinna zajac miejsce poprzedniej.
Na dzien dzisiejszy trwaja rozmowy w sprawie kotki z W-wy. Jesli kotka zostanie adoptowana to trafi do naprawde dobrego domu pelnego milosci do zwierzat.
Dlatego dziekuje Wam wszystkim za podsylanie linkow. Wszystkie kotki sa przesliczne i zasluguja na cieply i dobry dom. Czego serdecznie im zycze i za co trzymam mocno kciuki.
Kromisia

kromisia

Od: Wto cze 08, 2010 9:44